Bryndza 1 vyvaľkané lístkové cesto 250 ml kyslej smotany 1 vajíčko Soľ vegeta olivy syr niva . Habarkou zmiešajte vajíčko a smotanu, pridajte štipku soli. Lístkové cesto nakrájajte na 6 štvorcov. Cestom vyložte misky vo forme na mafinky alebo torticky tak, aby rohy cesta pretŕčali. Bryndzu rozdeľte do misiek z lístkového cesta. Každú tortičku zalejte smotanovou polevou. Pečte na začiatku pri vyššej teplote, aby sa lístkové cesto pieklo a nezačalo sa topiť – teda pri 220 stupňoch asi 10 minút, potom asi 10 minút pri teplote 170 stupňov dopekajte plnku.
Bryndza
1 vyvaľkané lístkové cesto
250 ml kyslej smotany
1 vajíčko
Soľ
vegeta
olivy
syr niva .
Habarkou zmiešajte vajíčko a smotanu, pridajte štipku soli.
Lístkové cesto nakrájajte na 6 štvorcov. Cestom vyložte misky vo forme na mafinky alebo torticky tak, aby rohy cesta pretŕčali.
Bryndzu rozdeľte do misiek z lístkového cesta. Každú tortičku zalejte smotanovou polevou. Pečte na začiatku pri vyššej teplote, aby sa lístkové cesto pieklo a nezačalo sa topiť – teda pri 220 stupňoch asi 10 minút, potom asi 10 minút pri teplote 170 stupňov dopekajte plnku.