Stretnutie s poistným agentom: ťah alebo skutočná sympatia?
Ahojte. Viem že ma tu viaceré možno odsudite z amoku situáciu. Včera som išla po práci do mesta nakúpiť, bol tam pán ktorý ponúkal poistku. Poistenie ma zaujalo lenže sme si potykali a začali sa baviť chvíľu osobnejšie. Pýtal sa ma či niekoho nemám ako sa mi tu žije, ze ako nemôžem mať nikoho. Dal mi na seba kontakt keby som mala nejaké otázky ohľadne poistenia čo bolo zbytočne keďze sa to s ním už nerieši ale so spoločnosťou. Spríjemnili mi deň a cítila som sympatiu. Ako to myslel, bol to len nejaký ťah alebo realna sympatia?
Aj takto to môže fungovať,aby nabral viac zákazníkov(pre neho za každého ďalšieho profit). Ale je možné,že si sa mu aj páčila. No nie je celkom korektný "díler" poisťovne pretože treba vedieť oddeliť profesionálny prístup a "osobnejšie jednanie" 😏. A úprimne,aj by sa ma opýtal na niečo také,či niekoho mám, naša "príjemná" konverzácia by asi skončila. Keby sa opýtal,že si som v manželstve,deti (pre prípad poistenia) tak je to už trošku iná otázka 😁.
@anonym_autor on má kontakt na teba? Ak bude chcieť, ozve sa, ja by som sa mu neozyvala.
@anonym_autor a presne takyto ludia normalnym financnikom robia zlu reklamu 🫣
@anonym_autor inac teda poznamka, ze sa s nim neriesi detail poistenia, ale so spolocnostou... to co bol za "agenta"... vacsinou tieto veci riesia prave ti agenti, nie?
@anonym_autor ak takto lame kazdu susku, tak dakujem pekne. Ja by som ho hnala kade lahsie.
Také niečo je predsa úplne normálne. Aj takto môže vzniknúť vzťah. A nie iba pracovný. Možno si mu bola tiež sympatická. Tak to zahral tak, že ak by si mala otázky ohľadom poistenia.
moj financny poradca je o 10 rokov mladsi a neskutocne sexi, tiez sa vzdy usmieva od ucha k uchu ale vzdy som to brala akoze je profesional a snazi sa byt prijemny 🙂
@anonym_autor potykali ?? a kto to navrhol?
@anonym_autor kamaráti viacerí zažili taký ťah že na zoznamke sa spoznali s babou, stretli sa a ona im nakoniec ponúkala poistku a podobné produkty. Dobrý ťah, lebo ktorý chalan by odmietol stretko s dobre vyzerajúcou babou? Na stretku ich už potom nejako spracuje.
@anonym_autor jaaaaj toto sa mi stalo dávno ešte v Bratislave. Písal som si so ženskou cez chat, a ona nemala problém normálne pokecať, ani sa stretnúť... Aj mi to bolo podozrivé že mňa čo furt ženy odmietajú, že to tak hladko prebehlo. A bola to nejaká agentka dealerka či jak sa to volá, nejaké produkty finančné riešila.
@anonym_autor si az taka naivna? 🙈
@anonym_autor potykali ?? a kto to navrhol?
@rozculena normalne sme si spontanne potykali obidvaja mame 25 r