Je krvácanie ďasien pri používaní Aligner Invisalign normálne?
Včera som dostala alinger invisalgin a velmi ma to bolí krvacaju mi ďasná je to normalne ?
Nikdy v živote som predtým strojček nemala mam 27 rokov velmi krive zuby a hlboky zhryz , povedala som si že ho budem nosiť 20 hodin denne a kazdych 10 dni nova dlaha ako mi bolo povedané . 22 hodin denne by som nijak nestihla , jednak čo rano pijem kávu,jem potom musim pockat dat si ho zas dole kvoli železu ,pretože nemožem kavu +železo . Večer včera som su dala kebab a po 5 min hned umyla zuby dnes rano vajicko a zas hned umyla zuby . Pretože keby mam čakat stale pol hodinu po kazdom jedle nosila by som ho 18 hodin na den a to je velmi málo . Ked je kysele jedlo alebo horuce vtedy pockam 25 minut ale inac nie . Lebo nestiham , dnes ma to zacalo velmi boliet a umyvam zuby cistim so zubnou sprchou a zacali mi krvacat dasna

Netreba čakať, po jedle opláchnuť dôkladne vodou a nasadiť dlahu. Umývaš kefkou, pastou.si rovnako ako bez strojčeka, ráno a večer. Krvácanie nie je normálne, podľa mňa máš podráždené ďasná od toľkého umývania.