Bolesti po extrakcii zuba múdrosti: Rady pre úľavu?
Ahojte, pekný večer.
Tento týždeň mi zubár robil extrakciu zuba múdrosti. Trhal ho vyše hodiny s tým, že musel zobrať aj väčšiu časť kosti. Odvtedy mám denne neznesiteľné bolesti ale tak, že bez liekov neviem fungovať.
V piatok som u neho bola znova, lebo sa mi tá bolesť nezdala. Povedal, že je všetko v poriadku, nevidí zápal ani suché lôžko a predpísal flector.
Takže beriem na striedačku flector, paralen a ibuprofén.. lenže každých 6 hodín prídu neznesiteľné bolesti.. keď si dám Paralen do hodiny som k.o od bolesti. Flector a ibuprofén vydrží tých 6 hodín..
Prosím vás nepoznáte nejaké babské rady alebo niečo, čo by mi mohlo pomôcť aspoň od tej najsilnejšej bolesti? Už som zúfalá a ubolená, doma malé dieťa, ktoré vyžaduje pozornosť a ja už týždeň neviem fungovať..
Ďakujem
@anonym_autor a to ti robil v narkoze ?
@anonym_3238c3 nie, len napichal ústa aby som nič necítila
isla by som naspak, povedala mu o tej bolesti a aj ked to ide dalej. mne to vystrelivalo az do ucha, dala mi tam liecivu vlozku a tiez vravela ze keby vidi iba ranu povie ze je vsetko ok
isla by som naspak, povedala mu o tej bolesti a aj ked to ide dalej. mne to vystrelivalo az do ucha, dala mi tam liecivu vlozku a tiez vravela ze keby vidi iba ranu povie ze je vsetko ok
@amonet ďakujem. V piatok to pozeral, vkladal tam nejakú malú "hubku" napustenú niečím, čo bolo v ústach cítiť ako klinčeky.. ale bolesť stále rovnaká..
To dlho bude bolieť..Mne keď trhal,predpísal mi Ketonal.volaj nech ti predpíše, obvodný nepredpiše ten liek bez dg.
@anonym_autor skúsenosti nemám, ale tak si ma nastrašila, že si ich nikdy nedám trhať.
@anonym_autor podľa mňa to babské rady nepomôžu , mne ani ibuprofén nepomohol bola som 10 dní na auline
@anonym_autor skúsenosti nemám, ale tak si ma nastrašila, že si ich nikdy nedám trhať.
@anonym_7320fd nemusíš sa báť.. všetky ostatné osmičky mi vytrhli bez problémov.. dokonca pri tej spodnej osmičke čo mi prvú trhali som na druhý deň odchadzala na dovolenku a ani som nevedela, že niečo vytrhli.. neviem čo sa tentokrát pokazilo..
@anonym_autor podľa mňa to babské rady nepomôžu , mne ani ibuprofén nepomohol bola som 10 dní na auline
@katica06 no ja ten flector.. ale zas sa bojím, čo to spraví s obličkami 🫣
mne to takto trvalo dva tyzdne :(
@hradnapani pánabeka.. 🫣🫣 tak to dúfam že nie.. na ďalší týždeň mám narodeniny.. rada by som ich prežila v pokoji bez bolestí
Valetol - rozpučiť na prášok a dať čo najbližšie (alebo do) prazneho miesta po zube.
Mne trhali tiež tento rok, to bola taká neznesiteľná bolesť. Išla som na pohotovosť a dali mi antibiotiká plus som vyplachovala s ústnom vodou curaprox. Ale bolesti tiež asi dva týždne.

@anonym_autor a to ti robil v narkoze ?