Stretnutie zo zoznamky
Ahojte dievčatá. Ake mate skúsenosti so stretnutím zo zoznamky? Radšej si píšete dlhsie a spoznávate sa cez pisanie a potom idete von alebo sa chcete hned stretnúť a ušetriť si cas?
Dakujem.
Ja si píšem dlhšie, spravidla to potom posúvam na písanie cez msng, alebo whatssapp a potom si zavolať. Ja nehľadám sex, čiže nie som nútená oprieť bicykel o všetko, čo ide okolo. A naozaj sa nechcem stretávať s kadekým.
ked som bola prvý rok na výške, v novom meste aj po chvilkovom písani som išla.. ale to som išla zabiť nudu po škole a išli sme sa prejsť po meste, pokecať a tot vše.. Len prešlo 10r a ťažko povedať akí sú chalani terat..
na zoznamke som si potom nasla mojho terajsieho muža 🙂
za mna - pre mna je chemia alfa a omega - a to sa neda zistit cez pisanie. Nazivo to vacsinou viem do 2 minut 🙂
Ja ako muž záleží od osoby. Pri niektorej sa cítim dobre a vedel by som ísť von aj po 2 dňoch a niekde to trvá oveľa dlhšie, dávam tomu šancu.
@anonym_autor stretnut sa asap.
ak ta zenska otravuje 3 tyzdne pisanim a potom na stretku po 15 min poviem ze podme domov lebo je trapna.. a viac si nenapiseme. aky malo zymsel to pisanie?
@anonym_autor za mňa sa dlhším úprimným popísaním veľa vecí vyjasní a volanie, výmena foto či stretnutie už ani nemusí byť potrebné. Ale každý sme iný.
ak ta zenska otravuje 3 tyzdne pisanim a potom na stretku po 15 min poviem ze podme domov lebo je trapna.. a viac si nenapiseme. aky malo zymsel to pisanie?
@anonym_6315ed keď je pre teba písanie otravovanie, tak prečo si na zoznamke vôbec?
Stretnutie o den-dva... nema zmysel si cele dni vypisovat podla mna...
@anonym_autor ja som za stretnutie cca po týždni, to už čo to o ňom vieš a zároveň si ušetríš čas, lebo 90% fajn chlapov pri písaní sú aj tak naživo hrozní. S manželom sme sa stretli po pár dňoch a hneď sme vedeli, že si sedíme. S inými som si písala týždne a osobné stretnutie aj tak nikam neviedlo, boli sme na rande raz, dvakrát. Spätne som to brala ako totálne zabitý čas.
Súhlasím s väčšinou, hodinové stretko ti dá viac ako týždeň písania

Keď išlo len o sex ,tak to išlo celkom rýchlo.vacsinou v ten deň alebo na druhý