Ukončiť kontakt po zvláštnom stretnutí zo zoznamky?
Idem si vypýtať názor na "situáciu" v ktorej som. Začala som si písať a volávať s jedným mužom zo zoznamky menom Pokec, a po dvoch týždňoch sme sa stretli. On prišiel reálne na aute s celou svojou famíliou. Mamka, tatko, brat a on. :/ Všetci na mňa zazerali, keď som tam prišla a dávali otázky. Potom odišli nakupovať, kým ja som bola s ním. Zdal sa byť fajn, ale po takej pol hodine mu už vyvolávala maminka, že kedy "skončíme". Spýtala som sa, že kvôli čomu musel prísť s nimi. Vraj má zdravotné problémy, tak preto necestuje busom, vodičák nemá, a že ma chceli vidieť. Boli sme nakoniec spolu hodinu. Neviem, čo si mám o tom myslieť. Napísal mi práve, že nabudúce mám prísť ja, aby sme mali väčšie súkromie a boli dlhšie spolu. Ukončili by ste na mojom mieste kontakt?
@anonym_autor júj, koľko má prosím Ťa rokov?
@anonym_autor júj, koľko má prosím Ťa rokov?
@anonym_c5a56e 36
@anonym_autor je to celé divné. Nechcela by som určite pokračovať
Zutekala by som len čo by som ich zbadala
Uź sa dnes druhýkrát pýtam ako Bohuš: Já se ptám proč?!
Ženy, nie, život k vám nie je nefér, vy si ho dobrovoľne zakaždým vyberáte, že sa toto pýta psychicky zdravá a mozog používajúca žena, proste nechápem.
@anonym_autor 🤣, prepáč, ale treba ti toto?.Boli to takí jednoduchší ľudia, alebo v pohode? V podstate je to jedno, lebo s takýmto typom by som rande číslo 2 nedala ani omylom.👎
Myslím, že za ním budeš dochádzať zväčša len ty. Máš o taký vzťah záujem?
Inak vtipná storka z prvého rande 😀
Toto si neviem predstaviť.
To, že niekam viezol rodinu ok. Ale veď mal ich najprv niekde vysadiť a potom ísť sám za tebou. A nie opačne.
@unicornlady nemá ani vodicak. nejak zle si to prečítala. Rodina priviezla jeho.
@anonym_autor No, ja by som tipla, ze aj na zoznamku isiel na popud rodiny a mozno spolu aj vyberali, s kym sa stretne.
Mne stačilo, že zoznamka Pokec. Pokec bol možno fajn miesto pred 25 rokmi, 20. Teraz je to dno, kde chodia policajti a krimalisti lovit úchylov, pedofilov, dìlerov drog. Tam už nikto príčetný hľadajúci vzťah nezablúdi, len trosky.
Mama ožeň ma live version
Mne stačilo, že zoznamka Pokec. Pokec bol možno fajn miesto pred 25 rokmi, 20. Teraz je to dno, kde chodia policajti a krimalisti lovit úchylov, pedofilov, dìlerov drog. Tam už nikto príčetný hľadajúci vzťah nezablúdi, len trosky.
@enmery ha, moj svagor, normalny, slusny chlap po 50tke si tam nasiel uplne normalnu, beznu, slusnu zenu tiez po 50tke. (ale ano, takychto je tam mensina)
a ake zdravotne problemy priznal?
A nabuduce chod k nim. Mamka ti uvari kavu, položi na stôl koláčiky a prisadne si k vam, aby mohla klasť otazky,... možno si bude aj zapisovať...
Daj nam vedieť 🙂
@enmery ha, moj svagor, normalny, slusny chlap po 50tke si tam nasiel uplne normalnu, beznu, slusnu zenu tiez po 50tke. (ale ano, takychto je tam mensina)
@anonym_ba55d0 Aj ja na pokeci, asi pred 15 r. Ale došiel bez rodiny aspoň 😀
A aký bol vzhľad, čo rozprával? Čo robí v práci? Lebo ak je to nejaký invalidný dôchodca, za ktorého všetko rieši rodina, tak to by bolo k ničomu. Toto by bolo radšej nechať tak a nepokračovať s ním.
Či by sme ukončili kontakt? Po takomto prvom stretnutí? Samozrejme! Okamžite.
@wilkova ja by som sa k nim rovno nastahovala nech nemajú starosti s dochádzanim za mnou
Urcite by som nepokracovala. Kriste pane tito vam budu este aj pri prvom sexe asistovat. 😂 normalne ma to rozosmialo,ze takito ludia vobec existuju. Na druhej ma az striasa predstava 36 rocneho nesamostatneho chlapa.
36 ? som myslela že 16.
ako ti s ním bolo ? aký si mala pocit z toho všetkého? koĺko km treba ísť za ním? Ak viac ako 30 km tak to už nie. Myslím že dochádzať budeš ty za ním.
36 ? som myslela že 16.
ako ti s ním bolo ? aký si mala pocit z toho všetkého? koĺko km treba ísť za ním? Ak viac ako 30 km tak to už nie. Myslím že dochádzať budeš ty za ním.
@anonym_da34c7 Ani neviem, bola to len hodina. Zdal sa byť taký... obyčajný, až na toto. :D Sme od seba 80km.
@anonym_autor Nebol z okolia Žarnovice? Lebo som podobné zažila, je to za mňa divné. Respektíve je ok to že proste nemá vodičák a autobusy bieda, že dovezie niekto z rodiny, ale proste na rande by mal chlap prísť sám a nie s celou familíou a família by mala ísť preč a nechať si spoznanie partnerky na neskôr...
@anonym_autor To je veľmi divné, že si niekto na rande berie celú rodinu.
Aj tá rodina je divná, že išla s ním. Nenechali mu súkromie.
Celé to znie ako vtip alebo z úryvok z komédie.
@anonym_autor Nebol z okolia Žarnovice? Lebo som podobné zažila, je to za mňa divné. Respektíve je ok to že proste nemá vodičák a autobusy bieda, že dovezie niekto z rodiny, ale proste na rande by mal chlap prísť sám a nie s celou familíou a família by mala ísť preč a nechať si spoznanie partnerky na neskôr...
@anonym_98e585 mohli ho vysadiť a odísť okamžite, alebo tú ulicu prejsť by zvládol aj sám prejsť.
@anonym_98e585 mohli ho vysadiť a odísť okamžite, alebo tú ulicu prejsť by zvládol aj sám prejsť.
@anonym_da34c7 Presne tak. Proste napríklad ak by som mala syna čo je epileptik napríklad a nemá preto vodičák a ja som na dôchodku tak prečo by som ho na rande neodviezla a nepomohla mu s dopravou? Ale proste vysadím ho, odídem preč niečo si kúpiť alebo sa najesť a prídem až ked mi syn zavolá že je po rande, určite by som nešla ako matka do žiadneho kontaktu s potencionálnou partnerkou na prvom rande, nie si ešte sadnúť a rozprávať sa s ňou, rande prvé má byť len o dvoch.
Pokec je dnes ako obchod s psychickými chorobami. Odvoz chápem, ale to doteperenie sa na schôdzku svojho syna a brata nie. Za mňa je to neperspektívne.

Toto si neviem predstaviť.
To, že niekam viezol rodinu ok. Ale veď mal ich najprv niekde vysadiť a potom ísť sám za tebou. A nie opačne.