Prečo ženy nezahajujú vzťahy ako prvé?
Ahojte,
prečo ženy v 21.storočí nezačínajú prvé vzťah.
Ja som za zrovnoprávnenie pohlaví.
Nech majú ženy aj muži rovnaké práva všade vo svete.
Prečo nefunguje rovnosť pohlaví vo všetkom?
Prečo žena nenapíše prvá mužovi?
Prečo žena čaká na muža aj, keď sa jej chlap páči?
Prečo ženy nebalia chalanov?
@slobodnyanonym podľa mňa zbytocna otázka. Prečo? Prečo ta to trápi? Buď je ta realita taká, akú chceš alebo nie je. Oveľa dôležitejšie je, ako sa k nej postavíš.
Aj veľa žien osloví mužov. Ale šanca, že sa kvôli tvojej nespokojnosti niečo zmení, je mizivá. Proste ber to tak, ako to je a skôr uvažuj nad tým, čo s tým môžeš urobiť.
@jogy1984 súhlas,ženy chceli rovnosť maju ju,a teraz qvila jak tu poniektoré. 🙄🙏
Zaujímavé jak tu podiektore hovoria o signáloch a že ich muži nevedia dešifrovať že daná ma o neho záujem... muži nemajú veštiacku guľu to za A a za B dnes ak sa muž pozrie na ženu alebo ju oslovi je krok od toho aby neskončil v base za sexuálne optazovanie ako je to už vo veľa západných krajinách, nečudo že veľa mužov nema chuť ani záujem tie vaše signáli dešifrovať.
@riky_rower Súhlasím. Kedysi sa ženy potešili komplimentu od muža a dnes? dobre že mu oči nevyškriabu, pritom stačí milo a slušne poďakovať za záujem a ak som vydatá alebo zadaná, jasne to povedať a normálny, inteligentný chlap to pochopí. Mňa keď muži zastavili a pozvali na kávu a bola som v tom čase zadaná, vždy som humorne odpovedala, že či na tú kávu môžem vziať aj môjho muža 😁 chlapi sa usmiali, ospravedlnili a išli preč...
Lebo muzi a zeny su rozdielni. Nezamienaj si rovnopravnost s rovnakostou. Proste uz vo vsetkom chcu chlapi spohodlniet? A kedy zacnu muzi rodit deti? Ked sa uz ohanas, aby sme vsetko robili rovnako.
@zuzanaete Nebyť muža, tak žiadne deti nemáš 😉. Takže oháňať sa tu pôrodom je blbosť.
@slobodnyanonym v pracovnej sfére je všade rovnosť pohlaví ? U nás chlap za rovnakú prácu dostane viac ako ženy. Od rovnosti pohlaví vo všetkom sme este ďaleko
@slobodnyanonym v pracovnej sfére je všade rovnosť pohlaví ? U nás chlap za rovnakú prácu dostane viac ako ženy. Od rovnosti pohlaví vo všetkom sme este ďaleko
@anonym_153ac9 nebude to tím že muži a ženy ktorí vykonávajú tu istu prácu napríklad v kancelárií tak častejšie ostávajú dlhšie v práci berú nadčasi, zatiaľ čo ženy si urobia svoje a idú het z koleginami večer dakde sadnúť ?
Alebo tím že 95% zamestnania ktoré držia infraštruktú štátu pokrývajú len muži ? lebo ženy nemajú záujem o stavbarčinu ťahanie káblov vodovodného potrubia alebo prácu z ťažkou technikou, jasné že práca kde si zamastiš paprče bude ohodnotená lepšie (a hlavne dnes) ako sedenie na prdeli v klimatizovanej miestností,ach vy feministky a vaše dvojité kilometre.
Ja furt hovorím,modlite sa aby nenastala tretia svetová,hned tie vaše práva pôjdu von oknom,...a ešte budete radí ak za filtrovanu vodu alebo kus žranca nebudete musieť dat viac než sex.
Stačí kuknúť Ukrajinu.

A áno, aj mne ako žene príde pokrytecké/smiešne keď tu v diskusiách kde je žena na deti a/alebo domácnosť sama tak hneď dostáva komentáre "a otec dieťaťa?" "a čo muž?" a diskusia sa často pretočí na "debil chlap, že sa nezapája".
A potom v takejto diskusii sa zase raz začne zosmiešňovať chlap...
Chlap, ktorý sa má riadne zapájať v domácnosti a v starostlivosti o deti je stále ten MUŽ. A chlap, ktorý by chcel v randení iniciatívu od ženy si má ísť vymeniť vložku? Takto? 😒