Môže byť zubný kaz dôvodom na extrakciu?
Ahojte dievčatá dúfam že ma upokojite tak že rieším kazy na predných zuboch asi pred dvoma týždňami mi spravil zubar jednotky zuby s dnes som išla s dvojkou tak na dvojke zubu som mala kaz väčší z jednej strany mi zamblomboval a na druhej strane mi povedal zubar že som mala ďasno zaseknute v zube vibral mi ďasno zo zuba asi nastrih a dal mi na zub vložku zajtraam isť na kontrolu ale mňa bolo ďasno a aj zub mám aj opochnute ďasno akolo zuba veľmi sa bojím čo mi zajtra môže spraviť zo zubara mám hrôzu 🥲🥲 myslite myslite si že mi môžem prísť o zub vitrhne mi to 😭😭
@n16250185 Veď ta dasno boli kvôli tomu, že ti ho musel odstrániť a až tak zaplombovat zub normálne. Očividne si tam mala veľkú dieru, do ktorej dasno prerástlo. Daj si ibalgin od bolesti keď treba
Lepšie je prísť o zub, horšie je prísť o rozum! Ty si celý tretí ročník ZŠ presedela u zubára? Vybrané slová, predpony... Nič ti nehovoria? Ak sa budeš starať o zuby, chodiť na preventívne prehliadky, nebudeš mať tieto problémy. Ale ak nebudeš vedieť napísať bezchybne jednu vetu, budeš mať problém nájsť si prácu a budeš vyzerať priblblo.

@n16250185 dalsia stanica je cistenie a vypln kanalika. Vytrhnutie az potim