icon

Randenie po rozchode: Ako nájsť správneho partnera?

Včera o 20:03

Ahojte.. som už druhý rok single a od septembra cca randím s prestávkami.. Predtým som mala 3 ročný vzťah, ktorý sa skončil tak, že sme spolu plánovali dieťa a on sa zaľúbil do inej o 19 ročnej, ktorá s ním nakoniec iba vybabrala ale to sa stáva je to život (on mal vtedy 28 ja 23). Ja som s ním rozišla, pre mňa to bola konečná a pomaly sa dala dokopy, chvíľu som chodila aj ku psychologičke kým som to spracovala a dala som sa dokopy. Potom som randeniu dala viac menej voľný priebeh ale nikoho perspektívneho, s ktorým by to bolo do budúcnosti som nejak nenašla. Skúšala som aj zoznamky ale s prestávkami, stretla som sa tam so 4 mužmi, chodím aj von, chodím do fitka, snažím sa nesedieť doma len nejak to nejde.. Vonku ma taktiež osloví sem tam niekto ale to po väčšine výrazne starší muži to znamená po 45 a ja mám o mesiac 27... Bola som párkrát aj s kamoškou v bare a na diskotéke ale tam som sa mi nakoniec prihovoril slobodný otecko, ktorému chýbal zub a bol slizký a vyzeral že má tiež o 15 rokov minimálne viac.. Čo sa týka mňa ja mám stabilnú aj celkom dobre platenú prácu, starám sa o svoj vzhľad, a snažím sa na sebe pracovať, čítam knihy, počúvam podcasty a hľadám k sebe niekoho podobného a rovnocenného. Zatiaľ čo som sa od septembra stretla s mužmi tak to boli takí, že jeden sa po 3 mesiacoch stretávania vrátil k ex a celú dobu klamal, že je single 2 roky a pritom to boli 2 mesiace, ďalší mi po mesiaci povedal, že sedel v base a aj za čo mi povedal a to bolo pre mňa jedno veľké nie. Ďalší si ma zrejme nechával ako zadné vrátka alebo neviem, pretože sme sa stretávali raz za týždeň a nejak sa do osobných stretnutí nehrnul a posledný mi na 2 rande vyplakával aké sú ženy vychcané a zlé a aký je dobrák a ako je rád že stretol tak úžasnú ženu a mňa to doslovne vydesilo to čo mi rozprával.. Neviem, či ste niektorá zažili niečo podobné.. Na druhú stranu by som sa už chcela usadiť, lebo keď človek chodí do prázdneho bytu nie je to buh ví co..

anonym_4b9b3b
Včera o 20:10

v praci nie je niekto vhodny? alebo nevedia ti dohodit niekoho kamosky, kolegyne, rodina a pod.? vies, niekto overeny, zo zoznamky je to dost risk, tazko natrafis na normalneho

autor
Včera o 20:14
@anonym_4b9b3b

v praci nie je niekto vhodny? alebo nevedia ti dohodit niekoho kamosky, kolegyne, rodina a pod.? vies, niekto overeny, zo zoznamky je to dost risk, tazko natrafis na normalneho

@anonym_4b9b3b s kamoškami je to tak, že oni sú samé buď slobodné alebo ak majú partnera tak väčšina je buď zadaná alebo mi povedia že ich kamaráti sú dobrí kamaráti ale pre ženu nepoužitelní alebo sukničkári... A v práci mám prevažne ženy alebo ženatých mužov 🙂

anonym_fe9f28
Včera o 20:45
@anonym_autor

@anonym_4b9b3b s kamoškami je to tak, že oni sú samé buď slobodné alebo ak majú partnera tak väčšina je buď zadaná alebo mi povedia že ich kamaráti sú dobrí kamaráti ale pre ženu nepoužitelní alebo sukničkári... A v práci mám prevažne ženy alebo ženatých mužov 🙂

@anonym_autor ja mám 28 a mnohé ženy sú z mojej skúsenosti tiež niečo otrasné. Slováci ako národ vymierajú a bude to pokračovať.

domkakvet
Včera o 21:16

@anonym_autor pride to samo, zatial si najdi ine zaujmy.