Kedy musí trhať zub múdrosti odborník?
Zdravim moja zubarka mi povedala ze horne zuby mudrosti mi vytrhnut vie aj vytrhla jeden ale spodne zuby mudrosti ze nerobí že na to nemá nieco ako papier odborný, spodne zuby mudrosti fakt trhá odborník nejaky iny zubár ? Ako horne? Neviete prečo....? Moja zubárka je riadny lekár na poliklinike ziadnu sukromnu ambulanciu nemá. Len neviem preco mi povedala ze spodny zub mudrosti ked bolí mi vytrhnut nemoze ze to nerobi ...dakujem..vám ahojte budem rada keď mi odpíšete 🙂
@anonym_autor vela zubarov netrha zuby mudrosti...tak ako vela gynekologov nerodi
Mne vytrhol pred dvomi mesiacmi môj zubár spodnú 8. Asi za tri sekundy bola vonku. Moje šťastie bolo, že mala pekný koreň.
Môj zubár mi ho vytrhol,ale....možno záleží od koreňa,od možných komplikácií,či uloženia...či jednoducho si tvoja lekárka na to netrúfa.
Keď máš krivý tak musíš isť ku stomatochirurgovi. Nie je nič hrozné
Chapem moj zub nebol cely vonku..to je asi zato. Tak vam dakujem moc vsetkym ;🙂
Chapem moj zub nebol cely vonku..to je asi zato. Tak vam dakujem moc vsetkym ;🙂
@anonym_autor ja som mala vonku iba kusoček a inak celý vo vnutri krivo. Netuším ako robili, nebolo príjemné no dalo sa vydržať, aspoň zubar bol vtipný

Da ti vymenny listok na stomatochirurgiu. Ty si vyberies, ku ktoremu stomatochirurgovi s atestaciou v odbore pojdes