icon

Prečo je ťažké nájsť pravého partnera v dnešnej dobe?

Včera o 23:29

Ahojte. Neviem či to máte aj vy ženy tak ale ja teda buď nemám to potrebné štastie alebo robím niečo zle. Mám 32 Som pol roka po rozdchode 6 ročný vzťah, taký pohodový ale obaja sme tak nejak cítili že to nie je láska na celý život a rozišli sme sa. Popravde moc skúseností s randením ani nemám. Mal som len 2 vzťahy a teraz sa snažím aj cez tie appky niekoho nájsť. Pár stretnutí už som mal, aj sme si pokecali fajn ale proste som to nefeeloval tak že by som chcel pokračovať. Mám stabilnú prácu, cvičím, športujem len akosi nájsť niekoho s kým tak vnútorne si viem predstaviť budúcnosť som zatiaľ nenašiel. Možno by bola cesta niekoho random osloviť ale to sa zas cítim jak úchyl takže asi nemám to potrebné sebavedomie aj keď podla iných vyzerám dobre…
Máte to niekto podobne, že cítite akoby v tejto dobe nebolo lahké niekoho nájsť?

anonym_a29cae
Včera o 23:34

Podla mna to strasne ovplyvnuju socialne siete, vela dievcat ma velmi vysoke a nerealne naroky

anonym_897597
Autor odpoveď zmazal
pr85
Dnes o 01:57

@anonym_autor Ahoj, som muz. Hľadaj ženu podľa zalub, resp. tam, kde sa najčastejšie pohybujes. Ja som si svoju našiel na kresťanskej zoznamke. Sme spolu skoro 9 rokov, z toho pomaly skoro 6 v manželstve a máme 2 deti.

anonym_44992b
Dnes o 05:01

No a keby mi chalan na stretnutí vravel o tom, že to tak nefeeloval a random, tak práve preto by som ja to toto už ďalej "nedrivovala". Verím, že vieš, čo tým myslím 🙂

nina19833
Dnes o 05:27

@anonym_autor mozno to chce len cas, kedze pises, ze si po 6 rocnom vztahu a iba pol roka sam. Asi by som este pockala a netlacila by som na "pilu"

anonym_5bf99d
Dnes o 05:35

Odporúčam ti hľadať pri aktivitách, ktoré máš rád. Už som dostala pozvanie počas behu, vo fitku a raz, keď som bola s kamoškou na káve v špecifickej kaviarni. Síce som všetky odmietla, ale keby som nebola vydatá, tak by som šla - aj môj manžel ma pozval osobne von, v kaviarni kde som brigádovala. Je to úplne bežné a v poriadku pozvať niekoho von osobne, za mňa ešte, lebo vieš ako osoba vyzerá a neprekvapí 😂

marianarem
Dnes o 06:18

@anonym_autor Ja si myslim, ze najst spravneho partnera nebolo lahke nikdy. Jedna vec je najst niekoho na "pohodovy vztah, ale nie lasku na cely zivot", ako pises, este lahsie je najst rozne vztahy-nevztahy, ina vec je najst niekoho, kto ti fakt sadne. To sa udeje za zivot zriedkavo a u niekoho to aj trva. U mna cca 35 rokov. Ale inac kludne oslov hocikde, ak to bude zrovna ta spravna osoba, tak pojde alebo ak nie, stretnes ju znova a pojde potom 🙂 Ja som mala byvaleho stretnuteho na ulici. Kolega stretol svoju zenu vo vlaku v Tatrach, ale na prvy raz nesla, potom sa stretli znova niekde v BA, stale nesla, ale pri tretom nahodnom stretnuti uz teda sla 🙂 vyckaj, zivot ti nieco prinesie, pol roka je malo este.

anonym_2c3bfb
Dnes o 06:48

Si 6 mesiacov po ukoncenom vztahu. Aj ked to nebolo o laske, tvoj mozog aj srdce sa teraz trapia. Nevidis svet realnymi ocami. Najhorsie je, ked hladas len preto, ze si myslis, ze musis mat vztah. Nechaj tvoje telo a mysel vyliecit. Daj tomu cas a hlavne ako bolo spomenute - netlac na pilu. Laska chodi necakane 🙂

anonym_ff53e9
Dnes o 07:42

Pozri na toto, a inspiruj sa.

anonym_7496f3
Dnes o 08:36

Na zoznamkách som strávila celú 20tku a poviem ti to takto, sú tam z 90% ľudia, čo nie su pripravený na vzťah alebo nie sú ochotní ustúpiť zo svojich nárokov. Z pohľadu ženy, ktorá to s randením vždy myslela vážne ti môžem povedať, že žien, ktoré si chcú nájsť partnera je tam dosť, ale je tam dosť aj takých, ktoré po rozchode potrebujú validáciu a krátkodobé rozptýlenie, aby si zdvihli pošliapané sebavedomie a väčšinou si to odnesú dobrí chlapci, ktorí im sadnú na lep. Bola som v oboch pozíciách - aj to, že som hľadala rozptýlenie, aj lásku. Tú som našla paradoxne na zoznamke pri chlapovi s ktorým som vôbec rozmýšľala, či si matchneme. Už už som chcela prejsť na ďalší profil, ale dala som tomu šancu a dnes spolu bývame v spoločnom dome, ktorý sme si nedávno kúpili.

Randenie sa v dnešnej dobe zmenilo - je ťažké stretnúť niekoho prirodzene, keď všetci žijeme sociálnymi sieťami. Bohužiaľ sa z nás stal len "produkt" a na zoznamkách nás zaujímajú len ľudia s peknými fotkami a tí, čo sa vedia predať. Niekto s priemernou fotkou a prázdnym profilom môže mať najúžasnejšiu povahu na svete a vyzerať v skutočnosti 100x lepšie ako na zoznamke. Naopak - to sa mi potvrdilo, atraktívny ľudia s dokonalým profilom sú väčšinou len "prázdne nádoby" s nulovou osobnosťou, ktoré čakajú, že ty budeš viesť celú konverzáciu a budeš hotový z toho, že si s tebou matchli.

Moja rada - dávaj šancu aj priemerne vyzerajúcim profilom na zoznamkách, zapájaj sa do komunitných akcii - komunitné behy, miestne stretnutia (v KE v Tabačke napríklad fungujú jazykové pondelky tuším, ľudia všetkých jazykových kategorii od začiatočnikov až po pokročilých sa stretnú a kecajú - hlava nehlava), prípadne skúšaj kurzy varenia (pečenia - tam chodia hlavne ženy :D ), konverzuj s ľuďmi, buď otvorený. Skús sa prihovoriť v kaviarni nejakej žene, daj kompliment a nič nečakaj. Charizma sa dá natrénovať a najhoršie čo ti môže žena povedať je NIE. Podľa mňa ľudia túžia po kontakte mimo sociálnych sietí viac, než sú ochotný priznať. Veľa šťastia! ☺

anonym_12a643
Dnes o 08:50
@anonym_7496f3

Na zoznamkách som strávila celú 20tku a poviem ti to takto, sú tam z 90% ľudia, čo nie su pripravený na vzťah alebo nie sú ochotní ustúpiť zo svojich nárokov. Z pohľadu ženy, ktorá to s randením vždy myslela vážne ti môžem povedať, že žien, ktoré si chcú nájsť partnera je tam dosť, ale je tam dosť aj takých, ktoré po rozchode potrebujú validáciu a krátkodobé rozptýlenie, aby si zdvihli pošliapané sebavedomie a väčšinou si to odnesú dobrí chlapci, ktorí im sadnú na lep. Bola som v oboch pozíciách - aj to, že som hľadala rozptýlenie, aj lásku. Tú som našla paradoxne na zoznamke pri chlapovi s ktorým som vôbec rozmýšľala, či si matchneme. Už už som chcela prejsť na ďalší profil, ale dala som tomu šancu a dnes spolu bývame v spoločnom dome, ktorý sme si nedávno kúpili.

Randenie sa v dnešnej dobe zmenilo - je ťažké stretnúť niekoho prirodzene, keď všetci žijeme sociálnymi sieťami. Bohužiaľ sa z nás stal len "produkt" a na zoznamkách nás zaujímajú len ľudia s peknými fotkami a tí, čo sa vedia predať. Niekto s priemernou fotkou a prázdnym profilom môže mať najúžasnejšiu povahu na svete a vyzerať v skutočnosti 100x lepšie ako na zoznamke. Naopak - to sa mi potvrdilo, atraktívny ľudia s dokonalým profilom sú väčšinou len "prázdne nádoby" s nulovou osobnosťou, ktoré čakajú, že ty budeš viesť celú konverzáciu a budeš hotový z toho, že si s tebou matchli.

Moja rada - dávaj šancu aj priemerne vyzerajúcim profilom na zoznamkách, zapájaj sa do komunitných akcii - komunitné behy, miestne stretnutia (v KE v Tabačke napríklad fungujú jazykové pondelky tuším, ľudia všetkých jazykových kategorii od začiatočnikov až po pokročilých sa stretnú a kecajú - hlava nehlava), prípadne skúšaj kurzy varenia (pečenia - tam chodia hlavne ženy :D ), konverzuj s ľuďmi, buď otvorený. Skús sa prihovoriť v kaviarni nejakej žene, daj kompliment a nič nečakaj. Charizma sa dá natrénovať a najhoršie čo ti môže žena povedať je NIE. Podľa mňa ľudia túžia po kontakte mimo sociálnych sietí viac, než sú ochotný priznať. Veľa šťastia! ☺

@anonym_7496f3 matchneme , matchli 😂😅😂😅ty by si si s autorom určite rozumela

anonym_7496f3
Dnes o 08:51
@anonym_12a643

@anonym_7496f3 matchneme , matchli 😂😅😂😅ty by si si s autorom určite rozumela

@anonym_12a643 tak sa tomu hovorí 😂 sme v rovnakom veku takže aj slovník zrejme máme podobný

autor
Dnes o 10:42
@anonym_7496f3

@anonym_7496f3 nad týmto som veru aj zamýšlal že čo tam ženy hladajú a pravdou je že s jednou čo bola po rozchode som si tiež písal 2 mesiace v kuse aj sme sa 2x stretli aj bol celkom vibe ale potom akosi intenzita z jej strany opadávala, navyše bol problém aj diaľka… tiež ma celkom vyrušovalo že pracuje s kolegom s ktorým podviedla bývaleho, tiež dlhoročný vzťah…
Nepotrebujem modelku, stačí že ma v tvári zaujme, dá sa s ňou normálne baviť a je možno podobne tak aktívna ako ja. Často sa stretávam aj so ženami čo nemajú problém odpovedať na otázky a trošku ich aj rozvíjať ale na druhej strane majú málo otázok na mňa, čo ma potom prestane baviť keď sa ona nejak extra nezaujíma…
Nechcem práveže za každú cenu vzťah, len hladám vzťah na pevných základoch s víziou že keď opadne zamilovanosť a pobláznenie že by z toho mohla byť tá srdečná láska keď ti na niekom záleží.
Inak slova ako feelovať bežne nepoužívam, to len takto na nejakom webe atď.

seli4
Dnes o 10:59

V dnešnej dobe ale aj v každej inej si jeden nájde ľahko druhý ťažko, takže, nič iné neostáva len venovať sa veciam ktoré ťa bavia a priatelia lásky či blízke duše nám prichádzajú do cesty v ten správny čas...inak toto je aj moja téma - síce nie priamo orientovaná na vzťah ale mať priateľstva a prepojenia s podobne ladiacimi ľuďmi...či je to ťažké sa zosúladiť v dnešnom svete celkovo ako ľudia, niekedy mi pripadá že áno ale verím že všetko má svoj zmysel💫 čiže asi odpoveď je: viera a robiť čo ťa baví 😄 mať zo života proste ten správny vibe aj keď si sám