7 / 12
    FOREVER THERM prírodná barlička k vytúženej hmotnosti a postave 37,03e 60 tabliet na 2 mesiace v spojení so zdravou diétou a pravidelným cvičením pomáha urýchliť ubúdanie hmotnosti a vy tak môžte rýchlejšie vidieť výsledky a dôsiahnuť vytúžené krivky
    31ma
    autor

    Forever Therm je výživový doplnok obsahujúci silnú podpornú formulu, ktorá pomáha podporiť hladinu Vašej energie, optimalizuje rozloženie síl, pomáha naštartovať metabolizmus, čím pomáha na ceste k rýchlejšiemu úbytku hmotnosti. Tento začiatok úbytku hmotnosti býva často veľmi ťažký a vo veľkej časti prípadov sa chudnutie skončí v tejto fáze.

    Forever Therm je navrhnutý tak, aby podporoval to, čo sme my začali – aby pomohol splniť naše túžby a snahy schudnúť. Vďaka neopakovateľnej a unikátnej kombinácii rastlinných extraktov, vitamínov a živín Vám Forever Therm pomôže dosiahnuť Vašu očakávanú váhu. Podporí metabolizmus a tým maximalizuje a zrýchli naše úsilie.

    Extrakt zo zeleného čaju – ktorý je známy tým, že podporuje a poskytuje metabolickú a antioxidačnú podporu účinných olyfenolových zlúčenín (katechíny), ktorých účinky podporujú termogenézu. V termogenéze ide o spaľovanie tuku pre tvorbu energie v bunkách v našom tele.

    Forever Therm poskytuje aj rôzne iné živiny ako prírodné alkaloidy z extraktov, predovšetkým zo semien guarany (niečo podobné ako kofeín), ktoré zvyšujú hladinu energie počas nášho cvičenia, dokonca aj počas ťažkého dňa.

    Extrakt zo zelených kávových zŕn poskytuje výnimočné zlúčeniny – chlorogénové zlúčeniny, ktoré nájdeme vo veľkom množstve pražených kávových zŕn. Aktívne zložky nachádzajúce sa v kávových zrnách preukázateľne pomáhajú pri absorpcii glukózy – môžu podporiť hladiny cukru v krvi – vyrovnať na normálnu hodnotu. Dokonca môžu pomôcť kontrolovať náhlu túžbu po jedle a aj prudké poklesy energie.

    Zloženie Forever Therm:

    vitamín B1
    vitamín B2
    vitamín B6
    vitamín C
    sacharidy
    bielkovin
    nenasýtené mastné kyseliny
    a iné

    Zelený čaj sa používal už dávno v tradičnej medicíne, pretože pri vojom spracovaní prešiel minimálnou oxidáciou. Zelený čaj je veľmi obľúbený. Antioxidanty v zelenom čaji môžu pomôcť pri prevencii a znížení ťažkostí pri artritíde.

    Zelený čaj má povzbudzujúce účinky, pretože obsahuje kofeín. Ten sa v čaji nazýva teín. V čaji je menej kofeínu ako v káve, ale kofeín z čaju je pre náš organizmus prospešnejší, pretože látky, ktoré sú obsiahnuté v čaji umožňujú rozložiť povzbudzujúci účinok kofeínu na dlhšiu dobu. Kofeín z kávy pôsobí na organizmus veľmi nárazovo.

    Tehotné a dojčiace ženy by mali obmedziť pitie čaju kvôli obsahu kofeínu na dve šálky denne.

    Antioxidanty sú pre naše zdravie veľmi dôležité, pretože vedia zbaviť telo voľných radikálov, ktoré sa hromadia v tele postupne vďaka nevhodnej strave, fajčeniu, nezdravému životnému štýlu a pod. Tieto negatívne spojky nášho každodenného života nám môžu spôsobiť rýchle starnutie organizmu a môžu nám dopomôcť k rôznym chorobám.

    Pokiaľ chceme využiť všetky dary, ktoré nám dáva zelený čaj je potrebné ho piť pravidelne, najlepšie každý deň. Je potrebné ho piť v množstve asi jeden liter na deň. V lete si tento čaj môžeme pripraviť a dať vychladiť, čím získame osviežujúci a povzbudivý ľadový čaj.

    Čaj je charakteristický aj tým, že pomáha pri redukcii hmotnosti, a ak chcete podporiť svoj organizmus aj takýmto spôsobom, no nemáte veľa času na kvalitný čaj, môžete zaručene používať produkt Forever Therm, ktorý Vám všetky tieto potrebné živiny poskytne.

    Dávkovanie: Tento produkt nie je určený na diagnostikovanie a liečbu. Extrakt obsahuje látku kofeín. Je potrebné konzultovať užívanie produktu so svojím lekárom.

    Obsah balenia: 60 tabliet

    1. jún 2016