nerozkvitnute puky krika kapara trnita, pouzivaju sa napr.: rizoto, šalát, cestoviny, na pizzu, mäso...
sú to nerozkvitnuté puky kríka kapara
tak co to je uz zodpovedalo vela dievcat, patrim asi medzi malo z vas, kto ich zboznuje, okrem toho z tych pukov sa tvori potom plod-kaparove jablcko, ktorych sa neviem doz.at, ked sme boli v taliansku kazdy den na ranajky prosciutto di parma, balsamikove cibulky(tie tiez zboznujem a kaparove jablcka-mnaaaam)
nerozkvitnute puky krika kapara 🙂 myslim
nerozkvitnuté puky kríka kapara 🙂 raz na pizzi som ich mala,slané, ale radšej mám kukuričku 🙂
jedlo 😉 puky krika kapara - slane slane slane az pusa stipe , ale fajne na pizzu 🙂
Puky krika kapara ☺
@slavka034, @katulienka3, @jankamin, @tamarik82, @lucinda7, @anulka0206, @ivn, @wampik, @jaanik, @albarosa, @viva13, @nathalis, @liveka, @aryana, @agina2, @henuskah, @zogginka, @zuzi241, @zlatka71, @matulisa, @gerii79, @sendy182, @lokalistin, @el_memento, @mandarinka1980, @linduska86, @kibuk, @mary75, @maminocka87, @misifuska, @fra, @mytylka
Dobre ranko ,dakujem za vase odpovede ano spravne ste odpovedali ,su to tie male zelene ,,,ked som bola mensia neznasalka som ich teraz ich mam rada a niekedy nesmu chabyt v cestovinach alebo na pizzy🙂 krasny den zelam, srdiecko je vase
KAPARY
Sú to uzavreté lupene kvetov kríku z čeľade kaparovitých (Capparis spinosa). Najlepšie kapary pochádzajú z francúzskeho Provensálska. Plody sú tobolky tmavoolivovej farby. Nakladajú sa do octu, soli alebo soľného nálevu. Čím sú drobnejšie a mladšie, tým sú chutnejšie. Majú pikantnú a príjemne kyslastú chuť.
dakujem, aj ja zelam krasny den 🙂

nerozkvitnuté púčiky kríka kapara 🙂