icon
1 / 1
avatar

Mnam podelis sa o recept

Odpovedz
22. okt 2017
avatar
adazdca
autor

Originál recept od mamy...

Odpovedz
22. okt 2017
avatar

Pečieš na obrátenom plechu a mastnom papieri, či silikóne? 😍

Odpovedz
22. okt 2017
avatar
adazdca
autor

Ja som upravila... Robím zo špaldovej hladkej z Lidla. .
A plnku len 4 dcl mlieka, zlatý klas, lyžica polohr.muky, uz len 4 lyzice krystal.cukru a vanilk.cukor...zvarit puding...

A len jedno malé maslo k tomu a rumova aróma...

Odpovedz
22. okt 2017
avatar
adazdca
autor

@patricionella rozvalkavam na tuperware podložke a potom na to dám papier na pečenie a prevratim na plech a jemne odlepiť od podložky ...

Odpovedz
22. okt 2017
avatar

@adazdca no presne ako ja 😂 a mám rovnaký recept, tiež po mame 😅
Len som si ho upravila inak... S orechami...lebo muž miluje 😍

Odpovedz
22. okt 2017
avatar
adazdca
autor

A keď som minule dostala v kaviarni marlenku, tak tá bola tak brutal sladká, že není nad domáce medové ...

Odpovedz
22. okt 2017
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

Nejde mi pridať odkaz... A už musím ísť...túto marlenku robím...

Odpovedz
22. okt 2017
avatar
Odpovedz
22. okt 2017
avatar

Aj u nas velmi oblubeny :0)

Odpovedz
22. okt 2017
avatar

Kočky, Marlenka sú vlastne medové rezy? To je pre mňa novinka.😁

Odpovedz
22. okt 2017
avatar

@julka21 toto Ťa ako napadlo? 😂

Odpovedz
22. okt 2017
avatar

Dik za recept a chutky 🙂

Odpovedz
22. okt 2017
avatar

@ksbinka na Marlenke ale rozhodne odporúčam použiť silikónové podložky. Cesto sa zle sa rozotiera. Je riedke a lepkavé. Pri medových od receptu od autorky je to jedno... Tam sa vaľká 😉

Odpovedz
23. okt 2017
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

prosimaky cukor ide do cesta ??a pri akej teplote pečiete ??a ašte posledna otázka aka je ta tuperwale podložka ??☹ dik za info

Odpovedz
1. dec 2017