Prečo muži na zoznamkách nevedia rešpektovať ženu?
Názov: Prečo muži na zoznamkách nevedia rešpektovať ženu?
Ahojte, priznám sa, som na zoznamke len pár mesiacov, ale už som z mužov veľmi frustrovaná. Veľmi jasne píšem, koho hľadám - odkiaľ a v akom veku - cca /mám tam vekový interval/. Ale vždy píšu muži odkiaľkoľvek - 200, 300 km - alebo muži o 10 rokov mladši apd. Vždy napíšu, že len skúšajú. Viete, ale keď vám napíše denne 30 mužov, z toho 28 iba skúša a sú úplne mimo, tak vás chuť zoznamovať sa prejde a ste jedine nahnevaná a frustrovaná.
A potom to tak aj na tých zoznamkách vyzerá, ženy neodpisujú, mužov blokujú a tú frustráciu s tých, čo nerešpektujú nastavenie ženy prenášajú do komunikácie ďalej.
To je tak tažké prečítať si profil, zistiť, že táto žena hľadá niekoho iného, preskočiť ho a ísť ďalej?
P.S. Áno, skúšala som vzťahy na diaľku a aj s mladšími a nefungovalo to. Som vo veku, keď už viem presne, čo hľadám a čo nie.
Mas snad za povinnost niekomu odpisovat? Stazovat sa Ti nepomoze, iba stracas tym stazovanim cas. Ak nieco tak funguje, nauc sa s tym zit a vyfiltruj to. Neodpisuj. Iba tym, ktori zaujmu profilom. Alebo si odloz vetu v notepade, iba vzdy skopiruj ako odpoved a dovi dopo. Problem zien na zoznamke je, ze naval copy paste dopytov jej umelo zdvihne sebavedomie a nasledne prehliadne v kope balastu tych normalnych. Skonci nakoniec frustrovana, ze hladanie nic neprinieslo.
Musis sa naucit hladat tak ako si sa naucila hladat googlom. Ze google prinesie vela zbytocnych informacii a musis si vybrat tie prinosne.
Tak napis ty tym, ktori splnaju tvoje poziadavky, ale selektuj a ozaj vyber iba tych, kde splnas poziadavky aj TY
@anonym_autor že vraj nerešpektujú na zoznamkách 😂 Muži celkovo nerešpektujú ženy, nielen na zoznamkách. Preto si tam kdesi. 🥴
@anonym_autor tato diskusia tu bola v decembri. Odpovede ti nestacili?
@anonym_autor to je take tazke, precitat si jeho profil, zistit jeho vek a odkial je a ist dalej?
Alebo vobec neotvaraj tach, co sa ti ozvu, pis ty tym, ktory vyhovuju tvojim poziadavkam
nehľadaj mužov na zoznamkách, ale v reálnom živote
Ono je to veľmi jednoduché . Tebe napíše denne 30 mužov . Ale zas muž môže denne napísať 30 - 50 ženám a má šťastie ak odpíše jedna . A buď sa na celú zoznamku vykašle alebo začne hľadať aj mimo svoju vekovú kategóriu a mimo svoje bydlisko . Ver mi že ty muži sú tejto situácie tiež veľmi frustrovaný. Aj ja som bol pred rokmi keď som hľadal vzťah na známkach. Problém je fakt ten že práve v mladom veku je najväčší nepomer mužov a žien . Je tam obrovské kunkurencia a muži robia čo môžu.
@dadis Poď, stará známa pridala ďalšiu zmysluplnú debatu. Bohatý 50-nik na vysokej úrovni z okolia Košíc sa stále nenašiel. Nevieš o nejakom?
Si tam este len par mesiacov. Slusny partner nie je tovar z Temu, prides, spravis recenzie, vyberies a hotovo. Je to o nahode, ci sa najde po par mesiacoch, alebo par rokoch intenzivneho hladania. A cim si starsia, tak logicky su slusni ludia davno vo vztahoch a pocet slusnych nezadanych sa vekom zmensuje.
@dadis Poď, stará známa pridala ďalšiu zmysluplnú debatu. Bohatý 50-nik na vysokej úrovni z okolia Košíc sa stále nenašiel. Nevieš o nejakom?
@anonym_11a02a bohatý a na "úrovni" si na zoznamkách nebude hľadať partnerku, jedine bokovku, ale tak do 35 maximálne.
@anonym_11a02a bohatý a na "úrovni" si na zoznamkách nebude hľadať partnerku, jedine bokovku, ale tak do 35 maximálne.
@anonym_e1835f Lenže ona takého hľadá. A čuduj sa svete, márne. Zakladá tu témy minimálne rok o tom istom. Je to žena okolo 45+, ktorá premrhala mladosť a nesprávnymi mužmi a teraz je sama. Páčia sa jej starší, okolo 50-60 rokov, ale musia byť vzdelaní, s dobrou prácou, bohatí, scestovaní, štedrí, verní, ideálne bezdetní... Túži byť nimi rozmaznávaná a nevie pochopiť, že takýchto mužov je voľných málo a ak aj sú, tak majú úplne inú cieľovú skupinu žien.
@anonym_e1835f Lenže ona takého hľadá. A čuduj sa svete, márne. Zakladá tu témy minimálne rok o tom istom. Je to žena okolo 45+, ktorá premrhala mladosť a nesprávnymi mužmi a teraz je sama. Páčia sa jej starší, okolo 50-60 rokov, ale musia byť vzdelaní, s dobrou prácou, bohatí, scestovaní, štedrí, verní, ideálne bezdetní... Túži byť nimi rozmaznávaná a nevie pochopiť, že takýchto mužov je voľných málo a ak aj sú, tak majú úplne inú cieľovú skupinu žien.
@anonym_11a02a S tym vekom a kriteriami tam pobudne dalsich 10 rokov bez vysledku. Asi je na case znizit latku a hladat si na svojej urovni, alebo si rovno kupit psa.
Neodpisuj 🙄
@anonym_11a02a mám 38r, som rozvedená dva roky, mám dieťa 9r. Pre mňa ideálny partner má 36-45r. Nemýliš si ma s niekým?
Mám 9r dieťa, logicky nemôžem tráviť čas cestovaním za mužom, ale nebudem u seba do ma ubytovávať muža z diaľky. Aj boli takéto pokusy, ale jasne som mu povedala, že keď tu chce prísť, môže, ale bude na hoteli/penzióne. Muž raz prišiel, ale naozaj sa mu neviem venovať 48h - celý víkend, aj cez deň, aj v noci, mám svoje povinnosti. A rovnako nie, nie som na mladších, píšu mi chlapci okolo 25-28r, to naozaj nie je to, čo hľadám.
V 38 mas este celkom slusne sance, zena vyzera este dobre, do spominanych hore 45+. Hlavne sa nespoliehaj na poslednu chvilu, ze sa ti teraz zda, ze zaujemcov je dost, nechas to na neskor a zistis, ze napadnici zrazu zmizli a vtedy uz bude neskoro na vztah, ked pridu vrasky, ovisnuta tvar a 15kg nadvahy.
Je to ako varena zaba. Das zabu varit do studenej vody a postupne zohrievas do varu, nevyskoci. Hod ju do vriacej vody, vyskoci. Najdi si partnera, ked este vyzeras dobre, tak s tebou rad zostarne. Zacni si ho hladat v case prechodu do staroby a vyhne sa ti oblukom.
V 38 mas este celkom slusne sance, zena vyzera este dobre, do spominanych hore 45+. Hlavne sa nespoliehaj na poslednu chvilu, ze sa ti teraz zda, ze zaujemcov je dost, nechas to na neskor a zistis, ze napadnici zrazu zmizli a vtedy uz bude neskoro na vztah, ked pridu vrasky, ovisnuta tvar a 15kg nadvahy.
Je to ako varena zaba. Das zabu varit do studenej vody a postupne zohrievas do varu, nevyskoci. Hod ju do vriacej vody, vyskoci. Najdi si partnera, ked este vyzeras dobre, tak s tebou rad zostarne. Zacni si ho hladat v case prechodu do staroby a vyhne sa ti oblukom.
@anonym_e78966 teba nejaka 45+ obrala o muza ze si taka navrusena? Aj ty raz budes starsia. Mozno aj empatickejsia.
Ale samozrejme, svojho si nepustis a budes sa ho drzat zubami nechtami nohami 🤣 aby ti ho ina neukradla.
@anonym_e78966 teba nejaka 45+ obrala o muza ze si taka navrusena? Aj ty raz budes starsia. Mozno aj empatickejsia.
Ale samozrejme, svojho si nepustis a budes sa ho drzat zubami nechtami nohami 🤣 aby ti ho ina neukradla.
https://www.modrykonik.sk/forum/zoznamenie/preco-muzi-nedokazu-akceptovat-preferencie-zeny/ Narušená je autorka týchto diskusií.
@anonym_9b4132
Keď som bola čerstvo po rozvode, tiež som si založila profil na pokeci. Hľadala som niekoho na písanie. Viacero mužov mi napísalo , čo ponúkam. Z mojej frustrácie sa na pokeci stala zábava, a odpísala som že ponúkam zemiaky na zimné uskladnenie. Ak sa dotyčný chytil a pokec sa rozvinul ďalej, tak som doplnila aké zemiaky, druh a že pri rýchlom jednaní si môže prísť nakopat a dohodneme sa na zlave 🙂 na pokec už zopár rokov nechodím .
@anonym_9b4132 co to ma s empatiou? partner sa hlada, ked vyzeras dobre, v dobrych casoch, nie v zlych. Na tvoje zle casy uz nikto prilis zvedavy nebude, ak si ho nepustila k sebe v tych lepsich.
V dobrom závidím ľudom, kt.riesia “nič”, niekoho cudzieho… vidno, že nemajú dosť svojich starosti😀 ten kľud, pokoj v živote závidím. Na druhej strane riešiť takúto somarinu, to by mi asi ani nenapadlo. 🤷♀️
Nerozumiem o čom chceš diskutovať, neodpisuj keď ti nevyhovuje.
@anonym_11a02a za takým musí ísť do rozprávky alebo do k-drámy

Poviem ti tajomstvo (ktoré mi prezradil jeden muž na Tinderi),99% mužov na zoznamkách profily vôbec nečíta,proste idú rad za radom a dávajú srdiečka a keď majú zhodu,rovno napíšu,nezaujíma ich odkiaľ si,koho hľadáš a podobne..Mne sa bežne stávalo,že som s niekým mala zhodu a bez toho aby sme si s dotyčným napísali,tak zhoda zmizla a to mi potom ten chlapík vysvetlil,že niektorí si prečítajú profil až keď majú zhodu a keď potom napríklad zistia,že žena má dieťa a to oni nechcú,rovno zrušia zhodu..A teda niektorí si ani po zhode ten profil neprečítajú a rovno napíšu a skúšajú..
Poviem ti tajomstvo (ktoré mi prezradil jeden muž na Tinderi),99% mužov na zoznamkách profily vôbec nečíta,proste idú rad za radom a dávajú srdiečka a keď majú zhodu,rovno napíšu,nezaujíma ich odkiaľ si,koho hľadáš a podobne..Mne sa bežne stávalo,že som s niekým mala zhodu a bez toho aby sme si s dotyčným napísali,tak zhoda zmizla a to mi potom ten chlapík vysvetlil,že niektorí si prečítajú profil až keď majú zhodu a keď potom napríklad zistia,že žena má dieťa a to oni nechcú,rovno zrušia zhodu..A teda niektorí si ani po zhode ten profil neprečítajú a rovno napíšu a skúšajú..
@lucylaw to som si samozrejme uvedomila hneď na začiatku. Oni idú kobercovo na to.
@lucylaw to je logické . Keď sa spytaš AI aký je na tindru zloženie podľa pohlavia tak odhad je že 76% tvoria muži . Preto hádžu" siete" dosť na široko dávajú srdiečka viacmenej rád radom . Naozaj hlavne určitom veku je pre mužov niekoľko násobne ťažšie nájsť vzťah ako ženám . Aj keď tu ženy často píšu ako je to tažke nájsť muža na život tak stále to máte oveľa ľahšie ako keby ste boli muž
@lucylaw to je logické . Keď sa spytaš AI aký je na tindru zloženie podľa pohlavia tak odhad je že 76% tvoria muži . Preto hádžu" siete" dosť na široko dávajú srdiečka viacmenej rád radom . Naozaj hlavne určitom veku je pre mužov niekoľko násobne ťažšie nájsť vzťah ako ženám . Aj keď tu ženy často píšu ako je to tažke nájsť muža na život tak stále to máte oveľa ľahšie ako keby ste boli muž
@jogy1984 Tak ja mám v tom prípade asi naozaj veľkú smolu,že napriek týmto štatistikám si neviem nikoho nájsť 🙈
Lebo na zoznamkach sú málokedy normálni chlapi. Za mňa je to strata času, sa tam vôbec niekym zaoberať., jeden lepší ako druhý 🫣

@anonym_autor ženy majú na zoznamkách desiatky odoziev, lebo muži musia dobývať. Muži majú odoziev nula nula nič. Lebo... historický rodový stereotyp Ozvi sa ty mužom, ktorí sa ti pozdávajú a popíšte. Veď vieš, čo hľadáš. Bez spoznávania sa a najmä záujmu niet zoznámenia sa.