icon

Vtipná ponuka na zoznamke

Dnes o 10:25

co by ste povedali, ak si otvorite na zoznamke profil chlapa ktory sa vam paci, a toto tam je napisane🙂

Ahojte, keďže už čítate môj profil a nieste to Vy, mám pre vás ponuku…
Darujem 50 € poukážku do McDonaldu každej, ktorá mi dohodí kontakt na peknú, štíhlu, bezdetnú a nezadanú tridsiatničku z juhu stredného Slovenska.

zojazoja
Dnes o 10:26

že zúfalí ľudia robia zúfalé činy 🙂

beata_k
Dnes o 10:28

@anonym_autor Ze sa chcel odlisit vtipom, ale nevyslo mu to. Ale tak snaha bola...

erikamamo
Dnes o 10:35

ale toto mi pride take troska trapnucke 🙂 a ak sa najde taka zena, ktora na 100% vyhovuje vsetkym jeho poziadavkam, tak to potom klobuk dolu 😀 😀

januska12323
Dnes o 10:46

Trápny a blbý k tomu.

anonym_091457
Dnes o 11:09

a nechá ju keď otehotnie alebo priberie?

anonym_7fcf5b
Dnes o 11:13

Pomyslela by som si že robí v McDonalde na vysokej pozícii keď ma niečo také k dispozícii 🤣

anonym_a5a8b5
Dnes o 12:04

Nenapísala by som mu .Chcelo to byť vtipné, ale je tam cítiť smrad týpka, o ktorého sa žiadna nešklbe a mohol by si gratulovať, ak by zbalil aj ženu s dieťaťom, alebo 10 kg nadváhy. Ale on má jasnú predstavu a stavila by som sa, že tam bude vtipne hĺadať aj za 5 rokov.

alickapusinka
Dnes o 12:07

Takže len tak pre zaujimavosť taky postreh. Dohodiš mu príklad ty tvoje 2 kamarátky da ti poukažku nevyberie si ani jednu s tvojich kamarátok potom mu dohodi tvoja kamaráta dalšie dve znova dostane poukažku.Podľa mna to je len lacný trik ktorým chce nalakať nejaku ženu.Normálny človek toto neponúka že ked mi najdeš ženu podľa požiadaviek tak dostane každa poukažku nejake 10 ženy mu dohodia tak len da tak 50 eurove poukažky to isto hľadať môže aj rok.Blbosť trapna nevie ako by nalakal niekoho.A ked príberie alebo ostane tehotna tak jej da zbohom nie.Podľa mna úplne klamstvo.A dalšia vec každý si pod pojmom pekna predstavuje niečo ine.To čo sa páči tebe autorka nepáči sa druhemu čo sa páči druhemu nemusi tebe takže to je relativne že peknu.

anonym_caf6ea
Dnes o 12:59

Ze chcel zaujat, ale ma zly zmysel pre humor.

popcorn2myska
Dnes o 14:52
@anonym_a5a8b5

Nenapísala by som mu .Chcelo to byť vtipné, ale je tam cítiť smrad týpka, o ktorého sa žiadna nešklbe a mohol by si gratulovať, ak by zbalil aj ženu s dieťaťom, alebo 10 kg nadváhy. Ale on má jasnú predstavu a stavila by som sa, že tam bude vtipne hĺadať aj za 5 rokov.

@anonym_a5a8b5 presne toto ma napadlo ..slizúň namyslený ,ktorý má nároky vyššie ako naše Tatry a sám nespĺňa ani 1/3 z toho😃

anonym_9a80a2
Dnes o 15:34

ak sú toto vysoké požiadavky, pekná, štíhla, bezdetná a nezadaná tridsiatnička tak amen tma...ak by ešte napísal inteligentná a nefajčiarka tak ho treba ukameňovať čo si to dovoľuje

liusa82
Dnes o 16:04
@anonym_9a80a2

ak sú toto vysoké požiadavky, pekná, štíhla, bezdetná a nezadaná tridsiatnička tak amen tma...ak by ešte napísal inteligentná a nefajčiarka tak ho treba ukameňovať čo si to dovoľuje

@anonym_9a80a2 veru to už ani požiadavky sa nesmú uvádzať.Proste musiš brať čo sa ti na zoznamke naskytne inak beda si čierna ovca 😁 tak ja by som v celku aj splňala všetko plus som aj inteligentná a aj nefajčiarka ☝ no momentalne chlapa nehladam takže chlapec má smolika 😄

anonym_9a80a2
Dnes o 16:17
@liusa82

@anonym_9a80a2 veru to už ani požiadavky sa nesmú uvádzať.Proste musiš brať čo sa ti na zoznamke naskytne inak beda si čierna ovca 😁 tak ja by som v celku aj splňala všetko plus som aj inteligentná a aj nefajčiarka ☝ no momentalne chlapa nehladam takže chlapec má smolika 😄

@liusa82 ak vieš aj niečo uvariť a upiecť tak by si bola veľmi žiadaná u každého muža, lebo tu na MK veľa žien nezvláda ani len príjemné a slušné vystupovanie

anonym_60bcd2
Dnes o 16:18

@anonym_autor pre korektnost informacii este zaujemca mohol konkretizovat tu tridsiatnicku. minuly tyzden v praci som sa dozvedela, ze 30-nicka je len zena od 30 do 34 a od 35 je uz takmer 40-nicka. skonstatovali to dvaja 59 rocni pani, ktori sa hrdo oznacuju ako 50-nici.

procrastique
Dnes o 16:18

Považovala by som ho za neschopného človeka a šla ďalej a ja práve jeho požiadavky mimo lokality spĺňam :D aj keď som stredne svk :D

dnesnieee
Dnes o 16:21

Že 50e poukážky do Mcdonaldu neexistujú 😂😂😂

miniminka
Dnes o 17:32
@anonym_60bcd2

@anonym_autor pre korektnost informacii este zaujemca mohol konkretizovat tu tridsiatnicku. minuly tyzden v praci som sa dozvedela, ze 30-nicka je len zena od 30 do 34 a od 35 je uz takmer 40-nicka. skonstatovali to dvaja 59 rocni pani, ktori sa hrdo oznacuju ako 50-nici.

@anonym_60bcd2 toto ma celkom pobavilo😁

anonym_42c7b3
Dnes o 17:43

Zaujímavé, že pri inzeráte žene ste všetky odporúčali aby nezlavovala zo svojich nárokov. A to písala, že si dlhodobo nevie nájsť partnera . Tunák má chlap 3 požiadavky ešte aj za to ho zvozíte. Možno sa zo zúfalstva snažil byť vtipný. Stále lepšie ako byť nepríjemný arogantný alfasamec.

larinka552
Dnes o 17:53

Ze ak to malo byt vtipne, tak nevyslo. Co uz, nabuduce mozno.... alebo ked ponukne poukazky na tyzdnovy welness pobyt v Tatrach 😆 Z vemi lacneho ale hlavne trapneho kraja je chlapec.

anonym_cbd906
Dnes o 17:59

Strašne trápne.

anonym_8aff4e
Dnes o 18:10
@anonym_9a80a2

@anonym_9a80a2 @anonym_42c7b3 ale tu nejde o to, ze ma poziadavky. Kludne nech ma, to je normalne, ze kazdy ma nejake predstavy. Ide o to akou slizkou a trapnou formou to napisal. Ved z toho priam krici zufalost...
Proste uz len ten zaciatok cele zle...
,,Ahojte, keďže už čítate môj profil a nieste to Vy, mám pre vás ponuku…"
Nie ste to vy? Tak nejaka zena, co ma potencialny zaujem sa mu pozrie na jeho profil a prve co si precita je odfajc, ze nie ste to vy. 😆🙈 Hned prva info neznamej zene, ze nie je mu dost dobra. Oka, hladaj dalej pan dokonaly Ivan z Mrazika.
Dalsi ulet, ze 50 € poukazky 😂🤦 Chlapce za co ma mas za cigansku bordel mamu?? Za 50 eur v mekaci ti ja mam niekoho dohadzovat?!! A ne*ebe ti tak trochu?!! 😒
Proste fail, fail, jeden velky fail cele toto... 😩 A toto su presne ti zakomplexovani chlapi, ktori nadavaju na zeny, ze ich ziadna nechce 😶🙄

anonym_7dab06
Dnes o 18:12
@anonym_8aff4e

@anonym_9a80a2 @anonym_42c7b3 ale tu nejde o to, ze ma poziadavky. Kludne nech ma, to je normalne, ze kazdy ma nejake predstavy. Ide o to akou slizkou a trapnou formou to napisal. Ved z toho priam krici zufalost...
Proste uz len ten zaciatok cele zle...
,,Ahojte, keďže už čítate môj profil a nieste to Vy, mám pre vás ponuku…"
Nie ste to vy? Tak nejaka zena, co ma potencialny zaujem sa mu pozrie na jeho profil a prve co si precita je odfajc, ze nie ste to vy. 😆🙈 Hned prva info neznamej zene, ze nie je mu dost dobra. Oka, hladaj dalej pan dokonaly Ivan z Mrazika.
Dalsi ulet, ze 50 € poukazky 😂🤦 Chlapce za co ma mas za cigansku bordel mamu?? Za 50 eur v mekaci ti ja mam niekoho dohadzovat?!! A ne*ebe ti tak trochu?!! 😒
Proste fail, fail, jeden velky fail cele toto... 😩 A toto su presne ti zakomplexovani chlapi, ktori nadavaju na zeny, ze ich ziadna nechce 😶🙄

@anonym_8aff4e A, ked rande nevyjde podla predstav pana dokonaleho - vrat mi moju poukazku 😃😃

anonym_8aff4e
Dnes o 18:16
@anonym_7dab06

@anonym_8aff4e A, ked rande nevyjde podla predstav pana dokonaleho - vrat mi moju poukazku 😃😃

@anonym_7dab06 aj to by bolo mozne pri takom exotovi 🙄🤦 neviem preco ale vytacaju ma take typy 😂

anonym_d7f02b
Dnes o 18:21
@liusa82

@liusa82 vraj inteligentná a napíšeš má smolika? 🤔😂

liusa82
Dnes o 18:34
@anonym_d7f02b

@liusa82 vraj inteligentná a napíšeš má smolika? 🤔😂

@anonym_d7f02b a ešte aj vtipná narozdiel od teba pani dokonalá anonymka čo sa ma boji osloviť verejne pod svojim profilom😉 takže nezáviď tipujem že nesplňaš ani jednu požiadavku z toho čo chalan uvádzal ale nezufaj aj na také ako si ty svieti slnko😊

anonym_d7f02b
Dnes o 18:35
@liusa82

@anonym_d7f02b a ešte aj vtipná narozdiel od teba pani dokonalá anonymka čo sa ma boji osloviť verejne pod svojim profilom😉 takže nezáviď tipujem že nesplňaš ani jednu požiadavku z toho čo chalan uvádzal ale nezufaj aj na také ako si ty svieti slnko😊

@liusa82 ja som šťastne vydatá 😉 ty dokonalá

liusa82
Dnes o 18:39
@anonym_d7f02b

@liusa82 ja som šťastne vydatá 😉 ty dokonalá

@anonym_d7f02b nuž ale trafená hus zagága.. už len to tvoje zbytočné rýpanie niečo dokazuje. Tak sa nad sebou zamysli.

anonym_d7f02b
Dnes o 19:43
@liusa82

@anonym_d7f02b nuž ale trafená hus zagága.. už len to tvoje zbytočné rýpanie niečo dokazuje. Tak sa nad sebou zamysli.

@liusa82 len mi ide na nervy keď sa už niekto vychvali do neba a nič z toho 😆

liusa82
Dnes o 19:51
@anonym_d7f02b

@liusa82 len mi ide na nervy keď sa už niekto vychvali do neba a nič z toho 😆

@anonym_d7f02b no ale ani humor ti asi nič moc nehovorí.Už si nevedela čoho sa riadne chytiť aby si ma urazila a to mi je ťa potom úprimne lúto.A tá tvoja trápna odpoveď pod anonymom ešte viac. Ja nemám také typy ludí ako si ty rada.Kyslé rýpavé ryby no niečo sa ťa muselo z toho čo som napísala velmi dotknúť inak by si nemala potrebu rýpať alebo ma celkovo nemusíš tu na mk tak si si zvolila anonym len aby si si takto trápne kopla 😁 takže pekný večer.S kyslými rybami sa mi nechce naťahovať ani strácať môj drahocenný čas.Choď rýpať do manžela teda.Ten to určite ocení ak teda nejakého vôbec máš😊

ivicatolic
Dnes o 21:04

@anonym_autor ak to napísal spisovne.... má u mňa 👍👍👍....lebo to sa dnes nevidí 😁😁😁