icon

Vtipné zážitky z rande

7. jan 2026

Zazitok z dnesneho rande, chcem sa podelit on 🙂.. Tak si predstavte, dnesne rande islo fakt dobre, vino, smiech, taka ta pohoda a ani neviem ako, skoncili sme u mna doma... Atmosfera hustla, zacali sme sa vyzliekat a mne v hlave mi uz bezalo, ze moje brucho ma teraz po sviatkoch blizsie k pivu nez k fitku... Ked som stal pred nou, pozrela sa mi nan.. pruser, jemne do neho pichla a s usmevom zahlasila, ""ze by to mohlo byt aj lepsie"" trubka... Chvilku trapas jak slak, ale povedal som si ze okej.., zivot... Vyzliekol som jej pulover a podprsenku a predo mnou sa ukazali jej prsia, pekne, ale gravitacia s nimi uz mala davno svoje plany.. Tak som jedno zobral do dlani, dvihol ho asi o 15 cm vyssie, pustil a ono pekne padlo naspat. potom este raz, a zasa spadlo 🙂).. Pozreli sme sa na seba a obaja sme sa rozosmiali.. V tej sekunde isli vsetky komplexy bokom, brucho aj gravitacia dostali padak a zrazu uz slo len o chemii, smiech a vaznive, fakt super sexi milovanie... Drzte palce...

anonym_1c5c52
7. jan 2026

@anonym_autor aa potom si za zobudil s rukou v gaťoch...

anonym_7b24d2
7. jan 2026

Ja neviem, mne to prišlo skôr trápne ako vtipné.

januska12323
7. jan 2026
sticker
mimikarol
7. jan 2026

Trápne....

domkakvet
7. jan 2026

@anonym_autor trapne.

anonym_f8d5fc
7. jan 2026

Prepáč, ale toto má byť vtipné? Brucho si vieš upraviť stravou, pohybom, disciplínou. Na tom sa dá pracovať. Prsia však nevycvičíš. Nezdvihneš ich drepmi ani plankom. Vek robí svoje, gravitácia robí svoje, či sa ti to páči alebo nie. A po deťoch? Po kojení? Je prakticky nemožné, aby sa prsia vrátili do pôvodného stavu. Jediné, čo ich vie opraviť, je plastická operácia. A máš vôbec predstavu, čo mammaplastika obnáša? Ako vyzerajú prsia po operácii, čo všetko musí žena absolvovať, prežiť, vydržať? Deväť mesiacov nosí dieťa, s bolesťami, obmedzeniami, hormonálnym chaosom. Potom si predstav, že by si mal porodiť cez zadok hádzanársku loptu. Následne kojenie, bolesť, zápaly, rozhrýzené bradavky, únava. A po tom všetkom má prísť niekto, kto zdvihne žene prso a pustí ho o pätnásť centimetrov nižšie, aby sa pobavil? Ak niekto nevie rozlíšiť ženské telo po živote od figuríny z výkladu, problém nie je v žene. Problém je v ňom.

hopatko
7. jan 2026
@anonym_f8d5fc

Prepáč, ale toto má byť vtipné? Brucho si vieš upraviť stravou, pohybom, disciplínou. Na tom sa dá pracovať. Prsia však nevycvičíš. Nezdvihneš ich drepmi ani plankom. Vek robí svoje, gravitácia robí svoje, či sa ti to páči alebo nie. A po deťoch? Po kojení? Je prakticky nemožné, aby sa prsia vrátili do pôvodného stavu. Jediné, čo ich vie opraviť, je plastická operácia. A máš vôbec predstavu, čo mammaplastika obnáša? Ako vyzerajú prsia po operácii, čo všetko musí žena absolvovať, prežiť, vydržať? Deväť mesiacov nosí dieťa, s bolesťami, obmedzeniami, hormonálnym chaosom. Potom si predstav, že by si mal porodiť cez zadok hádzanársku loptu. Následne kojenie, bolesť, zápaly, rozhrýzené bradavky, únava. A po tom všetkom má prísť niekto, kto zdvihne žene prso a pustí ho o pätnásť centimetrov nižšie, aby sa pobavil? Ak niekto nevie rozlíšiť ženské telo po živote od figuríny z výkladu, problém nie je v žene. Problém je v ňom.

@anonym_f8d5fc krasne vysvetlene

jaskolka
7. jan 2026

A čo je na tom vtipné?

anonym_77e43b
7. jan 2026

No super. S tebou radosť sexovať. Perfektná predohra.

simsalabim
7. jan 2026
@anonym_f8d5fc

@anonym_autor 15cm? Neprehanas? No teraz som to skusila pred manzelom (po 2 detoch kojenych spolu 3 roky a vo veku 55r) a k 15 cm sa to nepriblizuje ani nahodou. Ale keby aj,
@anonym_f8d5fc ti to dokonale vysvetlila. Nie je to ani dovod k hanbe ani zabave. Skor k obdivu.

anonym_7ed2ad
7. jan 2026
@anonym_7b24d2

Ja neviem, mne to prišlo skôr trápne ako vtipné.

@anonym_7b24d2 aj mne to prišlo totálne trápne

anonym_4a9204
7. jan 2026

Dufam, velmi dufam ze ste pouzili kondom

laskonka_lasky
7. jan 2026

😳citim sa trapne za teba

bomba36
7. jan 2026

Držím palce len kozám, aby na ne tá gravitácia pôsobila pomalšie.

anonym_1c5c52
7. jan 2026

Debilko si vyzere bachor a bude sa smiať žene ktorá si s prsiami určite prežila.kadeco..ani len gumovu ancu si nezaslúžis

lucia.t
7. jan 2026

@anonym_autor ale ti naložili 😂 No kočka začala prvá, ty si jej to vrátil, nakoniec to dobre dopadlo, takže ste zjavne na rovnakej vlne,čo je super. Keby si začal ako prvý ty s tými prsiami, mohlo to skončiť bez sexu 😅

anonym_9e4fff
7. jan 2026

Ak si to tu dotycna precita, uz si nevrznes 🙈

anonym_5aacf5
7. jan 2026

Ak je toto pravda chce sa mi zvracať

1sally12
8. jan 2026

To sa tu týmto akože chváliš? 😬

ivicatolic
8. jan 2026

@anonym_autor si supééérrrr.... ešte píš...😆😆😆👍👍👍

autor
8. jan 2026
@lucia.t

@anonym_autor ale ti naložili 😂 No kočka začala prvá, ty si jej to vrátil, nakoniec to dobre dopadlo, takže ste zjavne na rovnakej vlne,čo je super. Keby si začal ako prvý ty s tými prsiami, mohlo to skončiť bez sexu 😅

@lucia.t Ja viem🙂 ale je to sranda tento vikend by sme mali byt spolu a je ozaj s nou sranda, tak sa tesim. Ked som jej povedal ze som to sem napisal tak jej zmrzol usmev ale potom sa dobre zacala smiat. Ved nas tu nik nepoza i ked ona to vraj spominala kolegyniam 🙂

autor
8. jan 2026
@anonym_f8d5fc

@anonym_f8d5fc ty budes na sto percent chlap.

anonym_f8d5fc
8. jan 2026
@anonym_autor

@anonym_f8d5fc ty budes na sto percent chlap.

@anonym_autor jedno ti poviem, ty nie si chlap. Možno si mužského pohlavia.. ale ... chlapa nerobí pohlavie, ale správanie.