icon
3 / 539
Koložvárska z bulguru
avatar

Kyslá kapusta-osmahneme na kokosovom alebo oliv.oleji cibuľku a pridáme nadrobno nakrájanú kyslú kapustu a podusíme
Mleté masko-osmahneme cibuľku,pridáme ml.masko(kto ake používa),sojovú omáčku,horčicu,korenie a soľ ,domáci kečup a podlejeme troškou vody.Necháme prevariť.
Bulgur- pripravíme podľa návodu v mojom prípade 1 hrnček bulgur zaliať 2 hrnčekami vrelej vody,trošku dochutiť korením a soľou a nechať nabobnať pod pokrievkou cca 15 min.
Zapekaciu misu vymažeme maslom a vrstvíme1.kyslá kapusta 2. bulgur3.ml.masko, 4.bulgur 5,kyslá kapusta.Na záver zalejeme bielym jogurtom alebo kyslou smotanou,poprášime ml.červenou paprikou a dáme zapiect na 180 cca 20-30 min.

Odpovedz
3. mar 2016
avatar
Odpovedz
26. jan 2017
avatar

@1bambulka1 prosím, mohla by si doplniť množstvá? (aspoň približne, nech môžu skúsiť aj tí, čo ešte skúsenosti nemajú 🙂 )
Ďakujem 🙂

Odpovedz
26. jan 2017