adriel22
2. jan 2018
162 

Pampers premium care

Na úvod vás všetkých s drobcom pozdravujeme a ideme vám napísať niečo o testovaní Pampers premium care. Našla som článok na profile koník_testuje, že budú testovať plienocky, na ktoré som počula zlé ohlasy, najprv som váhala, či sa zapojiť, že šťastie sa asi neusmeje na nás - vyskúšať si takto plienočky a po ďalšie, že či to risknúť ak sa na nás usmeje a nás výberu. 

Tak som nakoniec napísala, že rada by som tiež testovala, noo a keď som už aj vlastne zabudla, že som písala, mi zrazu prišla správa, že sme boli vybraní na testovanie, tak som samozrejme tešila. 

Pri narodení malého, sme dostali Pampers active dry no poviem vám, že super ale dosť sa drobec prekakal po bokoch takže sme sa potešili, že vyskúšame premium. Keď nám plienočky dorazili, hneď sme sa do toho pustili. Ako prvé som si prezrela plienku,vo vnútri všetko ok a sieťka. Prúžok precikania - indikátor vlhkosti ma zaujal a fakt super vymyslené. Prvé dni super, všetko ok, drobec dokonca vydržal dlhšie ako v inej plienke (somozrejme nenechávam celú noc) no stalo sa nám, že sa precikal, ale to iba raz. 

Máme ešte posledné kusy na používanie ale určite budeme pokračovať v Pampers aj keď sú cenovo drahšie ale menšia spotreba ako keď som iné mala. Sú jemné, tenké a keď aj nacikané, nie je to napučané do prasknutia. Jediná nevýhoda a čo sa mi nepáči je tá sieťka. Prilepí sa na zadoček, treba vždy pred tým natrieť zadoček (čo je zbytočne ak nie je zaparenina) tak sa menej prilepí, ale ináč sú super. Ešte spomeniem aj začervenanie, udialo sa to asi na 3-4 deň keď sa začervenala pokožka, zľakla som sa, natrela a na druhý deň už bolo všetko ok a dodnes to je v poriadku. 

Takže odporúčam a treba vyskúšať a nebáť sa a hlavne nedať na iných. Každé dieťa je iné. Pekný večer a ďakujeme, že sme mohli testovať.

#test_pampers

Začni písať komentár...

Odošli