icon

Prečo muži žiadajú aktuálne fotky na zoznamkách?

9. jan 2026

Ahojte, preco chlapi pytaju na zoznamkach aj fotky postavy, alebo aktualnejsie fotky ? Co myslite? Nieje to divne??

Strana
z4
biba_18
9. jan 2026

pre mňa je. ale už som čítala aj diskusiu kde písali že im to divné nie je 🙄

martinmmartin
9. jan 2026

lebo maju oci a niekoho vyzor ti vie dat ovela viac informacii o danej osobe - vyzera zdravo? Dokaze sa ovladat? Chodi k zubarovi? Sportije? atd

petronelag
9. jan 2026

Tam máte mať skutočné fotky z aktuálneho obdobia, hádam nie z pred 10-20 rokov.

anonym_ec773c
9. jan 2026

Nechcu stracat cas. Mne sa napr nepacia vychrtli muzi, akokolvek by bol mily ci by sa s nim dobre komunikovalo ak by somhladala nieco viac tak by to prosto neslo. Samozrejme nie hned po prvej sprave pytat fotku v pradle, to je urcite divne.

januska12323
9. jan 2026

Ty nechceš vedieť ako vyzerá?

pralinka25
9. jan 2026

no podla mna to bude preto ze skratka niekto si tam da fotku staru desat rokov a v realite vyzera uplne inak. ine je ked sa ludia zoznamia nazivo ale takto virtualne asi kazdy chce vediet s kym si pise.

seaty548
9. jan 2026

A ty by si chcela vidieť ako som vyzeral ako 18-ročný, kedy som bol chudý a vyšportovaný, alebo by si chcela vidieť ako vyzerám v súčasnosti, kedy mám aj troška bruško a menej vlasov? Každý máme nejaké svoje preferencie a keď už sa idem s niekým zoznámiť, tak asi chcem vidieť ako ten človek vyzerá teraz, nie 10 rokov dozadu.

autor
9. jan 2026
@petronelag

Tam máte mať skutočné fotky z aktuálneho obdobia, hádam nie z pred 10-20 rokov.

@petronelag a co je na tom, ved ajna 10 rocnej fotke je to stale rovnaky clovek, Povaha je dolezita a ta sa nemeni. Srdecnost, uprimnost, to su hlavne hodnoty predsa.

anonym_a6770f
9. jan 2026

Nie je to divné, mnohé ženy o svojej postave klamú. Osobná skúsenosť zo stretnutí cez zoznamku. Miesto štíhlej ženy 160cm vysokej čo uviedla v profile prišla 160cm vysoká ale cca120kg vážiaca osoba. Na otázku o klamstve v profile reagovala urazene, no a čo aj iné klamú.

martinmmartin
9. jan 2026
@anonym_autor

@petronelag a co je na tom, ved ajna 10 rocnej fotke je to stale rovnaky clovek, Povaha je dolezita a ta sa nemeni. Srdecnost, uprimnost, to su hlavne hodnoty predsa.

@anonym_autor Nemyslim si. Ide o to ze ci bude aspon trochu fungovat sex. A ten s matkou terezou fungovat nebude aj ked ma povahu podla najprisnejsich predpisov. A ked nefunguje sex nefunguje vztah

autor
9. jan 2026
@anonym_a6770f

Nie je to divné, mnohé ženy o svojej postave klamú. Osobná skúsenosť zo stretnutí cez zoznamku. Miesto štíhlej ženy 160cm vysokej čo uviedla v profile prišla 160cm vysoká ale cca120kg vážiaca osoba. Na otázku o klamstve v profile reagovala urazene, no a čo aj iné klamú.

@anonym_a6770f prehanas, Take zeny niesu urcite.

anonym_a32570
9. jan 2026

@anonym_autor lebo nikoho nezaujima, ako si vyzerala, ked si mala o 10 rokov menej, o 10 kg menej a nemala si vrasky, ked je teraz z teba stara tucna ropucha.

autor
9. jan 2026
@martinmmartin

@anonym_autor Nemyslim si. Ide o to ze ci bude aspon trochu fungovat sex. A ten s matkou terezou fungovat nebude aj ked ma povahu podla najprisnejsich predpisov. A ked nefunguje sex nefunguje vztah

@martinmmartin Toto sa mi tiez nezda, nema to logiku, to by potom ziadna na Koniku nemala vztah.

januska12323
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor mužov zaujíma povaha až na druhom mieste.

muzula
9. jan 2026
@anonym_autor

zeny su nejaka uniformna masa a vsetky su rovnake?

autor
9. jan 2026
@muzula

zeny su nejaka uniformna masa a vsetky su rovnake?

@muzula kazda zena je pre niekoho krasna, to ze ma 120 kilo si mozno on domyslel.

anonym_a6770f
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor veru sú, jednu zo zoznamky poznám podľa fotky, je z môjho okolia a stretávam ju. V profile má napísané pár kíl navyše, vážne má cca 120kg. Jej mama má menej kg než ona.

o__o
9. jan 2026

Co je na tom divne? Divne je, ked ma niekto neaktualne fotky, ak teraz vyzera inak

mandzula
9. jan 2026

@anonym_autor Divné je, ak tam má niekto fotku spred 10 rokov. A čo sa týka postavy - normálna požiadavka, veď každý má svoje preferencie a nebude strácať čas s niekým, kto je úplne mimo jeho požiadaviek.

petronelag
9. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Skôr sa dá povedať, že je to podvod, koho zaujíma aj vzhľad tak je jasné, že chce vidieť aktuálné foto.

martinmmartin
9. jan 2026

Druha vec je taky zvladtny fenomen:
Zeny stale hladaju na svojich fotkach neperfektnosti, su velmi kriticke, stale hladaju co vylepsit

Chlap si urobil v 1998-om nahodou jednu fotku kde vyzera fakt dobre a v jeho hlave presne tak vyzera furt az do smrti

mmia96
9. jan 2026

@anonym_autor veď pokým si nepýta nejaké nudes fotky tak je to okej. Aj mňa by zaujímalo ako vyzerá ten chlap teraz a akú má postavu. Ja napr potrebujem okrem dobrej povahy aby ma chlap aj priťahoval a páčil sa mi.

pralinka25
9. jan 2026

ja by som si na zoznamke neskrtla lebo sa nerada fotim a nemam ziadne aktualne fotky. ale ja to uplne chapem. ked sa ludia zoznamuju normalne face to face je hned vidiet kto ako vyzera ako sa sprava a ako posobi. takto virtualne je tam proste ta nevyhoda.
ano povaha je dolezita ale bohuzial na pritazlivost sama o sebe nestaci. to je skratka fakt. nezamilujes sa do niekoho kto sa ti fyziciky vobec nepaci.
darmo si budeme nahovarat ze ano.
stracat cas pisanim s niekym ku komu to toho druheho v zivote nebude pritahovat je obojstranna prehra.
a kazdy ma ine preferencie. niekomu sa nadvaha podvaha a cokolvek moze pacit. nie kazdy chce 90 60 90 ale treba byt ferovy.

autor
9. jan 2026
@januska12323

Ty nechceš vedieť ako vyzerá?

@januska12323 a nieje to to iste ako makeup? tiez ziadna tak realne nevyzera ked ho ma na sebe. Ak sa da dolu je to uplne ina osoba.

pralinka25
9. jan 2026
@anonym_autor

@januska12323 a nieje to to iste ako makeup? tiez ziadna tak realne nevyzera ked ho ma na sebe. Ak sa da dolu je to uplne ina osoba.

@anonym_autor pozri ak mas problem so svojim vyzorom ty preco si myslis ze niekto druhy od koho chces vztah ho mat nema.

autor
9. jan 2026
@mmia96

@anonym_autor veď pokým si nepýta nejaké nudes fotky tak je to okej. Aj mňa by zaujímalo ako vyzerá ten chlap teraz a akú má postavu. Ja napr potrebujem okrem dobrej povahy aby ma chlap aj priťahoval a páčil sa mi.

@mmia96 si povrchna.

ivicatolic
9. jan 2026

@anonym_autor tak keby si si hľadala ženícha, radšej by si mu videla pipiho aktuálne, než ako bábätku 😃😃😃

anonym_b73afa
9. jan 2026

Pisal som si s jednou vypadala fajn. Taka do 40 max z fotky, trosku zvrhla ale z fotky zaujimava. Po 3 dnoch pisania sa chcela stretnut a rozhodla sa poslat fotku aktualnu. Na tej fotke vypadala na 60!!!!!!!!! Uz som nikdy neodpisal. 3 dni zivota stratene

anonym_a6770f
9. jan 2026

@anonym_autor aj to som zle odhadol, teraz som pozrel na nete fotky ako vyzera 120kg žena, tak oprava majú150kg minimálne.

autor
9. jan 2026
@anonym_a6770f

@anonym_autor aj to som zle odhadol, teraz som pozrel na nete fotky ako vyzera 120kg žena, tak oprava majú150kg minimálne.

@anonym_a6770f

sticker
Strana
z4