icon
1 / 1
avatar

Vyzerá to naozaj dobre 🙂 Mňam...

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

Miruš ja nie som zvyknutá vypekať ale toto by som si veru dala🙂 prosim ta aky tvaroh ide do toho? Normálny hrudkový či radšej nejaky jemný ?😉 vdaka

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

Môžem poprosiť recept? 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@katkamario uz sa na tom pracuje ,robim ich aj ja 🙂 dala som jemny tvaroh ale verim ze je jedno aky ,,hlavne aby to bolo dobre vymiesane a v kope 🙂
hrudkovitý tvaroh ked das moze vidiet take male biele bodky inak ,myslim ze by to malo drzat🙂 to je len moj nazor 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@mirstan v prvom komentari 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

@1mirka1 zajtra idem vyskúšať 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

Keď ich budem piecť, do cukru ešte určite primiešam mletú škoricu 🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

kto už skúšal aké sú ?

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@mikella moj muz a uz som hore vyssie napisala, velmi mu chutia

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@gugu dobry tip😉

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

Tak som ich teda dnes vyskusala (aj s tou skoricou), tvaroh som kupila hrudkovity a dala som spaldovu muku. A.....nic moc 😉 Aj som uvazovala nad tym, ze tym, ze je cesto neochutene, budu mdle, ale tak skusila som. Priznavam, ze nie som bohvieaka kucharka a prave ta nenarocnost ma na tomto recepte zaujala.

Odpovedz
21. okt 2015
avatar
1mirka1
autor

@gugu skus este nabuduce s jemnym tvarohom ,ja napriklad ked aj palacinky robim ,,nedavam cukor do cesta ,,len muka vajce ,,mlieko stipka soli a ine cesto n palcinky pre mojich nerobim a su vyborne🙂

Odpovedz
21. okt 2015
avatar

@fxcvikotova receptik kuk vyssie 🙂

Odpovedz
22. okt 2015