177 / 807

    Poprosím recept, dakujem

    20. mar 2018

    @elielza Mäso si pomelieme pol na pol bravčové hovädzie ja som robila z diviny osolíme okoreníme trošku červenej papriky nakrájaná Cibulka cesnak vajíčko strúhanka všetko premiešame a vznikne nám Kompaktná masa, mokrými rukami Robíme guľky ktoré na rozohriatej panvici Opečieme z každej strany,Zálievku si spravíme s pasírovaných rajčín jednej kyslej smotany soľ korenie trošku cukru A zalejeme tým mäso a Pečieme dozlata ku koncu môžeme na vrch mozzarellu a zapečieme

    20. mar 2018

    Ďakujem, vyskúšam 👍

    20. mar 2018

    Aku prilohu k tomu davate?

    14. máj 2018

    @sara22 zemiaky s maslom nie úplne na kasu aké len take štuchane

    14. máj 2018

    Mletá divina sa aj robí dlhšie alebo sa spraví ako hovädzie
    Ešte som mletú nikde neskúšala ale dobrý nápad ...

    5. dec 2018

    @dena883 je skôr teda ak nemáš vyložene mäso z rujného staršieho jelena, ja mäso mám prevažne všetko mladé laň, jelienča, danielča, prasa aj hovädzinu mám domacu našu tak všetko upečiem a uvarim tak do hodinkuˇy aj s prípravou teda ak sa nejedna o nenaporcovane maso vkuse to dlhšie

    5. dec 2018