Zoznámenie vo fitku
Zdravím, asi je tých tém už vela ale chcel som sa spýtať ako by ste brali ak by vás niekto oslovil vo fitku, samozrejme medzi sériami. Mám 30 rokov nevyzerám ani najhoršie ale vždy mám pocit že tá žena tam prišla cvičiť a nie hladať niekoho. Prípadne vie muž zistiť či má záujem aj pred oslovením?
Ak si ťa nevšíma a nepozerá po tebe tak kašli na to... Ano, žena ide cvičiť do fitka..aj keď osobne kebyže som nezadaná a padne mi do oka pekný chlap, tak by ma určite potešilo pozvanie od neho, ale to by si si určite všimol, že sa jej páčiš..
a ked ju oslovis a ona ta odmietne, bude to take zle?
@anonym_autor vzdy mam pocit ze zena prisla do fitka cvicit a nie hladat niekoho😂😂😂😂😂😂😂😂😂 ja som mala inak minule podobny pocit. Isla som do mekacu a mala som pocit ze sa tam vsetci prisli iba nazrat.
A ty chodíš do fitka prečo? 😁
Fitko je idealne na zoznamovanie... ludia čo cvicia su otvorenejsi. Aspon u nas je velmi dobra komunita 💪... a poviem že vela parov sa tam dalo dohromady
Fitko je idealne na zoznamovanie... ludia čo cvicia su otvorenejsi. Aspon u nas je velmi dobra komunita 💪... a poviem že vela parov sa tam dalo dohromady
@arek00 ja som zas na naše fitko pocul nazor ze su tam same namyslene co sa tam fotia a natacaju a ked ju oslovis ta odbiju jak odpad :D popravde také by som ani neoslovil ale dik z feedback dam si to okrem spravenia muscle upu do novorocneho predsavzatia :D
Zoznámiť sa s niekym vo fotku je ako všade. V obchode vieš pred oslovení, či ma záujem?
Úplne stačí na začiatok milý pohľad
keď sa s ňou nedáš do reči nebudeš vedieť. a aj keď zistíš že má frajera alebo že nie si jej typ, v posilke sa môžete ďalej baviť ak by nebola vyslovene introvert…
@arek00 ja som zas na naše fitko pocul nazor ze su tam same namyslene co sa tam fotia a natacaju a ked ju oslovis ta odbiju jak odpad :D popravde také by som ani neoslovil ale dik z feedback dam si to okrem spravenia muscle upu do novorocneho predsavzatia :D
@anonym_autor muscle up viem 💪, sme dvaja vo fitku čo to vieme 💪💪
@anonym_autor tak si vyber iné fitko, možno tam budú normálnejšie baby. Ja som bola za svoj život vo viacerých fitkách a naozaj, niekde som mala pocit, že sa tam ženy len pretŕčajú v najnovších riťku-tvarujúcich outfitoch. Inde som zase mala fajn pocit, že si každý môže bez hanby zacvičiť. Takže záleží dosť, kam chodíš.
Určite to nerob tak, že si nejakú vyhliadneš a rovno ju pôjdeš niekam pozývať. Na začiatok pozdrav, úsmev, potom prehodiť sem-tam nejakú reč a ono sa to časom samo vyvinie. 👍
Ja som bola prvý krát v novom fitku, pozdravil ma neznámy muž. Po cca mesiaci zdravenia/smalltalkov sa ma spýtal, či mu dám číslo a neskočíme na kávu. Nebol mi extra sympatický (myslela som že je strašne namyslený - so všetkými sa poznal a všetci poznali jeho). Dnes je to môj vysnívaný manžel a nevymenila by som ho za nič na svete. Z prvej kávy bolo najkrajšie rande v mojom živote!
Tak smelo o toho, nanajvýš ti môže povedať že nie ďakujem, mám priateľa. Hlavne ju nevyhľadávaj na instagramoch a nepíš jej ako prvé oslovenie cez sociálne siete.
Ja som tu veľakrát čítala radu, keď sa niekto pýta, že kde sa zoznámiť, že fitko a ja si vždy poviem, že ja sa tam fakt nechodím zoznamovať a nie je mi vôbec príjemné, keď niekto na mňa náhodou hádže pohľady na takú spotenú, ufučanú, keď som úplne vo svojom svete, keďže keď cvičím tak vypínam hlavu úplne 😂 ... ale ako čítaš aj vyššie, pre veľa ľudí je to úplne ok, či sa tak dali dokopy... dopredu asi ťažko povedať, ale za oslovenie nič nedáš, prinajhoršom z toho nič nebude, ale zase si nemyslím, že by na teba niekto vyslovene vyletel
@anonym_5e49e3 šak pomedzi série, alebo keď sa presúvaš zo stroja na stroj… alebo keď si nakladáš ťažké váhy tak ti príde pomôcť, alebo keď dvíhaš ťažké tak ťa príde postrážiť … 🤷♀️
Určite to nerob tak, že si nejakú vyhliadneš a rovno ju pôjdeš niekam pozývať. Na začiatok pozdrav, úsmev, potom prehodiť sem-tam nejakú reč a ono sa to časom samo vyvinie. 👍
@sashabb toto znie fajn aj ta rada s ig nepisat je good skor ako cislo je asi prirodzene vypytat ig, jasne že nepôjdem pozdraviť prvú čo uvidím, alebo chodievam aj behať na pás a niekedy beží vedla ale zas tam je tiež v zatazeni. Asi skôr otvoriť oči a vnímať spravanie toho druheho a potoˇ sa realizovat 🙂

@anonym_autor normálne sa bavím vo fitku s ľuďmi.