icon
1 / 1
avatar

Aj ja som včera robila, je výborný 👌

Odpovedz
21. jún 2021
avatar

možem poprosiť recept?

Odpovedz
21. jún 2021
avatar

Aj ja som dnes robila z troch dávok. Plus džem a dreň a aj nejaké celé sme nechali

Odpovedz
21. jún 2021
avatar
Odpovedz
21. jún 2021
avatar

Mozem poprosit recept?

Odpovedz
21. jún 2021
avatar

Poprosim recept

Odpovedz
21. jún 2021
avatar

Môžem poprosiť recept?

Odpovedz
21. jún 2021
avatar

Tak aj ja poprosim tecept.

Odpovedz
21. jún 2021
avatar
Odpovedz
21. jún 2021
avatar
Odpovedz
21. jún 2021
avatar

🍓🍓🍓

Odpovedz
21. jún 2021
avatar

Vyzera fantasticky

Odpovedz
21. jún 2021
avatar
23donca
autor

@julllien
@kaja01
@nika143
@bublinka28
@petrao2
@julllien
Ja som to robila od oka a podľa chuti 😄 Cca 850g jahôd, očistíme, nasypeme do hrnca, zalejeme cca litrom vody. (Aby boli jahody zaliate)Pridáme 3-4 lyžičky kyseliny citronovej. Zahrejeme, cca 2-3 min a rozmixujeme ponorným mixérom. Vznikne nám pena navrchu, ktorú treba dať preč. Potom už len pridáme cca 850g hnedého cukru. miešame kým sa cukor nerozpustí (nevaríme!) a nalievame do vysterilizovanych fliaš. Samozrejme treba ochutnávať, ja som to robila od oka. Záleží od vás či chcete trošku kyslejšie alebo sladší. Robila som aj druhú dávku a namiesto cukru som použila med 🥰 určite stojí za vyskúšanie, veľmi príjemná limča na leto, keď si do džbánu potom ešte pridáte mätu a ľad.

Odpovedz
22. jún 2021