icon

Liečba kútikov na ústach: Ako ich rýchlo vyliečiť?

25. mar 2026

Ako čo najrýchlejšie vyliečiť kútik na ústach? Je nejaká mastička na to určená?

patka06
25. mar 2026

Fungicidin masť - kúpiš v lekárni

alzb1
25. mar 2026

toto by aj mňa zaujímalo, lebo stále sa mi tvoria :(

anonym_7d606a
25. mar 2026

@anonym_autor b komplex

autor
25. mar 2026
@patka06

Fungicidin masť - kúpiš v lekárni

@patka06 ďakujem

anonym_1a246a
25. mar 2026

Tinktúra gingivalis, je to vodička ktorá mi vždy vysuší kútik za 1 max 2 dni na 3 už ho nemám. Potieram si maximálne 3 krát lebo potom si to človek môže vypáliť. Je to výborne aj na afty. Istú dobu som mala extrémny problém aj snúbenec s kútikom. Aj fungicidin som vyskúšala, rôzne mastičky nič nezabralo, ale toto hneď. Vždy keď sa mi objaví dám a do 3 dni už neni ani stopa. Stačí ako som povedala na vatovú tyčinku namočiť a pridržať pár sekúnd na tom, upozorňujem štípe to ale vysuší to a nemokvá.
Väčšinou to dostať v takých tých lekárňach kde vám vedia namiešať rôzne mastičky a lieky

janka_lukacova
25. mar 2026

Ja to riešim Sudocremom a za mňa dosť pomáha, vždy sa mi to rýchlejšie zahojí 🙂A tiež dosť pomáha aj vitamín B. Či už na kútiky alebo aj na afty.

anonym_046008
25. mar 2026

Skús oil pulling s kokosovým olejom + potierať olejom kútiky.

loliki
25. mar 2026

Riboflavin. Ideálne je položiť túto otázku v lekárni. Dostaneš odbornú odpoveď aj liečivo.

simsalabim
25. mar 2026

Mne zaberie jedine Framykoin.

reela
25. mar 2026

Kamaratke na to zaberal cannadent

euka210
25. mar 2026

Vit B a toto zabera...

anonym_ad12d9
25. mar 2026

Mne pomaha framykoin

autor
26. mar 2026
@anonym_1a246a

Tinktúra gingivalis, je to vodička ktorá mi vždy vysuší kútik za 1 max 2 dni na 3 už ho nemám. Potieram si maximálne 3 krát lebo potom si to človek môže vypáliť. Je to výborne aj na afty. Istú dobu som mala extrémny problém aj snúbenec s kútikom. Aj fungicidin som vyskúšala, rôzne mastičky nič nezabralo, ale toto hneď. Vždy keď sa mi objaví dám a do 3 dni už neni ani stopa. Stačí ako som povedala na vatovú tyčinku namočiť a pridržať pár sekúnd na tom, upozorňujem štípe to ale vysuší to a nemokvá.
Väčšinou to dostať v takých tých lekárňach kde vám vedia namiešať rôzne mastičky a lieky

@anonym_1a246a ďakujem

autor
26. mar 2026
@anonym_1a246a

@anonym_1a246a ďakujem

autor
26. mar 2026
@euka210

Vit B a toto zabera...

@euka210 ďakujem

autor
26. mar 2026
@janka_lukacova

Ja to riešim Sudocremom a za mňa dosť pomáha, vždy sa mi to rýchlejšie zahojí 🙂A tiež dosť pomáha aj vitamín B. Či už na kútiky alebo aj na afty.

@janka_lukacova ďakujem

autor
26. mar 2026
@reela

Kamaratke na to zaberal cannadent

@reela ďakujem

autor
26. mar 2026
@simsalabim

Mne zaberie jedine Framykoin.

@simsalabim ďakujem

autor
26. mar 2026
@loliki

Riboflavin. Ideálne je položiť túto otázku v lekárni. Dostaneš odbornú odpoveď aj liečivo.

@loliki ďakujem

loliki
26. mar 2026
@anonym_autor

@loliki ďakujem

@anonym_autor Teraz keď všetko vyskúšaš a všetkým sa natrieš, ako zistíš, čo zabralo? 😀 Daj vedieť. 😉

autor
26. mar 2026
@loliki

@anonym_autor Teraz keď všetko vyskúšaš a všetkým sa natrieš, ako zistíš, čo zabralo? 😀 Daj vedieť. 😉

@loliki pôjdem na to postupne 😄

anonym_e6804a
26. mar 2026

Ušný maz, zarucene vylieči a dokonca zadarmo aj rychlo 🙂