icon
1 / 1
avatar

čo sa týka diviny chlapi vedia ju oveľa lepšie pripraviť...my sa na nich nechytáme 👍

Odpovedz
12. nov 2017
avatar

vyzerá to skvele

Odpovedz
12. nov 2017
avatar

Tak tu sa pridam. Ako to pripravujete? Ja mam pol mraznicky diviny- jelenie, danielie, srncie a neviem, co s tym. Mam pred divinou respekt. Ako dlho to treba varit, respektive piect, aby bolo to maso bezpecne? Dakujem.

Odpovedz
12. nov 2017
avatar
adazdca
autor

Mäso vcelku otestované na oleji, potom dane na pekáčik, pridaná mrkva, cibuľa, zemiaky, podliate vývarom, soľ, korenie, nové korenie, bobkový.list a pieklo sa zakryté cca hodinu, bolo to mladé mäsko. Potom ešte podliate červeným vínom, pridaný cucoriedk. a brusnicovy lekvár, všetko rozmixované /koreniny vybraté predtym/ a prepasírovane...na záver dochutiť..soľ a pod.

Odpovedz
12. nov 2017
avatar

@adazdca Vyzera to skvelo. Dakujem. A na kolko stupnov?

Odpovedz
12. nov 2017
avatar
adazdca
autor

@persica 200

Odpovedz
12. nov 2017
avatar
adazdca
autor

A zakryté v trube

Odpovedz
12. nov 2017