icon
1 / 125
1.Kakaový korpus, kávova plnka s mascarpone, čokoládová ganaž (22-2,6)
avatar

Nadherna 🙂 je niekde prosim navod ako sa robi ta stuha na vrchu torty?

Odpovedz
8. jan 2017
avatar
abriela
autor

@jannkam dakujem. Nerobila som podla navodu, ale ujo Google urcite poradi. Narezala som pasiky, povesala na rurku, nechala den vyschnut a potom ukladala do tvaru mašle.

Odpovedz
8. jan 2017
avatar

Googlila som par dni dozadu chcela som nieco podobne urobit na torticku ale nevygooglila som to 🙂 🙂 dakujem krasne za radu nabuduce poskusam zas 🙂 🙂

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

Jeeej dakujem kraaasne, ste zlata 🙂 tak toto mi velmi pomoze

Odpovedz
9. jan 2017
avatar
abriela
autor

@jannkam nech sa pri tvoreni dari. Masla vyzera jednoducho ale je to piplacka.

Odpovedz
9. jan 2017
avatar

Dakujem krasne. Ano, ako praca s potahovkou, aby to bolo pekne uhladene a drzalo tvar tak to zoberie viac casu ako upecenie korpusu a naplnenie torty. Ale za ten pocit z vysledku to stoji 🙂

Odpovedz
9. jan 2017