Účinné prípravky na bielenie zubov z drogérie a lekárne
ahojte, odporucte prosim nejaky pripravok, ktory vam skutocne aspon ciastocne vybielil zuby - nie dentalnu hygienu ani ziadne babske recepty typu citron a kypriaci prasok, ktore rozbombarduju sklovinu :D mam na mysli nejaky pripravok z drogerky alebo lekarne, ktory sa vam osvedcil.. vdaka
@anonym_autor Opalescence Go (take nasadky na zuby) . Ale predtým treba ísť na dentalku aby to fungovalo, a ten gél sa dobre dostal ku sklovine....vtedy je to účinnejšie
@gejb super, vdaka, dostat v drogerke?
@anonym_autor neviem o tom. Ja som objednávala z internetu. Ale ak chceš len z drogerie tak to sú vyhodené peniaze a zuby biele nebudu
@gejb jasne objednam z netu, na tuto moznost som aj zabudla :D dakujem ti krasne 🙂
skor ako zacnes vyhadzovat peniaze za nefunkcne veci tak si zajdi k dentalnej..ak mas len trochu zazltnute pomoze pieskovanie .. popripade ti moze spravit obtisk a kupis u nej bielenie na doma ... z drogerie nekupis nic co funguje- na bielenie treba peroxid a slovenske zakony ho zakazuju na volny predaj v bieliacich prostriedkoch
u nas na Slovensku a celkovo v EU nekupis ani v drogerke a ani v lekarni nic co by malo efekt. To preto, ze su tieto latky regulovane a nie je legalne take veci predavat. Moze ti bielit zuby zubar, alebo si ich mozes kupit mimo EU. Alebo z eshopu, ktory dovaza tieto veci z Ameriky.
Opalescence go obsahuje peroxid a dá sa kúpiť online...je to to iste co sa dá kúpiť aj u zubara
Kurkuma na pastu vždy keď si ideš umyť zuby. Je žltá ale paradoxne zuby bieli

@anonym_autor Opalescence Go (take nasadky na zuby) . Ale predtým treba ísť na dentalku aby to fungovalo, a ten gél sa dobre dostal ku sklovine....vtedy je to účinnejšie