icon

Dávate deťom Kinedryl pred návštevou zubára?

ona12
10. feb 2026

Davate niektora detom ored navstevou zubara kynedril? Aky ma ucinok? Dík

aneetra
10. feb 2026

O tom som este nepocula, ze by sa davalo.

ivik4
10. feb 2026

Nie

veronika_sk000
10. feb 2026

@ona12 ak je dieta nespolupracujuce, tak sa osetruju zuby v premedikacii, nepodava sa kinedryl, aby bolo otapene, to nepomoze

lucka_ke
10. feb 2026

to sa dáva ako prevencia kinetózy, nie pred ošetrením u zubára

krasneleto
10. feb 2026

@ona12 nie

demodun
10. feb 2026

@ona12 tiež som o tom ešte nepočula. Ak by si ho dieťaťu dala, oznam to aj Dr.

katica06
10. feb 2026

Nie, nikdy som nedala. Máme veľmi milú a ústretovú zubárku aj sestričku

kahh
10. feb 2026

Hmm, tak to prvy raz pocujem, ze by sa to davalo. Ono hlavne tento liek sposobuje ospalost, takze to podla mna ani nie je dobry napad. 😉

jaskolka
10. feb 2026

A načo? To je predsa liek na nevoľnosť pri cestovaní (kinetozu)

patka06
10. feb 2026

Ako si na to prišla?
Nikdy som o tom nepočula a nevidím dôvod

muchotrafka298
10. feb 2026

Kinderyl je liek na kinetozu. CIze ked je niekomu zle pocas cesty dopravnym prostriedkom. A jeho cielom je uspat daneho cloveka, je jedno ci dieta alebo dospely. Pokial tvoje dieta nezvlada navstevu u zubara, tak sa da najst zubar, ktory ma vhodnu medikaciu.

slavomira236
10. feb 2026

@ona12 nie nedavam naco?? Ved to je na nevolnost..mojim ani dithiaden nezabera tak aby boli otapeni nie este kynedril

ankare
10. feb 2026

Nam to tiež zubárka odporučila, keďže syn ma silný dáviaci reflex. Ale nevyskúšala som to.

anonym_564df1
10. feb 2026

Ja si dávam, inak ma nadrapuje

sszuzu8
10. feb 2026

Nič tým nepokazíš ale možno ani nepomôžeš

elz1920
10. feb 2026

Mne to odporúčala sestrička u zubárky, lebo ma nadrapuje z tých pakšametlov v hube.
Dala som si iba raz, pretože som v kombinácii s niečím zreagovala a mala som menší výsyp na tele.

Verím ale, že keď mi to radila, robila to s dobrým úmyslom pomôcť mi.
Že o tom ešte mnohí nepočuli, neznamená, že takéto použitie kinedrylu je nesprávne.

anonym_c3f7fe
10. feb 2026

Ak ide o to, aby ho nenaťahovalo na zvracanie, tak môžeš skúsiť. Ak o to, aby bolo ospale pri vyšetrení, tak na to sa nemôžeš spoľahnúť. Moja Po použití lieku byvala plná energie, viac nervózna. ( dávala som pred dlhou cestou autom, lebo jej nebývalo dobre)