06lenuska09
9. nov 2016
105 

Naše testovanie dm produktov

#test_dm6

Tak najskôr sa chcem poďakovať firme dm a modrému koníku za , že nás vybrali do testovania týchto úžasných produktov. Popravde ani som nedúfala , že nás vyberu, ale keď mi došla správa, že predsa sa na nás usmialo šťastie tak ma to neskutočne potešilo ten deň som mala naozaj úspešný a odštartovala to práve táto správa.

Som nesmierne rada že som mohla vyskúša aj iné produkty ako tie ktoré tam pravidelne nakupujem Po otvorení mali najväčšiu zábavu moji drobci, ktorí sa neskutočne tešili zo zelených polystyrénovych vetcičiek , ktoré chránili produkty. Ešte niekoľko dní som ich nachádzala. 

1. Ja som ako prvú vec otestovala nátierku DmBio tekvicová so zázvorom a pomarančom. Najskôr som si myslela, že je len tekvicová ale keď som si prečítala, že je tam aj pomaranč a zázvor trosku som sa zasekla. Niesom moc typ ktorý takto experimentuje. ALE nebolo to zlé. Pri prvom súste som zacítila štipľavú chuť zázvoru ale pri druhom treťom a ani pri žiadnom inom som ho už necitila a bolo to vďaka tekvicu sladké a vďaka pomaranču svieže. Mne trosku prekážali väčšie kúsky tekvice ale dal si aj môj ročný syn a neprotestoval. Keď na ňu dostanem znova chuť určite si ju pojdem kúpiť. 

Moje hodnotenie je takých 7/10

2. Ďalšia vec, ktorú sme poctivo testovali celý týždeň bol Balea telový krém pre suchú pokožku s vôňou vanilky a kokosu. Svojou konzistenciu mi skôr pripomínalo telové mlieko. Ľahko sa rozotieralo a pomerne rýchlo vsiaklo takže sme sa mohli hneď aj obliecť. Mojím chalanom sa natieranie veľmi páčilo a dokonca si ho pýtali aj niekoľko krát denne. A tá vôňa. Veľmi sa mi páčila. Bola dosť výrazná a sladka, ale to mne vôbec nevadilo, práve naopak veľmi ma to navnadilo na spánok. No niektorí ľudia neznesiu takú vôňu, takže pre tých ľudí to je asi skôr mínus. Pokožka ale po ňom.zostala krásne vláčna a voňavá. Značka Balea je naozaj veľmi dobrá a tento krém nieje výnimkou. 

Moje hodnotenie je 10/10

3. Ďalšiu vec, ktorú som pravidelne testovala boli Balea ampulky s hydratačným koncentrátom z extraktom z rias a olivovým olejom. Po na nanesení bola pokožka jemná a hladká. Veľmi som bola z toho nadšená. Este som takú pleť nikdy nemala bol to pre mňa prvý krát taký pocit. Vôňa mi veľmi pripomínala pánsky parfum alebo vodu po holení. Zasa to môže niektorým ľuďom prekážať,ale ja mám veľmi rada pánske vône a tak som si každé nanášanie naozaj užívala. Myslím si že je určený už pre vyššiu vekovú kategóriu ako som ja. No keď už aj u mna nastane vek kedy sa začnú vyskytovať vrásky určite po týchto ampulkach znova siahnem. 

Moje hodnotenie je 9/10

4. Ďalší produkt ktorý som otestovala bol DmBio olivový olej. Ja nemám moc veľmi rada olivové oleje. Používam ich, keďže sú zdravšie no nemám rada olivy a tak ani olivové oleje mi moc nechutia. Najmä to, že u nich veľmi preráža vôňa a chuť olív. Ale tento olej má veľmi milo a prekvapil. Chuť a aj vôňa boli jemné. Robila som s ním pečenú tekvicu a bola naozaj úžasná. Vobec neprekryl jej chuť. Keď miniem túto fľašku, určite si pôjdem kúpiť ďalšiu.

Hodnotím ho 10/10

5. Ďalšia vec ktorá bola otestovana mojimi krpcami bola Babylove písakacia gumená knižka do vane. Testovali ju síce na suchú ale myslím že až taký rozdiel tam nieje. Najskôr sa o ňu natahovali ale po chvilke už na ňu zabudli. Tak som si ju poobzerala aj ja. Lubilo sa mi na nej že nieje veľmi veľká dobre sa držala v rúčke aj mladšiemu drobcovi. Myslím , že je to milá pozornosť pre menšie bábätko a určite nájdeme niekoho koho ešte poteší, keďže moji chalani sa už hrajú s inými hráčkami 

Moje hodnotenie 7/10

6. Ďalšiu vec ktorú som otestovala bol prací prostriedok Denkmit na čierne a tmavé prádlo. Nezvyknem prať čierne veci zvlášť, takže som ho vyskúšala na tmavé prádlo. Musím uznať, že prádlo po ňom bolo celkom prijemne mäkké ale mne vadila vôňa. Nebola mi veľmi príjemná a cítila som ju aj po použití aviváže. Nemám ešte skúsenosti s pracími prostriedkami tejto značky, ale ešte asi vyskúšame aj iné. 

Moje hodnotenie 5/10

7. Ďalší produkt ktorý sme vyskúšali bola Denkmit vôňa do auta. Ľúbi sa mi, že nie je veľmi veľká a nápadná. Perfektné zapadla do auta. A čo viac príjemné ale jemno rozvaniala auto. Žiadna vtierkava a výrazná vôňa. No človek ju zaregistruje keď si do auta sadne. Túto vôňu môžem naozaj odporučiť 

Moje hodnotenie 10/10

8. Ďalší produkt, ktorý som vyskúšala bola Balea vitalna kúpeľ pre nohy. Ešte som nič také na nohy neskúšala. Je pravda, že mám odjakživa problém s zhrubnutou pokožkou a musím si ju pravidelne obrusovať. Bola som na to veľmi zvedavá a naozaj nesklamali. Pokožka bola veľmi vláčna a ľahko sa obrusila a nohy ostali krásne jemné a vôňa veľmi príjemná, ktorá pretrvala aj do ďalšieho dňa. Určite si budem robievat kúpeľ pravidelne. A môj muž iba ochkal, že aká úžasná vecička. 

Takže naše hodnotenie je 10/10

9. Ďalší produkt ktorý som vyskúšala bola Denkmit osviežovač textílií. Skúsila som ho na koberček, ktorý máme na wc. Popravde mala som väčšie očakávania od neho. Po nastriekaní síce príjemné vonial. Ale bohužiaľ iba chvíľočku. Vôňa nepretrvala dlho. Uz na druhý deň som nič necítila. Takže za mňa toto bolo dosť sklamanie. Človek by to musel striekať každý deň. 

Moje hodnotenie je 5/10

10. Ďalšiu vec, ktorú testoval môj muž bola Balea voda po holení. Môj manžel nieje veľmi náročný na vody po holení ale toto nie je jeho značka. No po nanesení si veľmi pochvaľoval vôňu a s tým musím súhlasiť vonia krásne 

Takže hodnotenie 7/10

11. Ďalší produkt, ktorý som vyskúšala boli silonky značky Fascíno. Boli veľmi príjemné na dotyk. Mala som už aj také ktoré boli na dotyk veľmi draplavé, ale tieto nie na dotyk veľmi jemné a aj vydržali a nespravili sa očko a sedel mi aj odtieň. Takže určite keď budem potrebovať pojdem kúpiť, keďže prežili viac ako len jedno použitie.

Moje hodnotenie je 10/10

12. Ďalšiu vec, ktorú odskúšal náš mladší syn bol Babylove ovocný príkrm. Moje deti bohužiaľ moc ovocie nemajú radi a ak zjedia čokoľvek čo sa okolo.ovocia aspoň mihlo tak to oslavujem. Z času na čas im skúsim kúpiť aj takéto ovocné taštičky. Niektoré zjedia a iné zas nie. Táto celkom chutila. Ochutnala som ju aj ja a musím uznať, že aj mne chutila. A určite siahneme po nej aj znova. 

Moje hodnotenie je 10/10

13. Posledný produkt, ktorý sme otestovali, bola Babylove termoska. Spravila som do nej čaj, keď sme ráno vstali. Asi po dvoch hodinách sme išli von na prechádzku a termosku sme brali so sebou. Počas prechádzky sme si spravili pauzu a že sa napijeme. Ale termoska je tak dobrá, že čaj bol aj po vyše dvoch hodín stále vrelý. Musela som nechat v poháriku ešte asi takých desať minút odstáť a až potom sa z neho dalo napit. Keď sme dorazili domov po cca ďalšej hodine naliala som čaj znovu a stále bol vrelý. Teplota klesla až po takých piatich hodinách od zarobenia. Čiže termoska funguje na 100% 

Moje hodnotenie 10/10

Ešte sa chcem raz poďakovať za možnosť testovania a dúfam, že ešte budem mať niekedy túto možnosť. Bolo to veľmi zaujímavé, zábavné a hlavne sme si našli nové produkty, ktoré určite budeme ešte kupovať.
Ďakujeme

Začni písať komentár...

Odošli