Torta 53: Čokoládový korpus, tvarohovo šľahačkova plnka a jablkovo-višnový frutafil /4kg-26/ Ganache
abriela
autor@dida456 robim si ho doma. Recept je v druhom albume. Tu som robila tak, ze som si dala varit 2 jablka do stavz stavy z jahod. V troske stavy, vody som rozrobila 1 praskový puding. Pridala k jablkovým kuskom a uvarila. Do tepleho som vmiesala nakrajane jahody Obcas ich davam na vrch na plnku. Pridas este podla chuti cukor
Odpovedz
26. máj 2015
super nápady🙂 niekedy som korpusy kropila kompótovou šťavou alebo sirupom, ak som dala viac, korpus bol dosť namočený, az to nebolo dobre. Nemám sa aj v tomto prípade toho obávať, ze mi to ovocie ešte pustí šťavu, takisto aj frutafil presiahne do torty a bude to moc mokré??
Odpovedz
27. máj 2015

frutafil kde nakupuješ?