icon

Je bolesť z otvárania predného zuba bežná?

16. feb 2026

Bol niekto?bolelo?
Na pohotovosti kanaliky nerobia ,momentalne cestujem zo zahranicia a boli ma predny zub dvojka,mam tam zrejme zapal,bojim sa

patrike
16. feb 2026

Ak na pohotovosti urcili ako diagnozu zapal pri koreni a ako terapiu odporucaju cistenie kanalikov, tak nikam necestuj a liec si zuby, inak skoncis v bolestiach kdesi v zahranici.

anonym_77e496
16. feb 2026

@anonym_autor na pohotovosti ale môžu zub otvoriť a malo by sa vám čiastočne uľaviť. Dvojka má 1 koreň, čo veľká výhoda, budete mať rýchlo endodonciu urobenú. Do budúcna zvážiť korunku. Jednak kvôli farbe a druhak ten zub už bude oslabený. Nemáte sa čoho báť. Dnes je celá druhov anestézie. Držím palce. Hlavne ho otvoriť treba ak nemáte po ruke zubára ktorý vám spraví endo.

autor
16. feb 2026
@anonym_77e496

@anonym_autor na pohotovosti ale môžu zub otvoriť a malo by sa vám čiastočne uľaviť. Dvojka má 1 koreň, čo veľká výhoda, budete mať rýchlo endodonciu urobenú. Do budúcna zvážiť korunku. Jednak kvôli farbe a druhak ten zub už bude oslabený. Nemáte sa čoho báť. Dnes je celá druhov anestézie. Držím palce. Hlavne ho otvoriť treba ak nemáte po ruke zubára ktorý vám spraví endo.

@patrike pisem ze cestujem zo zahranicia a pridem v case otvorenia pohotovosti tak citaj s porozumenim
@anonym_77e496 uz pojdem k svojej zubarke len
nevydrzim cakat do rana,lebo boli

bursika
16. feb 2026

@anonym_autor Tak asi neostáva nič iné ako vydržať, ak nechceš ísť na pohotovosť. Daj si niečo od bolesti dovtedy. Inak neviem, čo poradiť.

anonym_77e496
16. feb 2026
@anonym_autor

@patrike pisem ze cestujem zo zahranicia a pridem v case otvorenia pohotovosti tak citaj s porozumenim
@anonym_77e496 uz pojdem k svojej zubarke len
nevydrzim cakat do rana,lebo boli

@anonym_autor všade sú pohotovosti. Môžte si uľaviť jej návštevou. Ak chcete zažiť priamu bolesť odimierania zuba kľudne čakajte do rána. Viem pohotovosti sú drahé, ale tiež ste si mohli zuby čistiť. ( Sama som lafo a mám kazy ale je to realita prepáčte ak som sa dotkla, mňa mrzí že máte bolesti)

autor
16. feb 2026
@bursika

@anonym_autor Tak asi neostáva nič iné ako vydržať, ak nechceš ísť na pohotovosť. Daj si niečo od bolesti dovtedy. Inak neviem, čo poradiť.

@bursika ved idem

autor
16. feb 2026

Dievcata prepacte upravilo mi nejako nadpis
Ja idem na pohotovoat,volala som a ze oni kanaliky nerobia ale ze mi vedia otvorit zub

anonym_77e496
16. feb 2026
@anonym_autor

Dievcata prepacte upravilo mi nejako nadpis
Ja idem na pohotovoat,volala som a ze oni kanaliky nerobia ale ze mi vedia otvorit zub

@anonym_autor super, uľaví sa vám

autor
16. feb 2026
@anonym_77e496

@anonym_autor super, uľaví sa vám

@anonym_77e496 ja sa bojim velmi na to ze predny zub,ze mi ho vytiahne

anonym_77e496
16. feb 2026
@anonym_autor

@anonym_77e496 ja sa bojim velmi na to ze predny zub,ze mi ho vytiahne

@anonym_autor určite nie to by ste museli mať resorbciu koreňa alebo by musel byť zlomený už hlboko v diasne

autor
16. feb 2026
@anonym_77e496

@anonym_autor určite nie to by ste museli mať resorbciu koreňa alebo by musel byť zlomený už hlboko v diasne

@anonym_77e496 otvoril mi zub a v piatok idem ma cistenie kanalika