icon

Vadilo by vám spraviť si zuby v Turecku?

Dnes o 14:47

Vadilo by vám ak by váš chlap chcel si dať spraviť zuby do Turecka ? Podľa mňa ich má pekné, doktorka tvrdila že tie zuby má zdravé. Nemá ani kaz,nič už dlhú dobu. Neviem čo ho to napadlo 😞 vraj ho trápi že nemôže mať také biele zuby a má malú medzeru na predných zuboch. Mne to nevadí. Len on sa už nechce ani smiať a ak sa fotíme tak furt skrýva svoje zuby pritom sa nemá začo hanbiť.

Strana
z2
anonym_4affcf
Dnes o 14:49

ano vadilo by mi to... vymenit zdravy chrup za ten turecky gyc... a hlavne si znici svoje plus to nema nastalo ... radsej medzeru nech riesi fazetami na sk a da si vybielit zuby u profesionala .....nemusi svietit jak led lampa v noci ... prirodzeny usmev je daleko viac krajsi

a0
Dnes o 14:51

Však mu zaplať bielenie na nejaký sviatok a medzeru vie vyriešiť fazetami za zlomok ceny aj na Slovensku 🙂

autor
Dnes o 14:53
@anonym_4affcf

ano vadilo by mi to... vymenit zdravy chrup za ten turecky gyc... a hlavne si znici svoje plus to nema nastalo ... radsej medzeru nech riesi fazetami na sk a da si vybielit zuby u profesionala .....nemusi svietit jak led lampa v noci ... prirodzeny usmev je daleko viac krajsi

@anonym_4affcf bielenie u profesionála není zlý nápad, možno by s tým súhlasil. Ako dlho bude mať tie zuby čisté ak ich profesionál vybieli ?

autor
Dnes o 14:54
@a0

Však mu zaplať bielenie na nejaký sviatok a medzeru vie vyriešiť fazetami za zlomok ceny aj na Slovensku 🙂

@a0 bielenie pomôže ?

anonym_4affcf
Dnes o 14:55
@anonym_autor

@anonym_4affcf bielenie u profesionála není zlý nápad, možno by s tým súhlasil. Ako dlho bude mať tie zuby čisté ak ich profesionál vybieli ?

@anonym_autor zalezi od jeho zubov,,,od toho co je a aku ma hygienu.. nech si zajde na konzultaciu a uvidi... turecke zuby by bolo len najkrajnejsie riesenie ak by bol zub naozaj zdevastovany ...

a0
Dnes o 14:55
@anonym_autor

@a0 bielenie pomôže ?

@anonym_autor profesionálne u zubára áno, ideálne aspoň 2-3 sedenia

anonym_4affcf
Dnes o 14:56
@anonym_autor

@a0 bielenie pomôže ?

@anonym_autor kamarat mal philips pastu na bielenie..zubar mu vyrobil vanicku na zuby presne podla odtlackov a dostal domov neaku pastu .. mal krasne biele zuby .. ked znova potreboval uz len doobjednal pastu ...

autor
Dnes o 14:57
@anonym_4affcf

@anonym_autor zalezi od jeho zubov,,,od toho co je a aku ma hygienu.. nech si zajde na konzultaciu a uvidi... turecke zuby by bolo len najkrajnejsie riesenie ak by bol zub naozaj zdevastovany ...

@anonym_4affcf no on má zuby rovné. Zdravé. Prirodzene trochu žltej farby. Len on chce mať biele 🤦‍♂️

autor
Dnes o 14:58
@a0

@anonym_autor profesionálne u zubára áno, ideálne aspoň 2-3 sedenia

@a0 ja som skôr za to bielenie než tie umelé žiarivé zuby z Turecka

a0
Dnes o 15:01
@anonym_autor

@a0 ja som skôr za to bielenie než tie umelé žiarivé zuby z Turecka

@anonym_autor chápem, ja by som do Turecka nešla pre zuby. Nie všetci zubári tam majú na to potrebné vzdelanie + kvalita materiálov. Určite mu navrhni bielenie + fazety. Vyjde to o dosť lacnejšie a urobí mu to zubár s overeným vzdelaním

viestta
Dnes o 15:01

aked mu tie zuby domrvia, co sa stat moze co bude robit? Ked chce usetrit nech ide do Madarska, do Polska. Ked ho zacnu boliet, tak sa tam dostane relativne rychlo.

autor
Dnes o 15:02
@a0

@anonym_autor chápem, ja by som do Turecka nešla pre zuby. Nie všetci zubári tam majú na to potrebné vzdelanie + kvalita materiálov. Určite mu navrhni bielenie + fazety. Vyjde to o dosť lacnejšie a urobí mu to zubár s overeným vzdelaním

@a0 fazety sú čo vlastne. Tiež sa dávajú umelé na zuby alebo ako ? Prepáč za blbu otázku ale ja som to nikdy nezistovala a nijako ma to nelákalo.

autor
Dnes o 15:03
@viestta

aked mu tie zuby domrvia, co sa stat moze co bude robit? Ked chce usetrit nech ide do Madarska, do Polska. Ked ho zacnu boliet, tak sa tam dostane relativne rychlo.

@viestta neviem. On chce biele zuby. Tvrdil že mu nevadí každých 10 rokov dávať peniaze za nové zuby. Proste on je ten z tých typov chlapov čo im musí úsmev žiariť 😒

a0
Dnes o 15:03
@anonym_autor

@a0 fazety sú čo vlastne. Tiež sa dávajú umelé na zuby alebo ako ? Prepáč za blbu otázku ale ja som to nikdy nezistovala a nijako ma to nelákalo.

@anonym_autor ono je to viac menej taká ako ponožka na zube 🙂. Zakryje mu to medzeru a spojí zuby.

autor
Dnes o 15:05
@a0

@anonym_autor ono je to viac menej taká ako ponožka na zube 🙂. Zakryje mu to medzeru a spojí zuby.

@a0 tým pádom by mu mohli urobiť fazety na predných zuboch aj dať ten biely odtieň nech je spokojný, či ?

autor
Dnes o 15:07
@viestta

@viestta ja mu povedala že je to hnusné neprirodzene a on že to je veľmi pekne že keby mal také zuby ta by sa stále usmieval lebo by mu žiaril úsmev(chápem ho) ale ta zničiť si zdravé zuby len kvôli tomu žeby mal neprirodzene žiarivo biele ?

viestta
Dnes o 15:08
@anonym_autor

@viestta neviem. On chce biele zuby. Tvrdil že mu nevadí každých 10 rokov dávať peniaze za nové zuby. Proste on je ten z tých typov chlapov čo im musí úsmev žiariť 😒

@anonym_autor len aby to bolo len na jednu navstevu raz za 10 rokov. Ked ho zacnu boliet zuby pod fazetami, kto mu ich bude zachranovat? Poleti do Turecka?

viestta
Dnes o 15:10
@anonym_autor

@viestta ja mu povedala že je to hnusné neprirodzene a on že to je veľmi pekne že keby mal také zuby ta by sa stále usmieval lebo by mu žiaril úsmev(chápem ho) ale ta zničiť si zdravé zuby len kvôli tomu žeby mal neprirodzene žiarivo biele ?

@anonym_autor je takmer iste, ze nove zuby jeho komplexy nevyriesia. Ale je to jeho telo, ma pravo s nim narabat

autor
Dnes o 15:13
@viestta

@anonym_autor je takmer iste, ze nove zuby jeho komplexy nevyriesia. Ale je to jeho telo, ma pravo s nim narabat

@viestta ako on je dosť atraktívny chlap ako v tvári tak aj celým telom. Stará sa o seba, cvičí. Bez voňavky nevyjde ani na krok 🤦‍♂️ ešte na posratu prechádzku musí ísť pekne oblečený, upravený, navonavkovany ale ta este aj zuby musí mať neprirodzene biele ? Veď to není potrebné podľa mňa

anonym_1d1610
Dnes o 15:18

Dohodni sa s ním že najprv nech skúsi profil bielenie a doplnenie zubov nech mu tu medzeru skryju tu na slovensku.. A ak nebude spokojný nech ide do Turecka

domkakvet
Dnes o 15:35

@anonym_autor ano vadilo by mi to.

anonym_0966db
Dnes o 15:40

@anonym_autor nie nevadilo by mi to. Sú to jeho zuby, jeho rozhodnutia

enmery
Dnes o 15:49

Jeho zuby, jeho rozhodnutie. Ale, mám kamarátov zubárov a sú zdesení z toho, koľko ľudí sa ženie za chorobnou belosťou zubov na úkor zdravia. Ak si niekto dá opilovať svoje zdravé zuby a nahodí wc keramiku /vyjadrenie jednej zubárky/, asi nemá všetkých 5 pohromade. Povrchnosť ako sviňa. Ak má zuby zdravé, nech to rieši tu a dá si ich vybieliť. Keď si predstavím muža zuzy plačkovej s jeho wc misou v ústach-veď to je strašidelné.

thereisabear
Dnes o 16:10

Aspoň máš vybavené darčeky k sviatkom. Skús poukážku na bielenie a druhú poukážku k psychológovi.

sara07
Dnes o 16:13
@anonym_autor

@a0 tým pádom by mu mohli urobiť fazety na predných zuboch aj dať ten biely odtieň nech je spokojný, či ?

@anonym_autor ano
to radšej nech sa objedna napr do prahy na sukromnu kliniku
skutočne mu vedia profi vybieliet aj tu fazetu tu urobit
načo sa trepat do turecka
však nech skusi tu najskôr

doriiis
Dnes o 16:58

Snehovo biele zuby sú strašne neprirodzene. Chce to mať až takto?

natalka13
Dnes o 17:13

Vadi ti nieco co ani nevies co si ide dat robit🙈
To co v Turecku mu urobia aj tu ci v rakysku madarsku....

anonym_a89e09
Dnes o 17:39
@enmery

Jeho zuby, jeho rozhodnutie. Ale, mám kamarátov zubárov a sú zdesení z toho, koľko ľudí sa ženie za chorobnou belosťou zubov na úkor zdravia. Ak si niekto dá opilovať svoje zdravé zuby a nahodí wc keramiku /vyjadrenie jednej zubárky/, asi nemá všetkých 5 pohromade. Povrchnosť ako sviňa. Ak má zuby zdravé, nech to rieši tu a dá si ich vybieliť. Keď si predstavím muža zuzy plačkovej s jeho wc misou v ústach-veď to je strašidelné.

@enmery ju pozdrav, ze prečo berie tak veľa za maličky keramický zub, ak wc stoji 100+€ 😁

anonym_470351
Dnes o 17:41
@anonym_autor

@a0 bielenie pomôže ?

@anonym_autor áno pomôže kúp mu opalescente zubnú pastu a keď pôjde ku zubárovi že chce bielit urobia mu odtlačky a na noc sa taktiež dáva opalescente zubný gél a zuby do týždňa má ako perly vlastná skúsenosť

enmery
Dnes o 17:51
@anonym_a89e09

@enmery ju pozdrav, ze prečo berie tak veľa za maličky keramický zub, ak wc stoji 100+€ 😁

@anonym_a89e09 Odkážem🤣Ale ako vieš, kde nie je dopyt, nie je ani ponuka😂 zákon podnikania.

Strana
z2