Koľko platíte za trhanie zuba múdrosti?
Ahojte chcela by som sa opýtať koľko ste platili za trhanie zubu múdrosti? Taktiež nejaké rady? Zajtra ma to čaká 🥶 ďakujem
75€ v tom 2*RTG , anestéza, zub zlomený na 3 kúsky, zašlite ATB o týždeň kontrola, 2*denne aulin na bolesti
Ceny su rozne.
Ja som platila nejakych 30€. Ale to bolo v ramci klasickeho vysetrenia u mojho zubara.
Opytal sa či vytrhne alebo opravi.
manžel minulý týždeň platil 90€.. zubár to u nás nerieši ale v tej istej ambulancii je aj stomatochirurg... vytrhol ho za 3 minutky... bolesti žiadne ... závisí ako je zub uložený... či je celý von alebo leží a či sú korene rovno alebo nejak prepletené... držím palce...
Ja 120 lebo moja zubarka sa bala, nechcela, lebo korene boli ako Nike fajocky... tak ma poslala inam, kde to stalo az tolkoto....
150€ pred par rokmi
120€
@jdkjskj neboj sa, jediné čo bude bolieť pár sekúnd, bude pichnuta injekcia. Pôjdeš na pár minút do čakárne, aby anestézia zabrala a pri trhani budeš cítiť trochu tlak. U mňa to trvalo chvíľu a to som mala korene dosť hlboko. Odporúčam Flector alebo Nalgesin a pár dní som bola na výživach. Nepotrebovala som ani antibiotiká proti zapálu. Držím palce
Platila som iba 37e pred vyše rokom
Ďakujem veľmi pekne vserkym za odpovede 🙂

@jdkjskj platila som 0 slovom nula eur. Bola som na zubnej chirurgii v Ružinove. A bála som sa veľmi. Napichuja ta..nebudeš cítiť nič.. dokonca mi to robil študent s doprovodom učiteľky. Predpísali mi lieky id bolesti, použila som iba jeden. Neboj sa...