Odporučte zubára v Banskobystrickom kraji
Zdravím, chcela by som sa opýtať viete mi niekto odporučiť nejakého zubára alebo zubárku v bb kraji? Chcela by som si dať dokopy zuby po hormonálnych problémoch ale bohužiaľ nemôžem si dovoliť veľa úkonov naraz. Zuby vyzerajú vpohode ale predný zub mám odlomený po autohavárii v polke. Mám 3stolicky mŕtve vhodné na extraktrakciu. Bola som u zubára ale ten mi odmietol urobiť predný zub chcel mi najprv urobiť všetko ostatné vytrhnúť stoličky. Vybrať neprerezané 8čky. Ja by som však najskôr chcela ten predný zub a dentálnu hygienu keďže je to viditeľné a postupne vytrhla tie stoličky pretože ja si nemôžem dovoliť nechať u zubára za sedenie 700e. Kým by som sa dostala k tomu prednému zubu tak by prešiel rok. Ďakujem za rady alebo niejaké názory pripadne ak ma niekto podobnu skúsenosť ako to riešil.

Ja som si teraz dávala robiť zuby, menila som zubarku lebo môj bol starý psychopat do dokola sprtal do dvoch zubov a stále vypadla výplň. Na prednom (dvojke) som mala kvoli posunu zubu ryhu v ktorej bolo dosť veľa pigmentu a tiež mi to robila ako posledné. Podľa mna je to preto, že vie, že keď si dáš urobiť ten predný na zadné sa vykašleš lebo predný je estetika. Iný dôvod v tom nevidim. Ja som to mala ale na dve sedenia v priebehu týždňa čiže pohoda.