Kde získať zuby na splátky na Slovensku?
Ahojte, viete mi prosím povedať kde na výhodnom Slovensku by mi spravili zuby na splátky? Som na RD. A potrebujem dat si celé zuby dokopy no 10 000€ len tak nemám šancu zohnať len tak na čele zuby. Hľadám niekoho kde by to spravili za menej a aj na splátky. Mam ich dosť v hroznom stave. Potrebujem celé vytiahnuť aj extrakcie a potom si dať nové spraviť. Alebo aj mimo východu už keď to bude potrebné. Ďakujem
ukrajina a srbrsko ovela lacnejšie
chodia do srbska ale ja osobne by som mozno brala spotrebak na zuby
ale nevidela som konkretne ze ti nejaky zubar ponukne moznost splatok, jedine asi spotrebny uver. Jeden zubar v Lipt Mikulasi ma niektore ukony na splatky je to ukrajinec ale nerobi implantaty
Och,to sme sa dopracovali v tejto krajine,ze musi brat clovek spotrebak na zuby🥺
@anonym_autor no tak hlavne na RD ti nikto neschváli úver ani splátky. Mala si si dať spraviť než si šla na RD alebo počkať, kým sa vrátiš do práce.
Och,to sme sa dopracovali v tejto krajine,ze musi brat clovek spotrebak na zuby🥺
@anonym_f19330 tak nie každý má našetrené 10tis. Ide o estetický zákrok, takže poisťovňa to nezaplatí.
Do 10 000 nespravíš nové zuby. Jeden implantát ten lacnejší 600 eur, jedna korunka 600 eur. Aj viac. Čiž rátaj napríklad hore 10 implantátov a 15 koruniek = 6000 + 9000 eur a to hovoríme iba horné zuboradie.

Neviem, kde presne na vychode si, ale ak mas blizko k UKR hraniciam, isla by som tam.