Dávate deťom Kinedryl pred návštevou zubára?
Davate niektora detom ored navstevou zubara kynedril? Aky ma ucinok? Dík
@ona12 ak je dieta nespolupracujuce, tak sa osetruju zuby v premedikacii, nepodava sa kinedryl, aby bolo otapene, to nepomoze
Hmm, tak to prvy raz pocujem, ze by sa to davalo. Ono hlavne tento liek sposobuje ospalost, takze to podla mna ani nie je dobry napad. 😉
Kinderyl je liek na kinetozu. CIze ked je niekomu zle pocas cesty dopravnym prostriedkom. A jeho cielom je uspat daneho cloveka, je jedno ci dieta alebo dospely. Pokial tvoje dieta nezvlada navstevu u zubara, tak sa da najst zubar, ktory ma vhodnu medikaciu.
@ona12 nie nedavam naco?? Ved to je na nevolnost..mojim ani dithiaden nezabera tak aby boli otapeni nie este kynedril
Nam to tiež zubárka odporučila, keďže syn ma silný dáviaci reflex. Ale nevyskúšala som to.
Ja si dávam, inak ma nadrapuje
Mne to odporúčala sestrička u zubárky, lebo ma nadrapuje z tých pakšametlov v hube.
Dala som si iba raz, pretože som v kombinácii s niečím zreagovala a mala som menší výsyp na tele.
Verím ale, že keď mi to radila, robila to s dobrým úmyslom pomôcť mi.
Že o tom ešte mnohí nepočuli, neznamená, že takéto použitie kinedrylu je nesprávne.
Ak ide o to, aby ho nenaťahovalo na zvracanie, tak môžeš skúsiť. Ak o to, aby bolo ospale pri vyšetrení, tak na to sa nemôžeš spoľahnúť. Moja Po použití lieku byvala plná energie, viac nervózna. ( dávala som pred dlhou cestou autom, lebo jej nebývalo dobre)

O tom som este nepocula, ze by sa davalo.