icon
138 / 241
Torta 48:Mramorový korpus, parížska šlahačka, banány, višne
avatar

Tortu potieras ganazou uz na tomto podnose?

Odpovedz
1. júl 2015
avatar
abriela
autor

@maggie37 ano. Na podnose je papier a priesvitna folia. Takze cokoladu co mi nakvapka okolo len zotriem, alebo mozes este podlozit okolo torty papier na pecenie a potom ho len vytiahnes. To robim pri zlatych podlozkach - podnosoch.

Odpovedz
1. júl 2015
avatar

@abriela dakujem urobim teda tak

Odpovedz
1. júl 2015
avatar
abriela
autor

tato nie je otacana, a hladim plastovou stierkou. Niekto pouziva pravitko.

Odpovedz
1. júl 2015
avatar

@abriela skusim to raz otocit a uvidin, nasla som super video na yt, len mi treba nejake veci dokupit k tomu 🙂 veru pravitko je super vec

Odpovedz
1. júl 2015
avatar
abriela
autor

@maggie37 a co take? Podla mna otocny stojan je ta najpotrebnejsia vec 😀

Odpovedz
1. júl 2015
avatar

@abriela to nemam, ani malicku vodovahu, ani pravouhle pravitko 🙂

Odpovedz
1. júl 2015
avatar
abriela
autor

@maggie37 ani ja 🙂. Som zvedava na vysledok. Drzim palce

Odpovedz
2. júl 2015