Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Máte niekto o2 aplikáciu v nobile na kontrolu spotreby? Už mi týždeň nefunguje a neviem prečo. Už som ju aj znova tiahla no nič nepomáha.

    Žienky kupovali ste niektorá uteráky z jysk? Teraz sú tam celkom dobré ceny len neviem aké sú. Či sajú poriadne vodu. A ci neškranú
    Potrebovala by som si zaobstarať domov nové uteráky.

    Babenky ako sa prejavujú občie kiahne. Máme vyrážky ale nemajú v strede vačok max trocha bielej bodky ako keď máme pupáky. Je to oni. Má ich za 1 deň 24 a nešíri sa to.

    Babenky ja tomu asi nerozumiem. Keď naložím do práčky 6 kg spinavého prádla a vyperiem ako to vie vysušiť pračka ktorá má kapacitu sušenia 4 kilá? Lebo naopak pochopím .

    Baby objednal už niekto z Zasielkonoš
    ? Úprimne nepozerala som podmienky a objednala sok kolibríka svokre ešte v novembri. Teraz som reklamovala kde mam objednavku a mi odpísali ze bola na pošte prevzatá. Je šanca,že peniaze dostanem naspäť?

    Ma niekto zvlchčovač vzduchu? Ja som kúpila použitý sencor shf1010
    Naplnila som a teraz ak zdvihnem nádrž tak dole ostane voda. Je to normálne? Poeadte prosím

    Raz som sa už pýtala na tento bazén ,no asi som vymazala a neviem osloviť odpovedajúce.
    Aké sü vysoké? Cm (76) viem no či sa to dá preliezť alebo treba schody. Ja so dosť nízka a ami 28 kg- ového syna by som nerada prekladala do vody a von.

    19841002
    Správa bola zmenená    29. okt 2017    

    Babenky poradte mi. Mám šlaredý odtieň vlasov tak som si začala farbiť vlasy. Farbím zatial len šampónovým,no skorej mi odrastie ako sa vymije. Mám gaštanovú farbu.No keďže si farbím na už tmavšie sú mi skoro čierné. Keby prejdem na normálnu farbu stačilo by malovať len korienky alebo aj tak treba oživiť celé vlasy? Je niečo svetlejšie s takým červenkastým odtieňom ako gaštan? Používam palette.

    Maminky čo obliekate na teraz drobcomdo škôlky?Ja mam dievčatko. U nas je teraz 14 stupňov vonku. Legínky sa mi zdajú málo no pod ne pančuchy zase moc. Čo poviete?

    Baby po 10 dní nosenia naše topky z deichmanu vyzerajú takyo. Nedá sa to reklamovať, však do mesiaca nám budú nanič.

    Maminky poradte. Nastupujem do novej práce mesiac pred končením Rd kde to mám nahlásiť? Ostane mi tých 200 eúr?

    19841002
    Správa bola zmenená    13. jan 2017    

    Ja strúham ,ona kradne. Nestíham nastrúhať toľko,aby bolo aj na pizzu.

    (2 fotky)

    @tikivikiniki bude dobrá?