Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Jééééj, krásna Pani skriňa 🙂 a dokonca v zľave 👏
    https://www.mt-nabytok.sk/44779-akcia-zrkadlova...

    (2 fotky)
    katkamario
    3. nov 2016    Čítané 67x

    "Došiel na psa mráz" alebo Ako sme testovali s Biomila 🙂

    Sú to už asi dva týždne, čo som si všimla príspevok od #konik_testuje, že hľadajú mamičky na testovanie zdravých Biomila produktov. Aj napriek vete - hľadáme mamičky, ktoré sa najlepšie cítia v kuchyni, rozhodla som sa aj ja požiadať o možnosť vyskúšať si zdravé varenie. Aby sme sa nechápali zle, niežeby som sa cítila v kuchyni mizerne a vyhýbala sa jej (mám predsa manžela a dve deti)... proste varím v pohode, ale zbytočne navyše kuchynské priestory nevyhľadávam. 

    Som typ kuchárky, ktorá sa veľmi rýchlo nadchne z kulinarskeho umenia iných, rada ochutnávam, častokrát sa už vidím, ako aj ja pripravujem tieto chutné a zdravé skvosty, ako si pochutnáva celá rodina, dokonca si opíšem recept, ale priznám sa - k samotnej realizácii málokedy dôjde. Prečo? Nemám čas? Peniaze na niektoré suroviny? Zdá sa mi to ťažké? Prešla ma už chuť? Asi z každého rožku trošku. 

    Viem, že základom zdravej a vyváženej stravy sú zdravé, plnohodnotné potraviny!

    Už dlhšiu dobu som sa odhodlávala kúpiť si zopár základných špaldových ingrediencíí, s ktorými prinesiem viac zdravia do našej kuchyne.
    A tak som sa prihlásila do testovania a dostala som možnosť. A priošiel na psa mráz, konečne som sa "musela" rozhýbať - za čo veeeeeeľmi ďakujem, pretože teraz už viem, že zapojenie zdravých potravín do varenia nie je nič náročné a dokonca je to aj veľmi chutné.

    1. deň som si povedala, že začnem zľahka, aby som nič nepokazila  

    Biomila čajík s echinaceou má krásnu vôňu aj farbu, výborné liečivé zloženie - šípky, ibištek, fenikel, echinacea, repík, skorocel - a je naozaj lahodný...dokonca ani deti si ho nedochucovali!
    Chvílu som nevedela dôjsť na chuť špaldovým celozrnným minigrissinkám, ale vo štvrtok kuse som ich zase nevedela prestať vyjedať  Malá Katka dokonca našla skvelú kombináciu v spojení s polievkou.

    2. deň som dostala chuť na špaldové celozrnné cetoviny - tarhoňu, alebo ako manžel hovorí - broky .
    Pripravila som kuracie prsia na šampiňónoch. Pri varení špaldovej tarhone som postupovala ako je písané na obale (uvariť v osolenej vode, nechať dôjsť a scediť), ale tak ako aj pri bielej variante, chutila mi viac, keď som ju dodatočne opiekla.

    3. deň som sa (po predchádzajúcom tarhoňovom úspechu u mojich detí) rozhodla pripraviť im obľúbenú krupicovú kašu s masielkom a grankom - samozrejme zo špaldovej celozrnnej krupice. Zaujala ma jej farba a veĺmi zaujímavá - akoby jemne oriešková chuť. Deťom veľmi chutila. Spokojný nebol iba ocko....Pretože mu prvýkrát nezostalo nič na dojedenie.

    4. deň som si už verila natoľko, že som dostala chuť upiecť slaný koláč!
    Je to vlastne sezónny koláčik (cuketový, tekvicový), v ktorom som, okrem iného, použila ražnú celozrnnú múku. Najprv som sa obávala, pretože do receptu mala ísť múka hrubá, ale zistila som, že celozrnná múka hladká je hrubšia už sama o sebe. Koláčik sa vydaril a chutil skvelo. 🙂

    5. deň som venovala cestovinám. Priznám sa, to je asi jediné jedlo, ktoré ma naozaj baví aj pripravovať aj jesť. Poznáme a jedávame špaldové cetoviny, takže aj tieto splnili moje očakávania. Na testovanie som dostala špaldové celozrnné vrtuľky. Predvarené som ich zapiekla so smotanou, syrom, sušenými rajčinami, brokolicou a bylinkami. Sú zdravé, ľahko stráviteľné a chutné.

    6. deň som si dala voľno! Teda, pozrela som do balíčka a vykúkala na mňa už len posledná - špaldová chlebová múka graham - moja najväčšia výzva. A tak som svoj rešpekt z tohto produktu poslúchla a celú sobotu len premýšľala.

    Zatiaľ sa jej venovali deti:
    - zistili, že má úžasne pevný obal, ktorý sa nepoddá ani karatistickým úderom
    - a že keď má mamička z niečoho strach, treba jej to vyzdobiť.

    -6. deň D, vymyslela som si nasledovné: keďže múka má v názve prívlastok chlebová, pečie sa z nej chlieb (to, že sa z nej dá upiecť aj veľa iného - dokonca ľahšieho - som sa dozvedela až neskôr). Samozrejme som sa riadila receptom na zadnej strane obalu, vypracovala som si kvások, zamiesila aj "vypufkala" som cesto, nechala ho odpočívať na teplom mieste a dal piecť na vymastený pekáč.

    Aj napriek úplnému dodržaniu všetkých pokynov sa mi chlebík pekne nenadvihol, ale akoby vylial do pekáča, samozrejme zospodu sa aj dosť prilepil.  Viem, moja vina - vlastne nie - len môj prvý pokus!!
    Určite existuje mnoho grifov ako a čím pečenie chlebíka vylepšiť a budem rada ak sa so mnou o nejaké podelíte. 🙂

    V každom prípade som na seba pyšná - aj keď to nevyšlo úplne na 100 %.
    Som rada, že som sa konečne odhodlala - začala zdravšie variť, vyskúšala si tieto výborné produkty a rozhodne v tom budem aj pokračovať!
    Lúčim sa s vami chlebíkom, síce bez kôrky (čo ocenil syn, že sa nemusí toľko prehrýzavať do striedky), ale konečne prvýkrát mojim!

    Katka s rodinou...
    ...a samozrejme ďakujem #konik_testuje sa skvelú príležitosť #test_biomila 

    katkamario
    24. máj 2016    Čítané 166x

    Zaujímavé testovanie s Oxywater 🙂

    Už keď som sa prihlasovala do testovania Oxy, vedela som, že to bude zaujímavé 🙂))

    Prišiel mi pekný balíček s Oxywater na každý deň a zaujímavými polystryrénovými "marshmallow-mi", ktoré potešili moje deti 🙂

    Premýšlala som... mám nejaké plány, alebo idem proste piť a uvidím, čo sa bude diať? Hneď som si z veľkej zvedavosti otvorila jednu plechovku:

    -vodička je číra, ale prekvapili ma malé bublinky v nej, aj keď nie je perlivá....ahaaaaa však kyslík🙂

    Oxywater nechutí ako obyčajná voda.

    (dávam do pozornosti chabý pokus mm, ktorý mi do plechovky dolial obyčajnú vodu z točky a snažil sa ma hneď v prvý deň okabátiť, že veď je to Oxy 🙂))

    -vôňu nejak typickú nemá, ale tá chuť...dlho som premýšľala ako ju popísať, čo ma na nej tak zaujalo...neviem, či to bolo tým, že mám teraz dlhodobejší problém s hlasivkami, ale tých pár glgov mi naozaj ulahodilo....akoby v nej bola kvapôčka olejčeka, ktorý mi zanechal nachvíľu naozaj príjemný pocit v ubolenom krku 🙂

    -keď vypijete kolu alebo  niečo podobné...ja to vždy cítim na sklovine:( Skúšala som to samozrejme aj s Oxy...a nič... len jemné a čisté zuby🙂

    -aj keď by sa mala piť Qxywater chladená, ja som zvyknutá na "izbové nápoje".

    A tak som si s veľkou radosťou upíjala....na tréningoch...pred vystúpením...pri šoférovaní alebo  iba tak- doma na koníku-v kľude ...a aj v nude 🙂)

    -čo sa týka účinku Oxywater pri tréningoch, momentálne máme aktívne obdobie takže som zvyknutá...nevnímala som Oxy ako niečo, čo by mi dodalo ešte viac energie (sama jej mám vtedy dosť🙂) ale ako lahodný nápoj, po ktorom mi nenafukovalo ani negrúlilo v črevách 🙂

    Zaujímavá zmena prišla, keď som sa rozhodla, že si ju vypijem ráno!

    -vyskúšala som Oxy použiť ako micelárnu vodu 🙂....ja mám doma veru veeeeľa rôznych vodičiek ale nakoniec aj tak potrebujem vodu!!!...a potom rýchlo krém.

    Popretierala som si tvár vatou namočenou v Qxywater....bolo to očakávajúco príjemné, ale najlepšie bolo, že pleť po vyschnutí nezostala stiahnutá, bola taká... taká....no proste skoro som sa aj zabudla nakrémovať🙂)

    Zvyšnú vodičku som vychlípkala popri obliekaní. Chystala som sa ku starkej. A vtedy to začalo....nielen že som bola na príjemnej návšteve, ale stihla som dva nákupy v obchodoch, obehnúť tri knižnice- zháňajúc starkej pokračovanie kníh od Juliette Benzoniovej- Marianne a Turhan Bej (mimochodom- nemáte ju niekto?? 🙂), po návrate upratať skoro celý byt (a toto veru nie je moja obľúbená činnosť)...nejako automaticky som všetko zvádala🙂...dala som si preto ešte jednu plechovku poobede- veď na tréning, nie?...skúsime, či to graduje! 

    Samozrejme tréning bol super- tak ako predtým a ako ešte aj veľakrát bude🙂...toto je asi jediné "vyšťavenie" ktoré mi nevadí, dokonca ho milujem🙂...keď prídem domov, osprchujem sa a s mm pozeráme telku...ani sa nepohnem...cítim, ako mi tuhnú svaly🙂....ale teraz tomu nebolo tak!!  Môj manžel zaspal s deťmi! ...hmmmm...tak zmena (hovorím si)...aspoň sa vyspím...a pritúlila som sa ku guči tiel...moja milovaná rodinka♥

    Lenže hoci bolo telo unavené, mozog akoby stále pracoval...donútil ma vstať, spraviť si čaj ...a teraz čo?...byt je uprataný, obľubenú knihu som si zabudla u kámošky....budím manžela (na dvakrát) nech si ide zahrať scrabble ale márna snaha- spí 🙂....

    ...a tak ma táto kombinácia tréningom zmoreného tela a okysličeného mozgu donútila nezmyselne prepínať telku do štvrť na jednu.

    Na záver  môžem teda povedať, že verím v silu kyslíka a ďakujem #konik_testuje za možnosť zapojiť sa do #test_oxywater ...teraz už viem ako, kedy a prečo môžem Oxywater piť ...a že to nemusím preháňať🙂

     Hlavne ..Na zdravie 🙂

    Katka

    Žienky, prosím, máte niekto tieto kolobežky z Lidla? Aké sú? Ako sa ovládajú? (najmä tá dvojkolesová😀)...sú detičky spokojné? Za recenziu pošlem ♥, vďakaaa

    (2 fotky)

    ♥s bolesťou rastie aj láska♥...trošku predčasne, ale skláňam sa pred všetkými MATKAMI ! Obdivujem vás za všetko čím ste si museli prejsť, aby ste darovali život- dali kus seba♥♥...aj seba obdivujem, že som to dvakrat zvládla 😀....ale najviac moju MAMIČKU. @2rybka2 lúbim ťa a prajem všetkým hlavne pohodu a lásku na tento víkend- ku Dňu matiek ♥

    ...aj tato je dobrááááá 🙂....kto chce ♥ dozvie sa viac tu #medzinarodny_den_tanca 😀

    Neskutocne ma pobavilo 7 lekcii pre život z filmu Kung-Fu Panda 😀...samozrejme v dobrom🙂...je fajn najst aj v dnesnych casoch rozpravky, ktore dokazu nielen pobavit ale aj poučiť!! Dakujem #o2_soda ze pre nas -matky- tieto uzitocne informacie zbierate tu: https://i.modrykonik.sk/matky_O2 a dakujem @lilivka , že nas vecne zaneprazdnene (aj ked vacsinou hlupostami😀) na to upozornuješ ♥
    PS- pripájam moju oblubenu tanečnu pozu kedze dnes mame ten sviatoook 😀😀

    katkamario
    26. apr 2016    Čítané 77x

    Chutné testovanie s Jack N´Jill 🙂

    Tak prišiel deň D a dočkali sme sa aj my- teda moje deti- zaujímavého a chutného testovania produktov od Jack N'Jill, určených na starostlivosť o ústnu hygienu. 

    V jeden pekný slnečný deň dorazil aj ku nám zaujímavý ale hlavne krásne zabalený balíček.

    "Mamííí, už plišiel zajačíííík, pozli aky klásny balík....môžem ho lozbaliť??"...kričala malá Kačenka

    ...ale čo to?..."Mamiii? Čo to? Veď tam je len ďalšia klasna klabička 🙂)"

    Ale keď sme sa konečne dostali ku koncu rozbaľovanie a otvárania, čakalo nás úžasné prekvapenie- kompletná výbavička na starostlivosť o detské zúbky ♥

    ...a tak sme spolu s Kačenkou začali skúmať čo všetko sme podostávali:

    milunký recyklovateľný pohárik, veeeeľmi chutnú čučoriedkovú zubnú pastu, zubnú kefku s roztomilým zajkom, krásne a zaujímavé brožúrky, veľmi milé prianie, užitočné vrecúško, krásnu krabicu (už je domovom rôznych hračiek🙂) ale ako som aj očakávala, najviac sme sa tešili na "silikónové čudo", ktoré dostala Katka na umývanie svojich ešte mliečnych zúbkov.

    ...a tak sme začali testovať!

    Katka svoje silikónové čudo (kefka plná mäkkých silikónových štetiniek, s ktorou si dieťatko aj samo úplne ľahúčko umyje horné aj spodné zúbky naraz) nechcela prvá dni ani z rúk pustiť. Veľmi ju bavilo čistiť si zúbky po každom jedle (aj pití🙂) dokonca som si všimla, že ho výborne využila aj ako náhradu za cumlík od ktorého sa práve odúčame🙂)

    Majko dostal BIO zubnú kefku so zajačikom, ktorý sa mu veľmi páčil. Najprv síce mrnčal, že je malinká do ruky a že aj on chce "inú"- silikónovú ako má sestra, ale keď som mu povedala, že rúčka jeho kefky je vyrobená z kukuričného škrobu, získala na dôležitosti! Prišli dni kedy si aj vymieňali svoje náradie na čistenie zúbkov- vraj aby všetko dobre otestovali. 

    Zubná pasta- v našom prípade čučoriedková- je kapitola sama o sebe....kľudne ju môžme volať Pani zubná pasta. Nádherne čučoriedkovo vonia a ešte úžasnejšie chutí🙂  Ako syn povedal: "...cítiť z nej prírodu mami!" Už samotná chuť tejto pasty nasvedčuje tomu, že v nej nie sú žiadne umeliny ani pridané farbivá či konzervanty, že je plná

    prírodných zložiek a teda absolútne bezpečná.

    Pohárik (škoda, že iba jeden🙂)) ma prekvapil. Je trochu ťažší ako tie plastové, ktoré sme používali do teraz, ale výborne sa drží aj v malých detských rúčkach, nešmýka sa ani keď je plný a čo je najlepšie- vydržal niekoľko našich crash testov- môžem prehlásiť žeje velice odolný🙂)

    Všetko sme teda spoločne testovali (áno, zapájala som sa aj ja)....ráno, na obed, večer....ba niekedy aj medzitým...

    ...až "do zbláznenia" 🙂)

    A takto vyzerajú produkty od Jack N´Jill po týždni testovania:

    -pohárik je stále krásny, neošúchaný a hlavne čistý aj napriek tomu, že bol vkuse niečim naplnený....odstátou vodičkou, ktorá nás čakala na ráno, šampónovou zmesou pre bábiku, čajíkom a dokonca aj džúsom🙂

    -silikónové čudo si drži svoj tvar aj napriek rôznym umývacím spôsobom oboch mojích detí....mám pocit, že tento skvelý výrobok je nezničiteľný!!

    -krásna zajačikovská kefka to nevydržala a jej štetinky sa dobrovoľne poddali....to je asi jediné, čo ma mrzí :( (ale rovnako ako pri iných zubných kefkách som to očakávala)

    - no a vrecúško nemám 🙂....Kačenka si ho nechala v škôlke na svoje "drobnosti"!

    Ak to mám zhrnúť- rozhodne odporúčam výrobky od Jack N´Jill do každej rodiny!

    Všetky ich výrobky, balenia výrobkov a dokonca aj propagačný material sú recyklovateľné, prírodné a bezpečné.

    My sami sa chystáme doobjednať si aj ostatné skvelé príchute ich zubných pást, samozrejme ešte jeden pohárik a pravdepodobne podľahneme aj krásnym elektrickým kefkám s melódiou 🙂 (to ale až za odmenu na konci školského roka)

    Vlastne mi chýba v ich ponuke už len nejaká krásna a chutná zubná niť!

    Ďakujeme #konik_testuje aj spoločnosti Jack N´Jill za možnosť zapojiť sa do #test_jacknjill  a "ochutnať" tieto skvelé výrobky

    Katka, Mário a Katka ♥

    Takmer som skoro zabudla, ze bolo MDŽ, keby som nenašla peknu sutaž v tejto skupinke https://www.modrykonik.sk/group/7360/ 🙂 nuž teda pridam sa aj ja: #samsung_sutaz_marec ...tohtorocne MDŽ som nejako "preletela"...bola som s malou v nemocnici na vyber mandlí, ale večer, ked sme sa uz vratili domov a vsetko bolo v poriadku- potešil ma syn krááásnym srdiečkom a Kačenka namalovala obrazok😀

    katkamario
    7. mar 2016    Čítané 157x

    Konečná, ja vystupujem🙂...ale vy baby nasadajteee!

    Príde mi to, ako by Modrý koník bola jedna krásna krajina- Koníkovo🙂

    ...premávajú tu vláčiky, z ktorých každý má logo iného prepravcu  a riadi ho iná mamička- ambasádorka. Sama sa môžeš rozhodnúť do ktorého nasadneš- či už zo skúseností, zo zvedavosti alebo za jasným cieľom. Môžeš v tom vláčiku sedieť a nasávať jeho pozitívnu energiu, využívať dôležité informácie, ktoré sa v ňom dozvieš, zabávať sa, súťažiť...ale môžeš ho aj riadiť a spoločne so skúsenými ľuďmi daného prepravcu vytvárať príjemné a užitočné prostredie pre ostatných.

    Môj vláčik bol UNIQA 🙂...pol roka som vytvárala jeho trasu spoločne s geniálnymi žienkami z tejto poisťovne. Nepremávali sme všetkými stanicami a možno ani nie každý deň...avšak každý kto chcel, vedel,  kde nás nájde. Pripravovali sme pre vás zaujímavé informácie z oblasti poistenia, kládli dôraz na prevenciu, súťažili, diskutovali spolu vo Fóre o dôležitých témach a odpovedali na otázky a problémy, s ktorými ste potrebovali poradiť. 

    Bolo fajn byť toho súčasťou, nabrať nové skúsenosti, doplniť si vedomosti, a preto chcem POĎAKOVAŤ:

    - Vivimu ( @gradan ) , že vytvára trate pre tieto vláčiky, pomáha im rozbehnúť sa a vie ich usmerniť

    -milým a otvoreným žienkam z poisťovne UNIQA, že mi dali príležitosť a pomáhali mi

    -vám všetkým, ktoré ste sa so mnou viezli 🙂

    a samozrejme!!!

    ...celej rodine úžasných ambasádoriek @1mirka1, @tinka.binka, @barbs24, @katarinka26, @kapokapo, @tessina87, @zumik27, @minimidimaxi, @vivian27, @jajkakk, @tinka_14, @minuskad, @xarra246, @lilivka, @apacheee, @zuzmenda, @katkamario, @imartie, @kami1984, @mgfox, @5draci, @mickazebra, @dominika_c, @zenulkaaa, @rybkamyska

    ...baby ĎAKUJEM, každá z vás mi niečo dala- rady, kamarátstva, príklady, skúsenosti, pobavenia,  vzory, tipy, útechu, úsmev, pobavenie... a kadečo iné🙂

    Tak, môj vláčik už prešiel svoju cestu a zanechal vám dôležité informácie vo svojej stanici- skupine.

    Konečná... z tohto vláčika teda vystupujem.

    Ale sú tu také, z ktorých rozhodne nevystúpim! Práve naopak- do mnohých ešte nastúpim a už teraz sa teším na nové ambasádorky a cesty, na ktoré sa s nimi vydám...🙂

    Preto mamičky, ak náhodou premýšľate ako a či sa vôbec stať súčasťou týchto Koníkovských železníc, mám pre vás tip- do toho, nasadajteeee!!

    Katka

    Tak čo, chystáte sa do Jasnej? Pre všetkých fanúšikov Veroniky je pripraviený FAN stánok "GO ZUZU".
    Nájdete v ňom jej medaily, dresy, prvé lyže, videá, suveníry k preteku Svetového pohára v Jasnej, ale aj omnoho viac 🙂
    http://www.uniqa.sk/home/03_spolocnost/zsvetovy...

    🙂 už povzbudzujú aj televízne tváre, športovci a dokonca aj skvelí Kandráčovci.
    Poznáš aj ty slová piesne?? (ak nie- tu ich nájdeš: http://www.uniqa.sk/home/03_spolocnost/zgo_zuzu/ 🙂)... a potom šup- volať do Fun-radia, zaspievať svoju verziu #go_zuzu a prilba s podpisom Veroniky je vo vreckuuu...teda na hlave 😀

    Dobre ranko babule🙂
    ...aj moje ambasadorovanie sa uz blizi ku koncu...rozhodla som sa obdarovat vas srdieckami- teda najma tie, co sledujete moje prispevky vedeli_ste 😀 (verim, ze vam priniesli zaujimave a potrebne informacie)....spomeniete si na nejaky?? Ak ano a napisete mi na ktory- prosim ale vo vlastnom blogu s oznacenim #uz_viem_dakujem ...ja si vas tak najdem a odmenim 10 ♥♥♥ 🙂
    Pekny den

    To je milé 🙂... naša ZUZU dostala vraj darček od fanúšika priamo na svahu 🙂 ...kto uhádne čo to bolo?? #za_srdiecko

    Hladá sa ďalší fanúšik Veroniky Zuzulovej!!🙂...potrebuješ novú prilbu na svah, alebo zbieraš zaujímavé predmety ako je napr. krásna lyžiarská prilba podpísaná našou úžasnou reprezentantkou v slalome ?
    Zaregistruj sa na Fun Radio http://www.funradio.sk/clanok/32529-hlada-sa-na... a ukáž svoj povzbudzovací talent 😀..verím, že sa šťastie usmeje aj na niektorú z nás♥♥🙂

    Poznáte už tento nový hit ? 🙂
    Pridajte sa aj vy k fanúšikom Veroniky Zuzulovej a povzbudzujte ju s nami s hymnou GO ZUZU!!!.
    ...a kto sa chystá aj do Jasnej? ♥♥

    Pýtam sa kámošky, či už vybehneme cez jarné prázdniny všetci spolu s krpcami do prírody... oddýchnuť si do nejakého dobrého penziónu s welnesom. A ona mi že: "čo chceš aby im tam z toho narobili kôlničku?"🙂...ale myslím, že tento rok to už "dáme" a mimochodom- #vedeli_ste , že ak vaše dieťa alebo aj vy napríklad rozbijete zrkadlo v hoteli počas dovolenky (a to platí aj v zahraničí🙂) a budú od vás požadovať náhradu, môže byť škoda preplatená cez poistenie zariadenia domácnosti od UNIQA ?
    Tak už len vymyslieť deťom program nech sa radšej nenudia 😀
    ...a kam sa chystáte vy?♥

    Jarné prázdniny🙂🙂...kde ste boli?...alebo kam sa chystáte?? ♥♥

    ufff🙂 a to čo taká záplava srdiečok?...kto to boool?😀...ale OK, tak ja prepošlem...každej, ktorá mi napíše kolko srdiečok vidí na obrázku 😀😀

    11. február- SVETOVÝ DEŇ CHORÝCH ...každoročne sa slávi od roku 1992, kedy ho ustanovil pápež Ján Pavol II. 🙂 Tento deň je venovaný nevyliečiteľne chorým ľuďom na celom svete. Cieľom je vytváranie podmienok pre chorých, aby mohli znášať nevyliečiteľné choroby a čeliť smrti v dôstojných podmienkach.
    Prajem si, aby sa počty chorých ľudí stále znižovali, aby sa našli spôsoby ako pomáhať a liečiť aj to doposiaľ nevyliečiteľné....a aby každý z nás mal dostatok síl a lásky♥♥♥

    ♥ vaše telo vám v ceste nestojí...to je len vaša mysel♥

    Pekné ránko žienky🙂
    ...tento týždeň začneme hneď rozdávaním ♥♥ ...zaujíma ma- ak by ste mali tú možnosť (a možno aj máte 😀)- čo by ste dnes chceli robiť?...alebo kde by ste chceli byť?...a s kým🙂? ♥

    Rozbili vám čelné sklo kamienkom?
    Prasknutie čelného skla vďaka odstrelenému kamienku býva najčastejšou škodovou udalosťou hlavne v zime. Ak máme uzatvorené havarijné poistenie- je to vyriešené🙂, ale kuk sem: http://www.uniqa.sk/home/produkty/auto/iPZP.php 🙂 ... #vedeli_ste , že pri PZP od UNIQA stačí mať pripoistené čelné sklo a škodu nám uhradia na základe faktúry za opravu?
    Užitočné🙂...čo vy na to? ♥

    Všetko najlepšie mojim milovaným dvom Máriom♥♥♥...a samozrejme aj ostatným Máriom, Sárkam a Drahomírkam🙂🙂

    🙂

    Ja som z nich normálne hotová🙂....včera sa mi teda nedalo pozerat, lebo malá "mala svoj den", ale uz začínam kuť plány- ako a kam do Jasnej?😀
    http://www.ta3.com/clanok/1076391/velez-zuzulov...

    K čomu mi kto? srdiečkom blahoželá??🙂...dakujeeeem😀

    Ahoj mamičky- cestovateľky 🙂 #vedeli_ste , že služby za ktoré doma neplatíme, nemusia byť bezplatné aj v inom štáte? Preto aj keď disponujeme európskym preukazom zdravotného poistenia, nemusí nám pri nutnom ošetrení v zahraničí postačovať. Tento preukaz nezaručuje všetky bezplatné lekárske služby, keďže tie sa v jednotlivých krajinách líšia. Taktiež nepokrýva súkromnú zdravotnú starostlivosť alebo ďalšie náklady ako je spätný let do domovskej krajiny, či náhradu ukradnutého majetku. Preto sa odporúča uzavrieť cestovné poistenie.
    Ako riešite vy svoje zabezpečenie na cestách?
    #za_srdiecko 🙂

    Hurraaaa... krásne vitazstvo Veroniky v dalsom kole Svetoveho pohara v Rakuskuuuu......a dokonca v oboch kolách!🙂...to bola radooost🙂..kto kukal??

    Krásny úspech- Veronika tretia na Svetovom pohári v slalome...supeeeer!
    Na tak malý štát sme geniálne perfektný!!😀....vid aj Petko Sagan, vsak? ...neviem ako vy, ale mna vzdy neskutocne teší, ked sa "našim" darí 😀 😀