Sngles párty a Speed dating - osobné skúsenosti
Máte skúsenosti s ich singles párty alebo Speed dating? Teraz budú mať Halloween párty, tak zvažujem ísť, ale neviem aké to je tam ísť sama. Singles kamošky nemám. A vlastne ako dresscode tam píšu masky, to si neviem predstaviť tam ísť v maske. Myslite, že by stačili bežne šaty a nejaká škraboška?
Chyba je nesprávnu tematiku si zvolili. Na Halloween sa také nehodí. Ten je o kostýmoch a maskách. Ako sa tam majú zoznamovať, keď sa ani nevidia? To skôr také akcie ako napr. zábavy pre osamelých, alebo aquapark zvykol robiť kúpanie pre singles atď.
Ale obecne sa robia také tie speedating, párty pre singles… Kamoš tam aj bol, aj písal o tom, len ho zablokovali.
Ja cakam kedy sa posunu lady na vyssiu uroven a budu stretnutia vylucne pre vydate a zenatych. To by bola energia, vsetci by jasne vedeli ze nehladaju lasku iba flirt a sex a milencov. To iskrenie ze vies ze je zadana a chce to 😂 Tento napad by som asi mal zrealizovat a som.bohaty.
Ja cakam kedy sa posunu lady na vyssiu uroven a budu stretnutia vylucne pre vydate a zenatych. To by bola energia, vsetci by jasne vedeli ze nehladaju lasku iba flirt a sex a milencov. To iskrenie ze vies ze je zadana a chce to 😂 Tento napad by som asi mal zrealizovat a som.bohaty.
@anonym_7ce315 vies, ze tam by kazdy prisiel v nejakej maske?🙂 skvely biznis plan
@anonym_7ce315 vies, ze tam by kazdy prisiel v nejakej maske?🙂 skvely biznis plan
@stanislavicenka preco? Ved vsetci maju vyhovorky nacvicene.
1 doma nic nepovies
2 ides tam lebo kamarat sa sam hanbi
3 prehral si stavku tak musis
4 ides lebo vies ze tvoja sa o tom nema ako dozvediet
Ano dobry biznis plan 😂
@stanislavicenka preco? Ved vsetci maju vyhovorky nacvicene.
1 doma nic nepovies
2 ides tam lebo kamarat sa sam hanbi
3 prehral si stavku tak musis
4 ides lebo vies ze tvoja sa o tom nema ako dozvediet
Ano dobry biznis plan 😂
@anonym_7ce315 zapisujem😁😁😁.
Ale to su vyhovorky v pripade, ked tam stretnes niekoho znameho. Len beda, ked bude mat uplne rovnaku vyhovorku🙂
@anonym_7ce315 zapisujem😁😁😁.
Ale to su vyhovorky v pripade, ked tam stretnes niekoho znameho. Len beda, ked bude mat uplne rovnaku vyhovorku🙂
@stanislavicenka chlap ktory nema dobru vyhovorku nie je chlap
@stanislavicenka chlap ktory nema dobru vyhovorku nie je chlap
@anonym_7ce315 a o zene plati co?🙂
@anonym_7ce315 a o zene plati co?🙂
@stanislavicenka zena ma vzdy dobru vyhovorku 😉
@stanislavicenka zena ma vzdy dobru vyhovorku 😉
@anonym_7ce315 😁 pokojne mi rozsir obzory😉
@anonym_7ce315 😁 pokojne mi rozsir obzory😉
@stanislavicenka zeny su opatrnejsie a vedia mat nepriestrelne vyhovorky.
@stanislavicenka zeny su opatrnejsie a vedia mat nepriestrelne vyhovorky.
@anonym_7ce315 vlastne by som ti mala poradit ja🙂.
@anonym_7ce315 vlastne by som ti mala poradit ja🙂.
@stanislavicenka kludne mozes

@anonym_autor mam skusenost so speed datingom v zahraničí. Žiadne masky ani skrabosky sa tam nenosia.