icon

Kde získať zuby na splátky na Slovensku?

Dnes o 13:16

Ahojte, viete mi prosím povedať kde na výhodnom Slovensku by mi spravili zuby na splátky? Som na RD. A potrebujem dat si celé zuby dokopy no 10 000€ len tak nemám šancu zohnať len tak na čele zuby. Hľadám niekoho kde by to spravili za menej a aj na splátky. Mam ich dosť v hroznom stave. Potrebujem celé vytiahnuť aj extrakcie a potom si dať nové spraviť. Alebo aj mimo východu už keď to bude potrebné. Ďakujem

anonym_5b6882
Dnes o 13:28

Neviem, kde presne na vychode si, ale ak mas blizko k UKR hraniciam, isla by som tam.

anonym_5d28e8
Dnes o 13:31

ukrajina a srbrsko ovela lacnejšie

anonym_b01ec5
Dnes o 13:36

chodia do srbska ale ja osobne by som mozno brala spotrebak na zuby
ale nevidela som konkretne ze ti nejaky zubar ponukne moznost splatok, jedine asi spotrebny uver. Jeden zubar v Lipt Mikulasi ma niektore ukony na splatky je to ukrajinec ale nerobi implantaty

anonym_f19330
Dnes o 15:35

Och,to sme sa dopracovali v tejto krajine,ze musi brat clovek spotrebak na zuby🥺

anonym_de8acd
Dnes o 17:04

@anonym_autor no tak hlavne na RD ti nikto neschváli úver ani splátky. Mala si si dať spraviť než si šla na RD alebo počkať, kým sa vrátiš do práce.

anonym_de8acd
Dnes o 17:07
@anonym_f19330

Och,to sme sa dopracovali v tejto krajine,ze musi brat clovek spotrebak na zuby🥺

@anonym_f19330 tak nie každý má našetrené 10tis. Ide o estetický zákrok, takže poisťovňa to nezaplatí.

anonym_3f7a8d
Dnes o 18:05

Do 10 000 nespravíš nové zuby. Jeden implantát ten lacnejší 600 eur, jedna korunka 600 eur. Aj viac. Čiž rátaj napríklad hore 10 implantátov a 15 koruniek = 6000 + 9000 eur a to hovoríme iba horné zuboradie.