1 / 1

precitala som hned ked "vysla" na stranke FB Kupele Zelená Žaba. Aj my sme boli vtedy ked aj vy, tak som videla ako fotiš na kupalisku a dokonca sa vidm aj na tvojich fotkach 🙂 🙂
Ku kupalisku - pre mna top tu v okoli TN, hlavne co preferuju teplu vodu 🙂

autor

@malinke55 vážne ? A čo si sa neprihovorila ja som ta asi nevidela 🙈 Ono sa to zdá ale keď ma človek fotak v ruke tak ja ľudí Vôbec nevnímam 🙈 My len teplu vodu takze pre nás TN a okolie tiež TOP 😉☺️

12. júl 2017

My sme ešte s Matiaskom neboli na kúpalisku, ale chceme ísť niekam. A vďaka tvojej recenzii sme sa rozhodli ako prvé kúpalisko navštíviť Zelenú žabu 😊 síce to máme ďalej, snáď cestu prežijeme, keďže malý vie byť dosť mrzuty keď dlhšie sedí, ale vo vodičke sa mu urite páčiť bude 😊😘

12. júl 2017

prosim mohla by si dat este raz link na tvoj blog? dakujem 🙂

autor

@terkam123 naozaj ? Ako ďaleko to máte ? Verím že sa Vám bude páčiť a že prostredie Vám tu dlhšiu cestu vynahradí 😉☺️☺️❤️

@aadrika poslala som ti IP 😉

12. júl 2017

@acernas jeej, tam som chodila ako dieťa 😊 krásne spomienky. Môžem aj ja poprosiť link? Rada si prečítam, mohli by sme s drobcom oživiť spomienky 😊

12. júl 2017

@acernas 98km 🙈😳 možno nájdeme ubytko a pôjdeme na víkend 😊 to bude určite aj pre drobca lepšie, ako cestovať skoro celý deň 😊

autor

@terkam123 v Tepliciach majú krásne hotely aj penzióny určite skvelý nápad na víkendový pobyt 😉

12. júl 2017

@terkam123 v sobotu aj v nedelu je dokonca program v parku v Tepliciach, tak z kupka mozte skocit aj tam, cestou na kupalisko idete okolo parku, je to vlastne pri sebe. V parku je aj vela veci pre deti - ihrisko.a ubytko v Tepliciach najdes bez problemov - kedze ide o kupelne mesto plne navstevnikov.

12. júl 2017

my casto podhajska meder a dookola, rada mrknem aj nieco nove , nech vyskusame 👍😎

12. júl 2017

@malinke55 jeeej Ďakujem 😊 ubytko som už pozerala nejaké, lepšie to pozriem keď malý zaspí .. Len aby nebolo obsadené 🙈

12. júl 2017

@acernas lezali sme cely cas pri detskom...ale my sme prave prisli z velkeho bazena sa najest tam nad detskym, tak som ta videla v zapale fotenia z vrchu a ked sme sa vratili dole vy uz ste odchadzali asi naspat do VIP ( z fotiek usudzujem) 🙂

12. júl 2017

@acernas už sa nemôžem dočkať 😊 ak sa mi podarí Matiaska odfotit tak pošlem fotku 😊

@terkam123 budem rada 😉 ❤️

Komentár bol odstránený

Aj ja poprosim link dakujem
@acernas

12. júl 2017

aj ja poprosim link..dakujem pekne.

12. júl 2017

my sme tu z okolia a teplice su nase oblubene miestecko, kde sa da v tychto horucavach schladit 🙂 hlavne v parku...na ubytko odporucam Parkhotel na Baracke, maju bazen, hernu pre deticky aj vonku preliezky

12. júl 2017

@acernas tvoje recenzie vzdy citam velmi rada a o to viac ze mame skoro rovnako narodene dcerky😉sice ameriku asi nedame,pretoze ja mam akusi paniku z lietadla,ale paci sa mi ako vies pochvalit a vyzdvihnut danu vec,lebo v dnesnom uponahlanom svete na to vela ludi zabuda😉 zelenu zabu sa chystame navstivit,zaujala ma recenzia tak urcite sa tam vyberieme a mna by zaujimalo ako ste riesili papanie pre natalku🙂pekny den

@carrie4 Baracka ma bazen ? Super vedieť ďakujem za info 💙

autor

@ewittta161 ahojky . Ďakujem pekne za tvoj komentár si ma potešila 🙂 Na kupalisko sme prišli až o 14:00 takze Natalka mala doma obedík svoj čo sme jej pripravili doma . Potom na kúpalisku mala už len ovocie, výživku a kukuričné suchariky no a večeru zase doma štandardnú 😉Takze nič extra sme neriešili 🙂

12. júl 2017

@acernas dakujem za odpoved😉 presne aj my takto chodime ze mala sa napapa doma a potom uz len ovocie,piskotky atd. 😉

12. júl 2017

@acernas ano, vnutorny....super recenzia, citala som ju na fb 🙂... Nasim drobcom sa ta paci, oni su neni na tobogany, tak v pohode

12. júl 2017

Dáš aj mne link na teba prosím

12. júl 2017

@acernas aj ja poprosim link velka vdaka 🙂

12. júl 2017

@acernas aj mne link prosim 🙂

12. júl 2017

@acernas aj ja si prosim link

12. júl 2017

@acernas pls, aj mne link, som zvedava

12. júl 2017

Poprosím o link, chcem si porovnať dojmi

12. júl 2017

Super idem citat! Ideme aj tento rok na pobyt do TN Teplic lebo minuly sa nam velmi pacilo. Vtedy sme na kupko s malou nesli ale tento rok urcite ideme! Tento rok ideme skusit uz spominany Parkhotel na Baracke 😉

12. júl 2017

Posles aj mne link, prosim? Vdaka

@barbye užite si pobyt ❤️❤️❤️☀️

Mohla by som poprosiť link na blog? Ďakujem 🙂 🙂

13. júl 2017

@acernas super,to som veľmi zvedavá,môžem poprosiť link.

13. júl 2017