icon

Skúsenosti so zoznamkou Badoo

3. okt 2025

Pred rokom a pol som ostal sám a nejaký čas som necítil potrebu hľadať nový vzťah, ale nakoniec som sa odhodlal. Šiel som na zoznamku Badoo. Som z malého okresného mestečka a tak som chcel zistiť, kto všetko tam je volný.

Za 4 mesiace pomerne neaktívneho hľadania sa mi ozvalo viacero žien, prevažne ženy nie veľmi atraktívne, s nadváhou. To som aj zistil, že tým menej atraktívnym sa dá písať správy bez zhody, a tým atraktívnejším iba ak je zhoda sympatií. V prípadoch, kedy bola zhoda, ženy sa chovali veľmi divne, akoby boli opojené záujmom o ne a kládli také požiadavky, ktoré samy zďaleka nesplnali. Nehovoriac o tom, že každá vedela presne, aký som, nebolo nič zvláštne, ak v jeden deň som sa dozvedel, že ..ona to vidí že som ešte nevysporiadaný s rozchodom..., ďalšia v ten istý deň zahlásila, že ona pozná chlapov a že ja som neverník, keď už hľadám inú, tretia tvrdila, že som veľmi utiahnutý, že ona hľadá veselého, a štvrtá v ten istý deň ma presviedčala, že som presne ako jej exmanžel, ..len samé bláznenie sa a žiadna zodpovednosť. A to do nekonečna, denne bola každá múdra ako rádio a pritom úplne mimo. Niet sa čo čudovať že boli same. Žiaľ, vzhľadovo obyčajnee nič moc, keďže tie, čo za niečo stoja, sú už zadane..Boli samozrejme na badoo aj skupina niečoho, čomu som vravel „hviezdy“, kačacie pery, obočie namaľované akoby podľa vrchnáka na kompót, alebo pózované fotografie, kde nebol kúsok reality, a 40 ročné ženy ktore chceli vyzerať ako Lenin desiatky rokov po mumifikácii.. a to nieje moja šalka kávy....No a bola tu posledná kategória, ukrajinské ženy. Mnohé z nich veľmi elegantné, vzdelané, realisticky hľadiace na seba... no a presne také som aj rozhodol spoznat. Stretol som sa s troma. V prvom prípade sa jednalo o príjemnú ženu, vyšportovanej postavy, no problém bol v tom, že na Slovensku ostať nechce a po vojne sa chce vrátiť..Druhá bola podnikateľka na Ukrajine, tiež veľmi príjemná, oveľa lepšie vedela aj po slovensky, čo by nevadilo, keďže ja rusky ovládam. Ale problém boli jej dve maloleté deti. Na to som si trochu netrúfal. A tretia bola úžasne vyzerajúca dáma s dlhými vlnitými vlasmi, nádherným úsmevom a krásnymi tmavozelenými očami. Postavou mala takú, že keď ide supermarketom, tak chlapi i ženy sa za ňou otáčajú a zabúdajú čo chcú nakúpiť... Vzdelaním a prácou je veterinárka. Slovenský jazyk ovláda lepšie ako záhoráci či slováci z južného slovenska. Má dve dospelé deti a čo je hlavné, už 4 mesiace je mojou partnerkou a láskou, ktorú cítime vzájomne.

Badoo nemám stále zrušené, ale nie kvôli hľadaniu. Je zvláštne sledovať tam osudy tých sloveniek, ktoré naďalej preberajú a preberajú a nevedia sa nejako dostať z pasce, do ktorej sa dostali. Aj teraz toto píšem spolu s mojou Tajkou, ktorá stojí za mnou oblečená do práce a kúše ma do ucha, ako toto píšem (to vraj nemám písať) a sme zvedaví, či sa niektoré ženy v tom spoznajú...

ukgirls
3. okt 2025

a nenapadlo ta ze opisujes sam seba "Je zvláštne sledovať tam osudy tých sloveniek, ktoré naďalej preberajú a preberajú a nevedia sa nejako dostať z pasce, do ktorej sa dostali" mas novu priatelku -ale aj tak mas potrebu vracat sa do minulosti a rozoberat zenske ... kt ta len z ich pohladu odhadli-a tiez si im nesadol ..mali svoj dovod=lt sa nezhodoval s tvojim pohladom na teba ..ale neznamena,ze taky naozaj niesi ... mat ucet na zoznamke,byt na mamickovskom fore plus stale mysliet na zeny co ta odmietli - naozaj? tvoja priatelka je bud naivna ale extremne toleranta .. kazdopadne normalne to nieje ... a nie ja na badoo a ani inej zoznamke niesom ... takze som sa v tom nenasla

autor
3. okt 2025
@ukgirls

a nenapadlo ta ze opisujes sam seba "Je zvláštne sledovať tam osudy tých sloveniek, ktoré naďalej preberajú a preberajú a nevedia sa nejako dostať z pasce, do ktorej sa dostali" mas novu priatelku -ale aj tak mas potrebu vracat sa do minulosti a rozoberat zenske ... kt ta len z ich pohladu odhadli-a tiez si im nesadol ..mali svoj dovod=lt sa nezhodoval s tvojim pohladom na teba ..ale neznamena,ze taky naozaj niesi ... mat ucet na zoznamke,byt na mamickovskom fore plus stale mysliet na zeny co ta odmietli - naozaj? tvoja priatelka je bud naivna ale extremne toleranta .. kazdopadne normalne to nieje ... a nie ja na badoo a ani inej zoznamke niesom ... takze som sa v tom nenasla

@ukgirls páči sa mi tvoja irónia na tie ženy, presne si ich vystihla, áno presne takéto veci píšu ako si napisala aj ty. Máš talent. Všetkých poznajú Všetko, vedia, Zjedli všetku múdrosť sveta

anonym_4e8a83
3. okt 2025
@anonym_autor

@ukgirls páči sa mi tvoja irónia na tie ženy, presne si ich vystihla, áno presne takéto veci píšu ako si napisala aj ty. Máš talent. Všetkých poznajú Všetko, vedia, Zjedli všetku múdrosť sveta

@anonym_autor ukrajinka ti este ukáže co su oni za naturu 😂 takže nekric hop 😉

anonym_a591ab
3. okt 2025

....A potom si sa zobudil s rukou v šerbli

mimaapeto
3. okt 2025

možno jej manžel je vo vojne a ona si prišla na Slovensko užiť... a možno po čase príde za ňou muž alebo pôjde ona za ním ....

autor
3. okt 2025
@mimaapeto

možno jej manžel je vo vojne a ona si prišla na Slovensko užiť... a možno po čase príde za ňou muž alebo pôjde ona za ním ....

@mimaapeto jej manžel zomrel pred 11 rokmi keď boli deti ešte malé.

anonym_40d01f
3. okt 2025

Vdaka za ukrajinky..beru takych luzrov ako ty a tym chrania slovenske zeny

enmery
3. okt 2025

😂

anonym_05e9c5
3. okt 2025

Inak vážne, ukrajinské ženy berú čo príde, resp. nie sú v pozícii, že môžu preberať. Na nejakú chvíľu, aspoň stúpne sebavedomie našim mužom. Mám veľa kamošov ukrajincov a ukrajiniek a teda iba good luck prajem 🙂.

enmery
3. okt 2025

A ešte, dúfam, že aj Tvoja Ukrajinka je ešte na badoo, aby "sledovala" tých nešťastných mužov.😉

anonym_c00fa7
3. okt 2025
@enmery

A ešte, dúfam, že aj Tvoja Ukrajinka je ešte na badoo, aby "sledovala" tých nešťastných mužov.😉

@enmery 😂 je taky happy, ze nema inu robotu, len tu pisat na zenske forum somariny a stale liez na badoo a kontrolovat slovenky, asi nejaka obsesia "zlymi" slovenkami kym ho ukrajinka kuse do ucha, ved mal byt v spalni, len nech si ich beru, dobre sa to tam aspon vytriedi

yoginka231
4. okt 2025

Pozri na zoznamky chodia najmä ľudia menej socializovaný. Zväčša sú tam ľudia zvláštny, ale však to vidíme aj u teba pri tom ako sa vyjadruješ o ženách (nie si v krčme ale na verejnom fóre).

A áno zväčša to je tak že ak niekto nemá problém si nájsť partnera tak nejde na takúto zoznamku. A keď sa tam stretnú zúfalí ľudia tak to aj tak vypadá. Česť výnimkam, jedná moja kamoška je úplne skvelá a našla si tam super chlapa. Ale to je naozaj výnimka.

Jedinou vecou čím sa divím je ten latentný rasizmus voči ukrajinkám v tomto vlákne. Fakt tomu nerozumiem, sú to ženy ako my, mali by sme sa podporovať a nie zhadzovať. Tie čo poznám sú slušné a pracovité a majú ťažký život, napriek tomu sa s ním bijú s noblesou.

janababana
5. okt 2025

Prosim nech toto je vymyslena tema na vikend💕