2veronka7
17. dec 2019
313 

Adventný kalendár - "Začnime od seba" 17. december

Ale ten čas nejako beží. Na adventnom venci nám svietia uz tri sviečky a Vianoce sú už veru za dverami. Krátky čas prípravy tento rok. Iba tri plné týždne.

Dnes spomaľme na chvíľku čas pri knihe. Nájdime si dnes chvíľku a čosi si prečítajme aspoň kúsok. 

Možno sa podlhšom čase opäť do niečoho pustíš a v čítaní môžeš pokračovať ďalšie dni. Komu už dlhšie stojí na polici neotvorená Biblia, vezmi ju dnes do rúk a aspoň kúsok si prečítaj. Šikovné čítanie sú Žalmy, Kniha múdrostí, Prísloví... stačí jedna stať, jeden žalm... A pre mňa veľmi pekné a povzbudzujúce čítanie sú Listy sv. Pavla... 🙂

Dobrá kniha je tiež dobrým prostriedkom. K nášmu rastu, k relaxu, k povzbudeniu a rozširuje slovnú zásobu 🙂 A povzbuďme v čítaní aj naše deti. Dnes to veľmi veľmi chýba a je to cítiť. 

Čítajme si spolu. Je to tiež možnosť ako plnohodnotne stráviť spoločný čas s našimi deťmi.

#obycajnamama #zacnimeodseba

Aspon nieco adventne u nas:citame si vsetci spolu od Ann Voskamp Odkryvanie najvacsieho daru a tvorime tak Jesseho strom ako pripravu na vianoce. A detom sa to paci.

17. dec 2019

@vladkulienka knihu mame tiez, ale nie sme kazdy den poctivi v citani... :( Budeme sa k vynechanym vracat asi aj po sviatkoch

17. dec 2019

@2veronka7 ani my necitame poctivo kazdy den, asi 3dni sme vynechali, ale potom sme to dobehlu a docitali v nasledujuci den... Tak mame vsetky nalepky zatial.

17. dec 2019

Začni písať komentár...

Odošli