2marianna25
16. dec 2010

Strasne co ktomu viac povedat ???? :( :(

BRATISLAVA/VARŠAVA – Alkoholickí rekordéri zvyknú z času na čas prekvapiť, čo však predviedla tehotná žena v Poľsku prekonalo naozaj všetkých. Opitá Maria Sz. (31) rodila so 4,1 promile alkoholu v krvi! Dieťa sa narodilo dokonca s 4,27 promile! Na svet prišlo v 30. týždni tehotenstva v ťažkom stave. 
Dieťa, ktoré úrady bližšie neidentifikovali, sa narodilo ešte koncom júla v gdyňskej nemocnici a o spitej rodičke lekári okamžite informovali prokuratúru. „Taká koncetrácia alkoholu v krvi mala za následok ťažkú otravu alkoholom,“ konštatovala hovorkyňa prokuratúry Grażyna Wawryniuk. Hladinu alkoholu pritom označila za smrteľnú aj pre priemerného dospelého človeka. „Život novorodenca bol bezprostredne ohrozený,“ dodala. 
Šokujúci pôrod sa skončí pred súdom, matku vinia z ohrozenia zdravia a života dieťaťa. V priebehu vyšetrovania naviac vyšlo najavo, že v roku 2007 Maria použila sfalšované potvrdenie o zamestnaní, len aby získala mobilný telefón. Hrozí jej tak až osem rokov vo väzení. Informoval o tom poľský portál tvn24.pl.

to je sila. Niektore zeny nemozu mat deti a niektore si zas nevazia ked ich mat mozu a dokonca ked ich cakaju

16. dec 2010

@janulka2631 no strasne az mi prislo nevolno :(

16. dec 2010

k tomu sa ozaj neda nic povedat je to hrozne a najsmutnejsie je ze takato to dieta moze mat a nevazi si to a taka co by chcela a starala by sa o to z laskou uz od tej malej fazulky tak taka nemoze hroza

16. dec 2010
16. dec 2010

To nieje matka,to je netvor....Viac sa k tomu ani neda povedať!!!! ☹

16. dec 2010

takáto ženská si nezaslúži titul Matka!!!! nech ide do prdele! ☹

17. dec 2010

@mishuu hm to mas pravdu jednemu nexapem Kde Pan bozko nexal oci ked umozni mat dieta takej matke a velka skoda je ze je ix viac nez jedna :( a tak najviac trpia deti tak ako vzdy....

17. dec 2010

Začni písať komentár...

Odošli