Čo cítia žiarliví a majetnícki muži?

kamynona
6. nov 2014

Dobrý deň, túto tému zakladám preto, lebo ma veľmi zaujíma čo vlastne a či vôbec cítia niečo žiarlivý až majetnícky muži a či vôbec po rozchode so svojou milovanou cítia prázdnotu resp. či im je to jedno alebo naopak ľúto. Ďakujem.

mawka
6. nov 2014

citia akurat seba a svoje potreby. lebo to, ze su majetnicki, tak to plynie z toho, ze oni nieco potrebuju, oni si nieco kompenzuju. a jedine, co citia, ze su urazeni, ze im je ublizovane. stale je to iba o nich.

nyusika
6. nov 2014

podla mna citia len zlost a su nasrati a urazeni...necitial lutost za stratenym vztahom, ten mali na haku celu dobu. Slo im len a len o svoje potreby a dobro. Partnerku mali na haku, ziarlivostnymi scenami si dokazovali len to, ze tu zenu dokazali ovladat.

tominko2612
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lamarlene
9. nov 2014

ľutosť..tú hlavne. to oni vedia perfektne...ľutovať seba. hlavne po rozchode, ktorý vznikne z ich správania..tak sa potom ľutujú že čo za šľapky si ich to nabalilo a oni sa im obetovali..choré hlavy (pardon za výraz,ale po osobnej skúsenosti si k tomuto typu mužov už naozaj nekladiem servítku pred ústa).

fra
9. nov 2014

Aj oni majú svoje city... cítia napríklad... hlad 😝