Podvody na zoznamkách
Skusil som tinder par fotiek lajkol a nic den dva mrtvo a zrazu zhoda. Napises bla bla ahoj a tretia sprava lezim v nemocnici a logika pytas sa co sa stalo a ze rakovina a tazky priebeh vsetky financie minute a za 20 minut viem ze sa nepozname ale nepozical by si mi do podpory?
Tak pribeh mozno zabera na inych.
Zazili ste nieco ine ?
To robia všade, phising, že pýtajú penáze cez internety. Potrebuje na letenky, potom chvílu nejaká vojačka písala, ale tá s k tomu ani nedostala lebo som písal už v úvodnej debate že som chudobný…
Robia to aj muži na zoznamkách. Mne napísal fešák, aj sme mali jedno rande /len prechádzka/ a potom to začalo. Napísal mi, že ho podviedol vlastný otec, ktorý potreboval peniaze, tak ho nahovoril, aby si on /tzn. jeho syn/ zobral pôžičku a on /jeho otec/ ju bude splácať. Nesplácal ju a on má kvôli nemu teraz exekúciu. Nemá ani na vlak, aby za mnou znova prišiel, nemá na zaplatenie paušálu za mobil, takže ho onedlho vypnú, takže mi už nebude môcť ani zavolať...či by som mu nepožičala nejaké peniaze. Nezdalo sa mi to, tak som zadala jeho meno a dátum narodenia do registra exekúcií a zistila som, že žiadnu exekúciu nemá. Proste podvodník. Keď som mu odmietla požičať, ešte bol na mňa aj sprostý.
Robia to aj muži na zoznamkách. Mne napísal fešák, aj sme mali jedno rande /len prechádzka/ a potom to začalo. Napísal mi, že ho podviedol vlastný otec, ktorý potreboval peniaze, tak ho nahovoril, aby si on /tzn. jeho syn/ zobral pôžičku a on /jeho otec/ ju bude splácať. Nesplácal ju a on má kvôli nemu teraz exekúciu. Nemá ani na vlak, aby za mnou znova prišiel, nemá na zaplatenie paušálu za mobil, takže ho onedlho vypnú, takže mi už nebude môcť ani zavolať...či by som mu nepožičala nejaké peniaze. Nezdalo sa mi to, tak som zadala jeho meno a dátum narodenia do registra exekúcií a zistila som, že žiadnu exekúciu nemá. Proste podvodník. Keď som mu odmietla požičať, ešte bol na mňa aj sprostý.
@anonym_21f9cf sú podvodníci, čo zoznamky zneužívajú na odrby. A je ich veľa a nielen preto sú zoznamky už dávno no-go zóna. Ale tento bol vyslovene chudák.

som z Ruska a bombarduje sa tu, chcem prísť k tebe, nemám dosť peňazí, pošli mi peniaze na vízum a letenku. Pošli ich na účet mojej tety v Turecku.