Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dievcata, nejaku stranku na online filmy? Dakujem.

    Dievcata, prosim Vas, plynie mesacna vypovedna doba aj pri praci na dohodu? Ide o minibrigadu za 20 eur mesacne. Pracovala som tam od oktobra 2020. Cize ani nie rok. Dakujem pekne.

    Dievcata, mam taku minibrigadku od oktobra, na dohodu, popri hlavnom zamestnani, ale idem dat vypoved. Neoplati sa mi pre 20 eciek mesacne nervacit. Mozem hned aj poziadat o potvrdenie o zdanitelnych prijmoch, ci musim cakat nanho do konca roka? Rada by som to mala hned, nech mam papiere v poriadku.

    Dievcata, ako si zrusim predplatne na netflixe? Nejak sa tam neviem vysomarit. Dakujem pekne

    Poradte prosim nejake dobre kriminalky. Dakujem.

    Ak nahodou niekto chce zlavu 50 eur v tempo kondela, pri nakupe za 400 eur, nech sa paci. Ja nevyuzijem.

    Dievcata, ostala mi jedna hera. Mozem ju pouzit na salkovy maslovy krem? Uvarene salko sa ma vyslahat s maslom. Moze byt aj hera? Nepokazi chut? Zaruku ma do maja, tak by som ju chcela takto spotrebovat

    Dievcata, biele zatemnovacie zavesy, ktore su nepriehladne, pekne, a zaroven nie predrazene, neporadite pls? Chcela som z dekorie ale cena takmer 300 eur za 2 zavesy je trochu privela. :D Dakujem pekne

    danielinaa
    Správa bola zmenená    17. mar 2021    

    Ceske Prostřeno dnes. Skapala som.

    Takze sisu dali na rok ako spevacku na lod. Skoda, bez nej oteckovia nebudu ono. Aj ked chapem ze ked je tehu, nemoze hrat, ale aj tak mi bude chybat. :(

    Dievcata, uctovnicky, prosim o miniradu. Mam taku minibrigadku od novembra 2020, popri hlavnom zamestnani, 19,10 eur mesacne. Predvcerom mi prislo toto potvrdenie o zdanitelnych prijmoch. . . Ked to odovzdam na personalnom vo svojom hlavnom zamestnani, aby mi to dolozili k danovu priznaniu, mam tam este nieco vpisovat v bode 14 ? Logika mi vravi, ze nie, ale clovek nikdy nevie.. Deti nemam, som slobodna. Nezdanitelnu ciastku mam uplatnenu vo svojom hlavnom zamestnani. Takze predpokladam spravne ze nic nevpisovat? Dakujem pekne, odmenim srdieckami.

    Dievcata, poculi ste nieco o tom, ze do ĺangosoveho cesta nastruhany vareny zemiak? Ja nikdy veru, ale vcera mi vraveli rodicia, ze kedysi sa to tak robilo. Tak neviem, neviem si to predstavit.

    Dievcata, Stara Bystrica, Lodno, Kysucky Lieskovec. Da sa tade prejst na bicykli, samozrejme na jar, ze pojdem zo Starej Bystrice, do Lodna a tadial a Kysucky Lieskovec? Ukazuje nejaky lesnu cestu a potom sa nadpaja na hlavnu. Ci je to moc narocne a ist radsej na bike dookola, cez Zborov, Krasno, Dunajov? Och, uz aby skoncila zima a mohla som bicyklovat.