Kedy môžem dostať ďalšiu lokálnu anestéziu u zubára?
Po akom case mozem mat lokal.anestezu?(u zubara). Je tam urceny nejaky casovy rozostup? Moze sa napr.aj po 14dnoch? Boli ma zub. Ak pojdem zajtra ako bolavy pripad, moze mi o 2tyz.,kedy mam termin, pichnut dalsiu lokal.anestezu? Dakujem.
@anonym_autor anestézie môžeš mat aj na druhy deň
@anonym_290f31 neni potrebny nejaky cas na vylucenie prvej z tela? 🤔🙂
@anonym_290f31 neni potrebny nejaky cas na vylucenie prvej z tela? 🤔🙂
@anonym_autor je to malé lokálne znecitlivenie, netreba vyrábať zbytočnú dramu
Nič sa nestane, pri chirurgickom trhaní osmičky mi pichli jednu injekciu a v procese ťahania rovno aj ďalšiu injekciu, kedze ťahanie bolo komplikované a môj prah bolesti na zuby je doslova nulový.
mne pichali 3 anestézie po sebe,lebo nezaberali a potom mi ten zub ešte opichávali,čo sa mi akože malo stať
mne raz zubar povedal, ze naraz tam moze pichnut najviac 1dc, to je strasne vela k pomeru k zubu a sanke :D. Cize tu malu injekciu mozes aj obden.
U mňa je rekord 5 dávok v priebehu 2 hodín. 2 dní na to ďalšie 3.... Tiež som sa bála, ale zubár ma ukludnil, že je to úplne bezpečné.
Keď mi hodinu a pol vysekaval osmičku, pichol a potom ešte asi 5krat dopichaval takou pištoľou, ďalšie ošetrenie (kaz) obdeň a opäť normálne anestézia.
syn dotava pri zakroku aj 3x davku anestezy naraz nakolko ma velmi nizky prah bolesti a nikdy to nikdo neriesil. ide len o lokalkku nic strasne
Anestézia nejde do žily, do tela ide iba minimálne, to by si sa nevedela celá hýbať. Ide lokálne na znecitlivenie nervu, preto tú bolesť necítiš v mieste, kde ti ju pichli. Odtiaľ sa nevstrebáva do tela.
Keď mi hodinu a pol vysekaval osmičku, pichol a potom ešte asi 5krat dopichaval takou pištoľou, ďalšie ošetrenie (kaz) obdeň a opäť normálne anestézia.
@michaela329 dakujem🙂
syn dotava pri zakroku aj 3x davku anestezy naraz nakolko ma velmi nizky prah bolesti a nikdy to nikdo neriesil. ide len o lokalkku nic strasne
@kacena4 dakujem.
Anestézia nejde do žily, do tela ide iba minimálne, to by si sa nevedela celá hýbať. Ide lokálne na znecitlivenie nervu, preto tú bolesť necítiš v mieste, kde ti ju pichli. Odtiaľ sa nevstrebáva do tela.
@anonym_a7db57 ok.dakujem.🙂
Mňa raz vychytili bolesti asi všetkých pokazených zubov naraz .Chodila som tuším každý Max každý druhý týždeň na trhanie.Pri jednom zube mi dokonca dali dve anestézi lebo jedna az tak nezabrala a všetko v poriadku
Mňa raz vychytili bolesti asi všetkých pokazených zubov naraz .Chodila som tuším každý Max každý druhý týždeň na trhanie.Pri jednom zube mi dokonca dali dve anestézi lebo jedna az tak nezabrala a všetko v poriadku
@anonym_f6118c dakujem🙏💚nakoniec mi injekciu v pondelok ani nemusel dat, zvladla som to bez😃
@anonym_f6118c dakujem🙏💚nakoniec mi injekciu v pondelok ani nemusel dat, zvladla som to bez😃
Tak super a čo ti robili?
Tak super a čo ti robili?
@anonym_f6118c doma ma ten zub strasne bolel a pocas vrtania nie🤔🙉😃
@anonym_f6118c doma ma ten zub strasne bolel a pocas vrtania nie🤔🙉😃
Ja som si dala anestezu len pri trhani.Vrtanie zvládam ešte
@anonym_autor je to malé lokálne znecitlivenie, netreba vyrábať zbytočnú dramu
@anonym_290f31 denna maximalna davka vacsiny anestetik je cca 5-5,5ampuly (zvyčajne má jedna1,8ml). Bežne k jednému zubu ide jedna necelá až dve celé. Takže aj na druhý deň pokojne. Anestetikum sa rozloží po pár hodinách, prejaví sa to tým, že sa vráti citlivosť.
Ja som si dala anestezu len pri trhani.Vrtanie zvládam ešte
@anonym_f6118c ja mam dolamane zuby.po kojeni a genetika-sa lamu jeden po druhom, cize to je hlboke🫤😞
@anonym_f6118c ja mam dolamane zuby.po kojeni a genetika-sa lamu jeden po druhom, cize to je hlboke🫤😞
Zuby vedia riadne potrápiť ja som si tiež vytrpela svoje zo zubami

@anonym_autor anestézie môžeš mat aj na druhy deň