5 / 12
    VLÁKNINA 24e na mesiac obsahuje 30 dávok pozostáva zo zmesi 4 druhov vlákniny, ktorá ponúka vhodný spôsob, ako si obohatiť diétu o prísun vlákniny navyše. Môžete nasypať na už vopred nachystané jedlo, zmiešať s našim úžasným FOREVER ALOE GELOM
    31ma
    autor

    Forever Fiber je produkt zdravej výživy, ktorého unikátne zloženie tvorí patentovaná zmes rýchlo rozpustnej vlákniny. Vláknina v potravinách je pre náš organizmus prirodzená a potrebná látka, ktorá napomáha optimálnej funkcii metabolizmu. Existuje viacero druhov vlákniny, okrem iného napríklad vláknina z rastliny psyllium, alebo jablčná vláknina vo forme jablčných otrúb a šupiek.

    Produkt Forever Fiber je v podstate vláknina v prášku a navyš

    e v koncentrovanej forme (5 gramov v jednej dávke).

    V čom je vlastne vláknina obsiahnutá? Nerozpustná vláknina sa nachádza v listovej zelenine, v šupkách ovocia, v rôznych druhoch orechov, semienkach, fazuliach a predovšetkým v plevách zŕn – resp. v obilninách a už v tejto jednoduchej a neupravenej forme pomáha regulovať trávenie a správne vyprázdňovanie.

    Rozpustná vláknina sa nachádza napríklad v dužine ovocia a má gélovú konzistenciu, ktorá zlepšuje stolicu, pretože zvyšuje veľkosť jej objemu v hrubom čreve. Okrem toho má ďalšiu radu priaznivých účinkov:

    Spomaľuje uvoľňovanie cukru obsiahnutého v strave, čím značne redukuje možné riziko vzniku cukrovky
    Podporuje pocit plnosti, čím pomáha regulovať apetít a kalorický príjem
    Pomáha v odstraňovaní toxínov a odpadových látok z tela
    Jej pravidelný príjem v doporučených denných dávkach podporuje funkciu imunitného systému
    Zlepšuje absorpciu živín so skonzumovanej potravy
    Pôsobí ako prevencia proti žalúdočným vredom
    Redukuje cholesterol, čím znižuje riziko vzniku kardiovaskulárnych ochorení
    Môže zabrániť v tvorbe žlčových kameňov
    Podporuje udržanie homeostázy črevnej mikroflóry

    Forever Fiber ponúka svojim komplexným zložením štyroch druhov nerozpustnej vlákniny uľahčenie prísunu dennej doporučenej dávky vlákniny. Pri pravidelnom užívaní napomáha celkovej revitalizácii organizmu prostredníctvom doplnenia dôležitých živín obsiahnutých v strave. V každom vrecku (balenie ich obsahuje 30) sa nachádza množstvo vlákniny, ktoré je porovnateľné s obsahom ½ šálky hnedej ryže, prípadne 2 krajcov celozrnného chleba – avšak v čistej forme, bez nadbytočných kalórií!

    Produkt Forever Fiber je nutné zapiť dostatočne veľkým množstvom vody a vlákninu odporúčame užívať s aspoň 30 minútovým odstupom od iných výživových doplnkov, nakoľko by mohla ovplyvniť ich správnu absorpciu.

    1. jún 2016