1 kg akékolvek čerstvého ovoce
300g cukor
1 Gelfix extra 2:1
1 lžička kyseliny citrónovej
jahody som zmixovala ak boli vacsie
Presne taku pekaren sme kupili svokre na 60tku. Mirka nemas nejake fajn recepty na chlebik ten da jej akosi nedari.
@wampik ano mam a som velmi spokona ,vela na nej robim peciva ,mliecnu ryzu dzem,zemle aj ked len cesto si dam vymiesit a ostane upeciem v rure ,,pozri v albume ale tento ja naj https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/album/vz...
zemle https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/album/vz...
aj sladky chlieb🙂 https://www.modrykonik.sk/blog/1mirka1/album/vz...
ak nieco kludne napis ,vysvetlim ,poradime,krasny slnecny vikend zelam🙂
dobrý nápad, no že som ja tohto koňa skôr nezapla, nemusela som nad jahodovými hrncami doteraz stáť 😀
ahoj,mozem aj tento cukor pouzit na lekvar?nevies?
to ideš robiť lekvár v pekárni? ako to prosím ťa funguje? tiež mám na pekárni taký program, ale nikdy som to nevyužila. návod mám na CD, ani neviem kde 😉